Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 71.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από koukloukou: “μου ηρθε ενα 16αρι απο το vickmall με την 6V6.7.2.0(LHMCNCH) stable η οποια εχει αρκετα προβληματα με κυριοτερα καποιες βασικες εφαρμογες που δεν ανοιγουν(fcs) και με την μπαταρια μολις φτασει στο 50% να κλεινει το κινητο.μπορω πανω σε αυτη να περασω κατευθειαν την ελληνικη μεσα απο το κινητο με το εικονιδιο της αναβαθμισης ή μονο stable μπορω να βαλω?αν μπορω να βαλω μονο stable ,ποια μου προτεινετε και ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος? ” Καλημ…
-
μου ηρθε ενα 16αρι απο το vickmall με την 6V6.7.2.0(LHMCNCH) stable η οποια εχει αρκετα προβληματα με κυριοτερα καποιες βασικες εφαρμογες που δεν ανοιγουν(fcs) και με την μπαταρια μολις φτασει στο 50% να κλεινει το κινητο.μπορω πανω σε αυτη να περασω κατευθειαν την ελληνικη μεσα απο το κινητο με το εικονιδιο της αναβαθμισης ή μονο stable μπορω να βαλω?αν μπορω να βαλω μονο stable ,ποια μου προτεινετε και ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος?
-
Βοήθεια για Mi Note Pro
Μήνυματο λινκ μου βγαζει error.καποιο που να δουλευει?404 not found
-
Βοήθεια για Mi Note Pro
Μήνυμακαλησπερα.εχω ενα note pro που το μονο που κανει ειναι να μπαινει σε twrp recovery.και φυσικα μαυρη οθονη.πως μπορω να περασω την ρομ μεσα στο κινητο και να τη φλασαρω απο το recovery .ο υπολογιστης δεν το βλεπει
-
πηγα και γω στην 4.9.19 απο 4.9.5. πραγματικα το κινητο πεταει,εχω ξεχασει τι σημαινει fcs.μεσα απο τον updater χωρις κανενα wipe.απλα επειδη εχω twrp recovery κολλαει λιγο κατα την εγκατασταση σε καποιο βημα αλλα στο τελος ολα καλα.+1 παντως για τα βιντεο
-
Introducing Xiaomi Mi-4
Μήνυμαειναι δικαρτο?
-
Παράθεση από sothatz: “σε μένα πάντως αρνείται να εγκατασταθεί η 3.10 πεισματικά” και σε μενα και σε πολλους.αναμενουμε τη fixed
-
Παράθεση από Shadow: “χθές πάλεψα τα πάντα αλλά δεν μπήκε ποτέ. και μετά απο συζήτηση με τον MIUI_ART στο Teamspeak μας, είπαμε να το αφήσουμε να βγεί η 3,10fixed ή η 3,11. Μάλλον το recovery έχει φάει σκάλωμα και δεν την θέλει την 3,10..χαχα......Δεν βάζω TWRP (με αυτό το recovery δεν έχει ακουστεί τέτοιο θέμα) για να μπορούμε να έχουμε και μια εικόνα απο το default recovery....” αφηνω και γω το default recovery και αναμενω τις νεες ρομ.ευχαριστω παντως Στάλθηκε από το ONDA A9 Core4 μου χρησιμο…
-
Παράθεση από Shadow: “Παράθεση από koukloukou: “κατεβασα παλι τη ρομ.μεσα απο τον updater η διαδικασια γινεται και ολοκληρωνεται κανονικα.ομως βλεπω παλι την 3.9.δεν περναει η 3.10 με τπτ.και χανεται και το αρχειο απο την sd.την 3.9 που δοκιμασα την περναει χωρις προβλημα.καμια ιδεα?” Σου απάντησα και πιο πάνω. μην προσπαθείς άλλο την 3,10 δεν θα μπεί. περίμενε την 3,10fixed.” ok.απλα καποιος μου προτεινε να τη ξανακατεβασω διοτι οταν χανεται το αρχειο φταει αυτο.αναμενω την fixed
-
κατεβασα παλι τη ρομ.μεσα απο τον updater η διαδικασια γινεται και ολοκληρωνεται κανονικα.ομως βλεπω παλι την 3.9.δεν περναει η 3.10 με τπτ.και χανεται και το αρχειο απο την sd.την 3.9 που δοκιμασα την περναει χωρις προβλημα.καμια ιδεα?
