Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από geokart: “Παράθεση από dimpet: “Για την κάμερα και τον αποθηκευτικό χώρο κατέβασε το Update zip για την V7 και κάνε install από recovery. en.miui.com/forum.php?mod=atta…NTE1NTI2fDk5ODM2&mobile=2 κάποιες φορές δεν παίζει το sd switch από την moded rom. Το backup βρίσκεται στις (ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις (στο τέλος της λίστας)) Hongmi 1” ευχαριστώ πολύ φίλε. Τώρα δουλεύει και η κάμερα και επανέφερα και κάποιες εφαρμογές. Τελικά fix για τα μηνύματα δεν έχο…
Παράθεση από dimpet: “Για την κάμερα και τον αποθηκευτικό χώρο κατέβασε το Update zip για την V7 και κάνε install από recovery. en.miui.com/forum.php?mod=atta…NTE1NTI2fDk5ODM2&mobile=2 κάποιες φορές δεν παίζει το sd switch από την moded rom. Το backup βρίσκεται στις (ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις (στο τέλος της λίστας)) Hongmi 1” ευχαριστώ πολύ φίλε. Τώρα δουλεύει και η κάμερα και επανέφερα και κάποιες εφαρμογές. Τελικά fix για τα μηνύματα δεν έχουμε? Και κάτι τελευταίο. Όσο κάνω εγκαταστήση ε…
Καλημέρα παιδιά έχω στην κατοχή μου 2 χρόνια το Hongmi - RedRice...Ήμουν στην v5 και σήμερα έβαλα επιτέλους την Hongmi - RedRice 1 (WCDMA) => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-5.9.26_moded.zip . Εντυπωσιάστικα αλλά έχω τις εξης απορίες... α) Αυτό με το kernel και την αλλάγη του αποθηκευτικού χώρου εντάξει μαρέσει πολύ.. απλά έχω μία απορία σε περίπτωση που θέλω να κάνω πχ.factory reset όταν μπώ στο recovery την αναγνωρίζει κανονικά σαν έξωτερικη κάρτα μνήμης ??? Η θα έχω πρόβλημα και ( θα π…
μπαίνω εκει που λεει security αλλα δεν εχει permision ( μόνο guarded mode και access control) μήπως πρεπει να πατήσω πάνω στην εκδοση ανδροιδ να γίνω development και μετα να εμφανιστεί???
οχι έχω ΙΜΕΙ και είχα κρατήσει και efs ! τελικα έκανα επανεκινηση!!!και δουλευουν και οι sim!!!! αλλα έχω μια τελευταια απορία!!! όταν ανοιγω τον SUperSU και μου λέει δεν υπάρχει SU binary εγκατεστημενο!!! αρα δεν είμαι root ετσί? με το vroot θα γίνει root ετσί???
φίλε τελικα περασα την recover απο τα αρχεια για brick μου μπηκε recovery! εκανα wipe data factory και wipe data partiotion και περασα την multi stable v5 τωρα έχω wifi αλλα δεν έχω sim δεν μου τις αναγνςρίζει!!!!
Παράθεση από geokart: “και γω αλλά τι αλλο να κάνω??? να είχα τουλαχιστον και wifi να το αφηνα ετσι αλλά ???? ουτε wifi ενεργοποιηται” καποιο τρόπο να ενεργοποιησω το wifi ????
στη θεση του recovery βγαινει μιση οθόνη !!!με διαφορες μουσταλιες με χιονια και επανακινει ξανα!!! αν κανω κάτι τέτοιο??? xiaomi.eu/community/threads/re…nd-by-spflash-tool.23188/
Παράθεση από MIUI_ART: “Hongmi RED RICE και σου ήρθε με MIUI V4 ? Oλα τα RED RICE μιας και είναι καινούργια έρχονται με V5 MIUI από την μαμά τους !!! Είσαι σύγουρος πως δεν είναι καμμιά Replica (Αντίγραφο) ?” τελικα μπορω να το φτιάξω η είναι για πέταμα???
nai το και το IMEI Κομπλε και το SN και το serial sto koyti komple!!! και το antutu comple και με το cpu z όλα τα χαρακτηριστικα comple!!! το minideal πριν μια βδομάδα και με την 4 το έδινε!!!!τώρα το άλλαξε σε multi 5!!!
Καλησπέρα παιδιά!!!Θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε γιατι θέλω να πεθάνω απο την στεναχωρια μου! Τη Δευτέρα παρέλαβα το Xiaomi Red Rice ( Hongmi ) από minideals.Είχε μέσα την Multi V4 + root + recovery tin erecovery !!!! Απόφάσισα να βάλω την V5 για λόγους σταθερότητας και για αποφύγω κάποια bugs! Μου πρότειναν κάποια παιδιά στο myphone να κάνω update recover αυτό mega.co.nz/#!eQEwW...704RBLuh71VMTY μέσω MobileUncle το έκανα αλλά δε ξαναμπήκε ποτέ στο recovery αλλά δε μπορούσα να εγκαταστήσω…