Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο Mi PAD 2 (Πρώτη φορά)

• Οδηγός
    • Ενημερώθηκε
    • Mi-PAD 2
    • Ο/H grzeus έγραψε:

χαιρομαι που βοήθησα! Και σε μένα δεν έβλεπε το αρχείο, το έβαλα σε fat32 στικακι, το συνέδεσα με καλώδιο OTG USB type_c σε USB female και το φόρτωσα από εκεί. Είσαι πολύ κοντά!
      Μμ, ωραία, το κατάλαβα. Άντε να δούμε, εδώ που φτάσαμε! Αφού αντιμετωπίσαμε παρόμοια προβλήματα, θέλω να πιστεύω ότι θα λειτουργήσουν και παρόμοιες λύσεις :)
      Θα αναζητήσω αύριο ένα ανταπτοράκι OTG, από type c σε usb female, θα δοκιμάσω και θα επανέλθω!

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ειλικρινά είναι σπαστικό το MiPad2΄...
      Μετά φυσικά έρχεται το mi4c

Τα άλλα είναι νήπια μπροστά τους :lol:
      Έχε χάρη ότι είναι τόσο όμορφο και ντελικάτο, αλλιώς δεν θα έμπλεκα ποτέ.
      Περιμένω και ένα Mi4 σκέτο, που έχω παραγγείλει, αλλά σκοπεύω να του φορέσω windows10.
    • Παιδιά χαίρεται είμαι και εγώ κάτοχος mi pad 2 από την geekbuying και προσπαθώ εδώ και μέρες να περάσω μια οποιαδήποτε ελληνική rom ολα τα βήματα τα έχω κάνει βήμα βήμα κανονικά μέχρι το fastboot reboot.
      Όταν κάνει restart μου βγάζει το error 03 και μου λέει με το volume up μπαίνει normal και με το volume down μπαίνει fastboot.. στο volume down μένει κολλημένο στο ανθρωπάκι ενώ στο volume up προχωράει και μπαίνει μέσα στα αγγλικά και όταν πάω να βάλω το mi password μου μου λέει ότι δεν ειναι σωστό και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα άλλο.. τι μπορώ να κάνω; απελπίστικα με αυτή την συσκευή..
    • Ο/H aktipitos έγραψε:

Παιδιά χαίρεται είμαι και εγώ κάτοχος mi pad 2 από την geekbuying και προσπαθώ εδώ και μέρες να περάσω μια οποιαδήποτε ελληνική rom ολα τα βήματα τα έχω κάνει βήμα βήμα κανονικά μέχρι το fastboot reboot.
      Όταν κάνει restart μου βγάζει το error 03 και μου λέει με το volume up μπαίνει normal και με το volume down μπαίνει fastboot.. στο volume down μένει κολλημένο στο ανθρωπάκι ενώ στο volume up προχωράει και μπαίνει μέσα στα αγγλικά και όταν πάω να βάλω το mi password μου μου λέει ότι δεν ειναι σωστό και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα άλλο.. τι μπορώ να κάνω; απελπίστικα με αυτή την συσκευή..
      Παθών κι εγώ, χωρίς να έχω ακόμα αίσιο τέλος :)
      Όταν εμένα μου βγάζει error 03, ξαναπατώ το volume-up παρατεταμένα, και τότε με βγάζει μέσα στο twrp, απ' όπου μπορείς να κάνεις flash την ελληνική rom που θα πρέπει να έχεις ήδη κάνει copy στο mi pad 2.

=============== Ιαν 12th 2017, 9:57am ===============

Ο/H JarnoT έγραψε:

Ο/H grzeus έγραψε:

χαιρομαι που βοήθησα! Και σε μένα δεν έβλεπε το αρχείο, το έβαλα σε fat32 στικακι, το συνέδεσα με καλώδιο OTG USB type_c σε USB female και το φόρτωσα από εκεί. Είσαι πολύ κοντά!
      Μμ, ωραία, το κατάλαβα. Άντε να δούμε, εδώ που φτάσαμε! Αφού αντιμετωπίσαμε παρόμοια προβλήματα, θέλω να πιστεύω ότι θα λειτουργήσουν και παρόμοιες λύσεις :-)Θα αναζητήσω αύριο ένα ανταπτοράκι OTG, από type c σε usb female, θα δοκιμάσω και θα επανέλθω!
      Αδυνατώ να βρω στην (φυσική) αγορά καλώδιο OTG usb c!
      Μάλλον θα πρέπει ιντερνετικά να το αναζητήσω. Άντε να δούμε.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H JarnoT έγραψε:

Αδυνατώ να βρω στην (φυσική) αγορά καλώδιο OTG usb c!
      Μάλλον θα πρέπει ιντερνετικά να το αναζητήσω. Άντε να δούμε.
      Κάνε αναζήτηση στο skroutz με τον όρο "type c adaptor"
    • Φίλε μου ευχαριστώ για τον οδηγό κατατοπιστικός ένα μικρό ασήμαντο θέματα τάκι δεν δουλεύει η σημειώσεις και
      Μου βγάζει το σπαστικό μύνημα για αναφορά συνέχεια.Ευχαριστώ
    • ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙ PAD 2!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ (ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ ΤΟΥ) ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙ PAD 3 ΠΟΥ Γ@ΜΑΕΙ!!!

8GB RAM, 8MP FRONT CAMERA, 16MP REAR CAMERA ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...

ΑΚΥΡΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΕΒΑΙΑ... ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ....
    • Ο/H grzeus έγραψε:

Το λοιπόν, βρήκα καλώδιο OTG usb c, έκανα format το στικάκι σε fat32, του φόρτωσα την ελληνική rom, το βάζω στο mi pad 2, κάνω boot, μπαίνω στο twrp, πηγαίνω στο φάκελο usb_otg στο κάτω μέρος της λίστας... και δεν βλέπω τίποτα!

Πώς στο καλό θα ξεπεράσω αυτό το εμπόδιο, χμ; Άλλη καμιά ιδέα;
      Αν κάνω κανονικό boot και με βάλει στην developer rom που έχω εγκαταστήσει, μπορώ να κάνω κάτι μέσα από εκεί;

=============== Ιαν 20th 2017, 1:06am ===============
      Λοιπόν, update της στιγμής.
      Έβαλα άλλο στικάκι, το αναγνώρισε το mipad2 μέσω usb-otg, έκανα flash την ελληνική rom, τελείωσε επιτυχώς, έκανα reboot όπως λέει ο οδηγός, άρχισε να φορτώνει το android, γέμισε μια λεπτή μπάρα στο κάτω μέρος, αλλά μετά από λίγα λεπτά μου έβγαλε μήνυμα σε λευκό πλαίσιο: Unfortunately, com.android.provision has stopped... κι από κάτω view summary και send report? Cancel / report.

Ό,τι και να πατήσω, δεν κάνει τίποτα, παρά ανανεώνει αυτόν τον πίνακα και δεν με βάζει μέσα στη miui.

ΟυΦ!!

Νομίζω είμαι τοοοοοοόσο κοντά, για δώστε ένα τελευταίο σπρώξιμο να μπω μέσα!

=============== Ιαν 20th 2017, 11:34pm ===============
      Καμία ιδέα; Κανείς;;

Έκανα μέσω TWRP νέα εγκατάσταση της ελληνικής rom, αλλά πάλι τα ίδια: με το που κάνω reboot και προτού μπει στο περιβάλλον του android εμφανίζει το "Unfortunately, com.android.provision has stopped".
    • Διαφήμιση
    • Ο/H JarnoT έγραψε:

Καμία ιδέα; Κανείς;;

Έκανα μέσω TWRP νέα εγκατάσταση της ελληνικής rom, αλλά πάλι τα ίδια: με το που κάνω reboot και προτού μπει στο περιβάλλον του android εμφανίζει το "Unfortunately, com.android.provision has stopped".
      Δεν ξέρω αν έκανες αναζήτηση στο Google, εγώ που έκανα βρήκα αυτό. Για ρίξε μια ματιά
      Ποια ROM επιχειρείς να εγκαταστήσεις;
    • Ο/H billphone έγραψε:

Ο/H JarnoT έγραψε:

Καμία ιδέα; Κανείς;;

Δεν ξέρω αν έκανες αναζήτηση στο Google, εγώ που έκανα βρήκα αυτό. Για ρίξε μια ματιάΠοια ROM επιχειρείς να εγκαταστήσεις;
      Το είδα κι εγώ αυτό, αλλά όλα αυτά τα έχω κάνει εξαρχής, ακολουθώντας τον οδηγό που βρήκα εδώ. Η μόνη διαφορά του "ξένου" οδηγού από τον δικό μας είναι ότι εκεί εγκαθιστούν την τελευταία stable rom, ενώ εγώ ακολουθώντας τον οδηγό μας έβαλα πρώτα μια developer rom.

Η rom που προσπαθώ να εγκαταστήσω είναι η 5.1.0_latte_6.4.7.

Φοβάμαι να ξανακάνω όλη τη διαδικασία από την αρχή, βάζοντας μια stable αρχικά, αλλά αν χρειάζεται, θα το κάνω :)
    • Ο/H JarnoT έγραψε:

Γιατί προσπαθείς αυτήν και όχι την τελευταία XTRV developer;
    • Ο/H billphone έγραψε:

Ο/H JarnoT έγραψε:

Γιατί προσπαθείς αυτήν και όχι την τελευταία XTRV developer;
      Μάλλον επειδή αυτό έλεγε ο οδηγός στην 1η σελίδα;... Υποθέτω.
      Εγκατέστησα την τελευταία XTRV developer λοιπόν, και όλα έτρεξαν μια χαρά. Νομίζω :)
      Ευχαριστίες!

Δεν έχω ιντερνετ ωστόσο. Δηλ. ενεργοποιώ το wifi και μοιάζει να μην ανταποκρίνεται η εντολή, δεν βρίσκει το ασύρματο του σπιτιού μου δηλ. Κι όταν πάω ξανά στις ρυθμίσεις είναι πάλι απενεργοποιημένο. Χμμ..
    • Διαφήμιση
    • Με το που περνάω το su μέσω twrp η συσκευή μένει κολλημένη στο MI logo και πρέπει να ξαναπεράσω τη rom ...Καμία ιδέα για το πώς θα περάσω το su;;;;;;