-
τζιφος.ειχα την 3.9 και παω μεσα απο την αναβαθμιση να περασω την 3.10.βρισκει τη ρομ ξεκιναει ,μου κανει και reboot αλλα εξακολουθει η να υπαρχει η 3.9 δεν περναει τη 3.10.εκανα τη διαδικασια 2 φορες.το κουφο ειναι πως μετα το reboot χανεται το αρχειο zip με τη ρομ απο την sd. δοκιμασα και απο μαμα recovery(3e) αφου εχω μετονομασει σε update.zip αλλα εκει ειναι που βγαζει install abort.καμια ιδεα miui art?
-
κατεβαινει η ρομ.ανυπομονω να φλασαρω
-
να παραθεσω και γω τα εξης ειχα αυτην πριν φλασαρω στην 3,9 ,μοντελο ΗΜ 1WΕκδοση android 4.2.2 HM2013023MIUI VERSION MIUI-JHBCNAL25.0 (red rice)απο γνωστο κινεζομαγαζο. φλασαρα απο 3e recovery συμφωνα με οδηγο σου σε αλλο νημα μετονομαζοντας το αρχειο σε update.zip οπως καταλαβαινετε δεν αλλαξα recovery ,δεν ασχοληθηκα με wipes κτλ.η ρομ περασε απροβληματιστα εντυπωσεις πολυ καλυτερη διαχειριση της μνημης,η sd moy ηταν με partitions ,απλα με ξαναρωτησε το link2sd να δηλωσω το ext3 και ολα καλα.ε…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από koukloukou: “οκ.μηπως πρεπει να το ενεργοποιησω απο καπου?” Ρυθμίσεις => Γλώσσα και εισαγωγή => Προεπιλογή Επέλεξε ένα από τα διαθέσιμα πληκτρολόγια” μπραβο ρε μαγκα.κατεβασα και ελληνικα και ειναι ετοιμο
-
οκ.μηπως πρεπει να το ενεργοποιησω απο καπου?
-
δεν μου εμφανιζει το πληκτρολογιο (σε κοκκινο ρυζι)
-
δυστυχως δε μπορω να βγαλω ακρη και αναγκαζομαι να ανοιξω ξεχωριστο θεμα. .το εχω παρει multi και με root απο to2c και φοραει πανω την ΜΙUI -JHBCNAL25.0 που αν δε κανω λαθος ειναι η 5. αλλα υπαρχει ενα θεμα.στη συνομιλια πολλες φορες(αλλα οχι παντα ) ακουγεται, μονο οταν μιλαει ο συνομιλιτης, ενα ενοχλητικο τζιτζικισμα(τζιζ) οπως οταν τερματιζουμε ενα ενισχυτη.δεν το κανει με bluetooth η ακουστικα αλλα μονο οταν εχω το ακουστικo στο αυτι μου,ακομα και να χαμηλωσω την ενταση το ακουω.καμια ιδεα?ν…
-
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΡΥΖΙΟΥ
Μήνυμαυστερα απο μερικες μερες συμβιωσης με το κοκκινο ρυζι εχω να παραθεσω τα εξης ταχυτατο,πανεμορφο,κανενα lag,φωτεινοτατο και πρακτικο.το εχω multi και με root και φοραει πανω την ΜΙUI -JHBCNAL25.0 που αν δε κανω λαθος ειναι η 5.δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω σε αλλο νημα αλλα υπαρχει ενα θεμα.στη συνομιλια πολλες φορες(αλλα οχι παντα ) ακουγεται, οταν μιλαει ο συνομιλιτης, ενα ενοχλητικο τζιτζικισμα(τζιζ) οπως οταν τερματιζουμε ενα ενισχυτη.δεν το κανει με bluetooth η ακουστικα αλλα μονο οταν εχω…