Δεν μπουτάρει καθόλου τώρα ή κολλάει σε ένα σημείο κατά το boot ?
Οδηγός εγκατάστασης ROM (Upgrade)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
μποθταρει κανονικα!!!! δεν μπαινει recovery με τιποτα !!!! και δεν ενεργοποιηται το wifi με τιποτα!!!
-
Τότε μπορείς να δοκιμάσεις με αυτόν τον οδηγό => xiaomi.eu/community/threads/xi…dma-cwm-root-guide.22095/
-
-
Σου βγάζει κάποιο συγκεκριμένο μύνημα ?
Μου φαίνεται λιγάκι δύσκολο να έχει καταστραφεί το Recovery Partition. -
στη θεση του recovery βγαινει μιση οθόνη !!!με διαφορες μουσταλιες με χιονια και επανακινει ξανα!!! αν κανω κάτι τέτοιο???
xiaomi.eu/community/threads/re…nd-by-spflash-tool.23188/ -
Ισως είναι και ο μόνος τρόπος να επανέλθει το τηλέφωνό σου στην αρχική κατάσταση, αλλά να σου πώ την φοβάμαι λιγάκι αυτή την διαδικασία.
-
και γω αλλά τι αλλο να κάνω??? να είχα τουλαχιστον και wifi να το αφηνα ετσι αλλά ???? ουτε wifi ενεργοποιηται
-
Ο/H geokart έγραψε:
και γω αλλά τι αλλο να κάνω??? να είχα τουλαχιστον και wifi να το αφηνα ετσι αλλά ???? ουτε wifi ενεργοποιηται
καποιο τρόπο να ενεργοποιησω το wifi ???? -
Δοκίμασε να βάλεις το Wifi Analyzer από το app store (Κατεβασε το με 3G), αυτό ενεργοποιεί αυτόματα το Wifi χωρίς να χρειάζεται να πας στα Settings.
-
φίλε τελικα περασα την recover απο τα αρχεια για brick μου μπηκε recovery! εκανα wipe data factory και wipe data partiotion και περασα την multi stable v5 τωρα έχω wifi αλλα δεν έχω sim δεν μου τις αναγνςρίζει!!!!
-
Εχασε το ΙΜΕΙ ?
Βλέπεις καθόλου ΙΜΕΙ στις πληροφορίες της συσκευής ?
Υποτίθεται ότι αυτός ο οδηγός χρησιμοποιείται και για recovery του ΙΜΕΙ εάν έχει χαθεί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες