Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 273.
-
Παιδια εγώ πρέπει να έχω το μεγαλύτερο ποσο αγοράς απο τον duang το οποίο είναι 342€ για την αγορα ενος Mi6 ενω παρέλαβα καλώδιο.. με το που παρέλαβα έκανα βιντεο unboxing και απευθείας την ίδια στιγμή dispute και claim. και έγραψα στο Paypal ότι δεν απαντούσε στα μυνήματα μου και ότι δεν υπήρχε λόγος να αργήσω το claim... σημέρα τελειώνει το claim.. που ήταν μεχρι 8 ιουνίου. Αναμένω νεώτερα αύριο.. και ο duang όπως είναι φυσικό, ακόμα δεν εχει απαντήσει...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαιδες θα με συγχωρέσετε αλλα lower δεν πήρα... youtu.be/jFvlU9_MiSY Καλό ξεμπέρδεμα σε όλους
-
Magic WormHole
Μήνυμαερχετε εντος ολίγου...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕφυγε με την μια escalate.. χωρις δευτερη σκεψη.. αναμονη τώρα 10 μερες εαν δεν απαντησει ο duang πρεπει να παρουμε τα φραγκα πισω..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠωλειται καλωδιο 300€ κατω του κοστους..
-
Παιδια ηρθε και το δικο μου "Mi6"καλωδιο απο το κολληταρι τον duang.. Τωρα ειμαι στην δουλεια οπότε εντυπώσεις και Unboxing το απογευμα.. Και λεω καλωδιο γιατι.. έχω ενημερωση στο σπιτι οτι περιμενω ενα "σημαντικο" δεμα εε και με παιρνουν τηλ μου λενε ηρθε λεω ειναι μικρο σαν φακελος.. Μαντεψτε την απάντηση.. << ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΦΑΚΕΛΟΣ>> Ενταξει παιδια υσηχασα εγω παντως να ξερετε..
-
@prekasg Οι τελευταιες 200 σελίδες για το συγκεκριμένο θέμα ειναι.. 3-5 άτομα δεν ξέρω εαν ειναι και παραπάνω περιμένουν να παραλάβουν.Ενας από αυτούς είμαι και εγώ με μαλλον την μεγαλυτερη αγορά διότι πληρωσα για mi6 342€. Πρέπει πρώτα να παραλάβουμε και μέτα να κάνουμε dispute.. Κανένας δεν πρόκειται πάντως να παραλάβει κινητό η ότι έχει παραγγήλει.. Είναι πλέον δεδομένο.. Οσο για το πότε θα πάρεις χρήματα πίσω μαλλον θα είναι σύντομα διότι το Paypal πρεπει να έχει καταλάβει τι έχει γίνει με τ…
-
ποιος σου το ειπε αυτό; εαν αναγραφει πανω την τιμή αγοράς που συνηθως στην dhl ειναι 100€ τότε πλερώ... και εφοσον μιλαμε dhl μιλαμε για εκτελωνισμό σαν να κανεις εισαγωγή προιόντων.. