Παιδια εχω φαει ενα κολλημα. Εκανα unlock μου εβγαλε το yes no κτλ πατησα yes, μετα ομως η οθονη η μιση εμεινε με το ανθρωπακι και η κατω μερια ηταν ολομαυρη και δεν εβλεπα τιποτα. Περιμενα αρκετη ωρα και τελικα αναγκαστηκα να κανω reboot. Τωρα μου βγαζει απλα bootloader error 03 και οτι εχει γινει alter η συσκευη μου (λογικο ισως?) και πατωντας volume up ξεκιναει. Μετα απο αυτο μπαινοντας στο twrp εχοντας ηδη δωσει την εντολη για format data δεν βλεπει βεβαια τιποτα μεσα στη συσκευη. Να γιατι βριζω τις συσκευες χωρις micro-sd... Κανεις καμμια ιδεα?
γεια σας παιδια... προσπαθησα να το κανω μονος... αλλα δεν τα καταφερα....εχει κολλησει η οθονη του ταμλετ στο ανθρωπακι με το fastboot...
τι φαση περιμενω κανενα μισαωρο.... και οχι τιποτα αλλο αλλα εκανα και εγκατασταση και της ιντελ τα προγραμματα αλλα ματαια... οποιος μπορει απο team viewer... θα ειμαι υποχρεος
γεια σας παιδια... προσπαθησα να το κανω μονος... αλλα δεν τα καταφερα....εχει κολλησει η οθονη του ταμλετ στο ανθρωπακι με το fastboot...
τι φαση περιμενω κανενα μισαωρο.... και οχι τιποτα αλλο αλλα εκανα και εγκατασταση και της ιντελ τα προγραμματα αλλα ματαια... οποιος μπορει απο team viewer... θα ειμαι υποχρεος
το προσπαθησα μονος μου μιας και δεν προσφερθηκε κανενας~ :p
λοιπον εχω κολλησει εδω σε αυτο το βημα Κάνουμε flash (Install) τώρα την ελληνική Rom που ήδη είχαμε βάλει στον εσωτερικό χώρο της συσκευής μας.
Καταρχας δεν την βλεπω σαν συσκευη για να της στειλω την ρομ...
και κατα 2ον το ταμπλετ εχει κολησει σε μια οθονη: BOOTLOADER ERROR CODE 03 και κανει απο μονο του ΡΕΣΤΑΡΤ ολη την ωρα.... σας παρακαλω... οποιος εχει χρονο και μπορει ας βοηθησει...