Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 71.
-
κατοχος και εγω 2 καμερων yi .δεν μπορεσα ποτε να τις συνδεσω με την εφαρμοφη απο το playstore,αλλα με τη βοηθεια του γιατρου,να ναι καλα ο ανθρωπος ,τις εχω συνδεσει κανονικα.δυο ερωτησεις.αυτο συμβαινει επειδη δεν ακολουθουμε σωστα τις "κινεζικες οδηγιες " η φταιει γενικοτερα η playstore εφαρμογη?επισης η εφαρμογη του γιατρου τρεχει κανονικα και σε iphone (την εχω κατεβασει μονο σε android στσκευη).ευχαριστω
-
δυστυχως δεν μου κανει εγκατασταση τη τελευταια ρομ.προσπαθησα απο την εφαρμογη της αναβαθμισης αλλα την ωρα που παει να γεμισει η μπαρα μου πεταει install update.zip failed (signature verification failed ).το χειροτερο απ ολα ειναι οτι με volume+ και power δεν μου μπαινει σε twrp recovery αλλα σε mirecovery.πολυ περιεργο διοτι οταν ακολουθησα τον οδηγο μπηκα κανονικα και φλασαρα την ελληνικη απο twrp
-
Παράθεση από jbakog: “Τελικά ο μόνος τρόπος να κάνω να δουλέψει το play store ήταν να κάνω flash την stable chinese version από το miui.com και στην συνέχεια να ακολουθήσω τα βήματα που έχουν γράψει τα παιδιά παραπάνω χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ τον φίλο Bodai για τον χρόνο του. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε από εδώ και πέρα... ” μπορεις να γινεις λιγο αναλυτικος?ποια ακριβως ρομ φλασαρες και με ποιον τροπο?και οταν λες βηματα?του οδηγου εννοεις?εισαι με gtv?
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαράθεση από ipso: “Οτι και αν προσπάθησα δεν γίνεται τίποτα. Διέγραψα λογαριασμό δημιούργησα άλλο έκανα επαναφορά ξαναπέρασα την rom.Διέγραψα τα δεδομένα, και όλα αυτά στα Αγγλικά...τίποτα. το ιδιο σφαλμα (963) ” εχεις καταφερει να βρεις λυση σε αυτο το προβλημα?εχω ακριβως το ιδιο
-
νεοτερη ενημερωση.περασα με το εργαλειο της intel μια ρομ απο το φορου(μια stable συγκεκριμμενα) για να ξεμπρικαρει.επαναλαβα τη διαδικασια του οδηγου.μου ξαναεβγαλε bootloader error code 03 με δυο επιλογες,start η fastboot.επελεξα τη πρωτη επιλογη και ως δια μαγειας μπηκε σε twrp recovery.περασα την ελληνικη και πλεον ειμαι με gtv.ομως εχω το ιδιο προβλημα που αναφερθηκε και πριν.error 963 και καμια εφαρμογη δεν κατεβαινει απο playstore.
-
καταφερα να το μπρικαρω.ενω ακολουθησα πιστα τα βηματα του οδηγου,εφτασα μεχρι και το βημα που μου ζηταει yes or no ,παταω yes ,αλλα ποτε δεν φορτωνει το twrp recovery.μαλιστα μου βγαζει οθονη bootloader error code 03.πλεον το μονο που κανει ειναι να μπαινει το πολυ σε fastboot και μενει εκει.καμια ιδεα?
-
καλησπερα .μετα απο 1 μηνα χρησης εχω ενα τεραστιο θεμα με το wifi .δεν συνδεεται πλεον πουθενα.σε κανενα ρουτερ.το εχω παρει απο vickmall και φοραει την multi 7.0.19.0.0 .δεν εχω ασχοληθει καθολου με ρομ .το εχω αφησει ετσι .ποια μου προτεινετε να βαλω κατεθειαν απο τον updater?η με καποιον ευκολο τροπο τελοσπαντων