Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
συνδέσου μέσω του κουμπιύ wps στο δρομολογητή
-
καλησπέρα αυτές οι stable rom έχουν ελληνικό μενού και σε τι διαφέρουν από τις xtrv στην άλλη λίστα [Miui 10 8.11.8] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 32 συσκευές που δεν είναι stable???
-
Να ρωτήσω κάτι που είμαι καινούριος σε αυτά τα θέματα;;; Πρώτον τι διαφορά έχει η ΑΡΟΜΑ από ΧΤRV και δεύτερον , έκανα αίτηση στην εταιρία να ξεκλειδώσει το antirol και όπου να είναι έρχεται η ώρα να κατεβάσω το twrp και να περάσω τη νέα Rom. Έχω το mi 6x δηλαδή με τη Rom της λίστας παραπάνω θα έχω ελληνικό μενού με playstore της google και θα πρέπει να κάνω ενημερώσεις οπότε κυκλοφορούν ή δεν είναι απαραίτητο;;;
-
εντάξει απ΄ότι είδα συμφέρει να γίνει κάποιος ν.ι.ρ οπότε γιατί όχι. το μέσω ΟΤΑ τι ακριβώς είναι??? κάποιο λινκ ή θα μπορώ μέσω των αυτόματων ενημερώσεων της συσκευής να την αναβαθμίζω???
-
δηλαδή όταν ξεκλειδώνουμε τη συσκευή γίνετει ευάλωτη σε κακόβουλο λογισμικό!!!! και πως θα φορτώσουμε την ελληνική έκδοση αν δεν τη ξεκλειδώσουμε??? και μετά τι γίνεται θα είμαστε εκτεθημένοι , δεν υπάρχει λύση γι αυτό μετά την εγκατάσταση της ελληνικής έκδοσης???
-
με συγχωρείτε ,κάθε φορά που θα υπάρχει ενημέρωση rom θα πρέπει να την κατεβάζουμε από το φορουμ και να flasharoume???δεν θα γίνονται αυτόματα ενημερώσεις από την συσκευή??? εγώ περιμένω να ξεκλειδώσει η συσκευή σε 1 μήνα και να φορτώσω ελληνική σταθερή δεν θα έχω ενημερώσεις μέσω της συσκευής???
-
xiaomi mi 6x
Μήνυμαυπάρχουν οδηγοί εγκατάστασης ελληνικών ρομ για το 6χ ή μπορούμε να ακολουθήσουμε τα ίδια βήματα με άλλο μοντέλο???
-
xiaomi mi 6x crash
Μήνυμαxiaomi-miui-hellas-8.1_wayne_V10_arΩma_8.10.11.zip xiaomi-miui-hellas-8.1_wayne_V10_XTRV_8.10.11.zip κάτι τελευταίο μην σε κουράζω. για το μοντέλο μου μία από αυτές τις rom πρέπει να βάλω ,αλλά δεν ξέρω τις διαφορές και πως ακριβώς να τις εγκαταστήσω μετά το ξεκλείδωμα. θα χρειαστώ το TWRP ή μόνο το miflash tool που χρησιμοποίησα για επαναφορά της κινέζικης σταθερής??? και πώς ενεργοπιώ το TWRP είναι ήδη εγκατεστημένο στη συσκευή???
-
xiaomi mi 6x crash
Μήνυμαέκατσα το βράδυ και το γύρισα στην σταθερή κινέζικη όπως μου είπαν σε άλλο θέμα κάτι παιδιά. τώρα ζήτησα από την εταιρία να το ξεκλειδώσει για να περάσω την ελληνική ρομ, αλλά θέλει ένα μήνα!!!!!!!
-
Ωραια την πατήσαμε. Από ότι διάβασα θα χρειαστεί μέρες να μου το ξεκλειδώσουν οι Κινέζοι που σημαίνει ότι δεν θα μπορώ να το λειτουργώ και πως θα είναι με αγγλικό μενού σωστά;;; Αν έχετε κάποιο άλλο tip θα χαρώ να με βοηθήσετε . Μπορείτε να μου πείτε πως πληκτρολογώ εντολές στο διαχειριστικό της συσκευής;;; Είναι κάτι που μάλλον θα χρειαστώ.
-
Φιλε μου Μίλτο μπορείς να με βοηθήσεις με το πώς έβαλες τη νέα rom??? Εμένα έχει και σοβαρό πρόβλημα με τη κινεζική που μου έχουν περάσει και πρέπει οπωσδήποτε να την αλλάξω. Πρέπει να κάνω επαν/ρα ρυθμίσεων πριν ξεκινήσω και να βγω από τον λογαριασμό mi ??? Έχω κατεβάσει το miflash είναι αρκετό για τη δουλειά;;;
-
xiaomi mi 6x crash
Μήνυμακαλημέρα σας και συγνώμη για την ενόχληση. είμαι αρκετά προβληματισμένος με την δυσλειτουργία της συσκευής μου. δεν είμαι γνώστης και προμηθεύτικα το κινητό από ebay κάποιους μήνες πριν τη κυκλοφορία της ευρωπαϊκής έκδοσης Α2. νόμιζα πως όλα ήταν καλά μέχρι που παρατήρησα πως δεν γίνονται ενημερώσεις σε νεότερο λειτουργικό . το google store και τα παρελκόμενα λειτουργούν κανονικά και ψάχνοντας κατάλαβα πως ο κινέζος προμηθευτής το είχε φλασαρει για να λειτουργεί εδώ. το μεγάλο πρόβλημα που με έβ…