Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο Mi PAD 2 (Πρώτη φορά)

• Οδηγός
    • Ενημερώθηκε
    • Mi-PAD 2
    • Για όσους ακολούθησαν τον οδηγό και μετά εμφανίστηκε το google play error 963 θα ήθελα να ενημερώσω το πως λύθηκε το δικό μου πρόβλημα.

Εισαγωγή σε fastboot mode και εντολή "fastboot format data".

Μετά την επανεκκίνηση πιθανότατα όλα θα λειτουργούν κανονικά.
    • καλησπέρα και καλή χρονιά! έκανα και εγώ το λάθος όπως φαίνεται και το πήρα από geekbuying και έχω και ένα δεύτερο καθοδόν επίσης από εκεί. Άραγε αν το έπαιρνε κάποιος από skroutzομάγαζο θα αντιμετώπιζε όλα αυτά τα προβλήματα? Λογικά όχι.

Αντικατέστησα την κινέζο-αγγλική stable ROM που ήρθε με μία developer ROM κινέζικη ώστε να βάλω την Ελληνική ROM (την έχω ήδη αντιγράψει στο tablet για την εγκατάσταση) στο αλλά έχω κολλήσει σε αρκετά πρώιμο στάδιο και δεν βλέπω να ξεκολλάω.

είμαι στις αρχικές εντολές που ορίζει ο οδηγός εδώ σε αυτό το thread για το abd devices στο CMD αλλά δεν βρίσκει την συσκευή μέσα από εκεί σε μορφή κωδικού για να συνεχίσω. Έχω ήδη περάσει όλους τους drivers (xiaomi phone, mi pcsuite, intel κλπ), απενεργοποίησα την ψηφιακή υπογραφή των windows αλλά και πάλι τπτ. καμιά βοήθεια κανείς? :(
    • Ο/H dms έγραψε:

......
      ......
      είμαι στις αρχικές εντολές που ορίζει ο οδηγός εδώ σε αυτό το thread για το abd devices στο CMD αλλά δεν βρίσκει την συσκευή μέσα από εκεί σε μορφή κωδικού για να συνεχίσω. Έχω ήδη περάσει όλους τους drivers (xiaomi phone, mi pcsuite, intel κλπ), απενεργοποίησα την ψηφιακή υπογραφή των windows αλλά και πάλι τπτ. καμιά βοήθεια κανείς? :(
      Έχεις ενεργοποιήσει το USB debugging από το Developer Options;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H dms έγραψε:

......
      ......
      Έχεις ενεργοποιήσει το USB debugging από το Developer Options;
      καλησπερα, ευχαριστω για την σπσντηση. Ναι το εχω ενεργοποιησει σε προηγουμενο βημα και το ενεργοποιησα/απενεργοποισα μερικες φορες αλλα κ παλι τπτ.. :(
    • Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!

Νεός στη xiaomi. κατάφερα τελικά να βάλω στο νέο μου Mi Pad 2 την παρακάτω έκδοση : MIUI 8.2 GTV-6.11.10 | beta (την κατέβασα απο το Link που αναφέρει το παρόν άρθρο, αρχείο : latte v8 GTV-6.11.10 θεωρώντας ότι είναι η τελευται stable)
      Τελικά είναι stable ή developer; Υπάρχει κάποια πιο πρόσφατη και από που την κατεβάζω;

Ευχαριστώ πολύ για την όποια βοήθεια!
    • Ο/H grzeus έγραψε:

το παρόν άρθρο, αρχείο : latte v8 GTV-6.11.10 θεωρώντας ότι είναι η τελευται stable)
      Τελικά είναι stable ή developer; Υπάρχει κάποια πιο πρόσφατη και από που την κατεβάζω;
      Beta = Developer
      Επίσης οι Developer είναι η ημερομηνία που βγήκαν
      Δηλαδή η δική σου που είναι 6.11.10 είναι από τις 10/11/2016 και εννοείται πως ναι υπάρχουν και πιο πρόσφατες (κάθε βδομάδα βγαίνει άλλη)

Από που την κατεβάζεις:
      Πάνω πάνω υπάρχει ένα κουμπί που γράφει Download (Αρχική Σελίδα, Forum, Reviews, και μετά είναι αυτό)
      Το πατάς και μετά επιλέγεις ελληνικές miui rom
      Επιλέγεις το κινητό / τάμπλετ σου
      Διαλέγεις stable ή Developer και κατεβάζεις ότι θες
      Αν δεις η τελευταία developer εκεί είναι η 6.12.29 (29/12/2016)

Γενικά από εκεί κατεβάζεις όποτε θέλεις και όποια ρομ για όποιο αντικείμενο της xiaomi θες
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σας, καλή χρονιά.
      Κάτοχος ενός Mi pad 2 από χθες, προσπαθώ να βρω έναν μπούσουλα, μένοντας έκπληκτος από την κοινότητά σας και το φόρτο που βάζετε σ' αυτήν.

Πρώτη μου συσκευή android γενικώς και ψάχνομαι. Φοράει μια έκδοση MIUI global 7.2.1.0.0 stable, λέει. Για κάποιο ακατανόητο λόγο, δεν ενεργοποιείται το wifi...
      Χωρίς να έχω κατανοήσει την αναγκαιότητα να τοποθετήσω την ελληνική ROM, μου μοιάζει λογικό και αυτονόητο, αλλά έχω μπερδευτεί σφόδρα με τους γενικούς και ειδικούς οδηγούς. Για να δω αν έχω καταλάβει σωστά:
      1. τοποθετώ μια επίσημη developer rom με το Mi pc suite, σύμφωνα με τον σχετικό οδηγό.
      2. ακολουθώ τον οδηγό στην 1η σελίδα του παρόντος θέματος
      3. αναβαθμίζω κατά βούληση σε επόμενη έκδοση, όταν και εάν θα βγαίνει.

Είναι κάτι που μου ξεφεύγει; Εφόσον κάνω το 1) δεν χρειάζεται να μπω στη διαδικασία Mi account, αίτησης και ξεκλειδώματος του bootloader, σωστά;
      Τέλος, το θέμα με τη μη ενεργοποίηση του wifi, είναι κάτι συνηθισμένο που θα λυθεί όταν με το καλό βάλω μια stable ελληνική rom?

Ευχαριστώ θερμά, εκ των προτέρων. Καλώς σας βρήκα.
    • Φίλε μου καλό κουράγιο κατ' αρχάς γιατί θα σου χρειαστεί.
      Το Mi Pad είναι από τις πιο δύσκολες συσκευές για τη διαδικασία.
      Με την rom που θα βάλεις από δω δεν θα 'χεις κανένα πρόβλημα γιατί τα παιδιά κάνουν εξαιρετική δουλειά.
      Τα βήματα είναι όπως τα λές κ αν συναντήσεις κάποιο πρόβλημα εδώ είμαστε εμείς.
    • Ο/H JarnoT έγραψε:

Φοράει μια έκδοση MIUI global 7.2.1.0.0 stable, λέει. Για κάποιο ακατανόητο λόγο, δεν ενεργοποιείται το wifi...
      Απλα να προσθέσω πως αν είναι 5 ψηφία και όχι 4 δεν ενεργοποιείται λόγο του ότι δεν είναι επίσημη ρομ
    • Διαφήμιση
    • Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση και την info για το wifi, μες στο ΣΚ θα ασχοληθώ με το θέμα, ελπίζω με αίσιο τέλος!

Επιβεβαιώστε μου μόνο (όσο αυτό είναι δυνατό), ότι μέσω του mi pc suite μπορώ να βάλω μια developer rom ανεξαρτήτως κλειδωμένου/ξεκλείδωτου bootloader και ότι μετά προχωρώ για την ελληνική rom χωρίς τον παράγοντα mi account και της αίτησης ξεκλείδωσης του bootloader. Εκτός κι αν εγώ δεν το έχω καταλάβει σωστά.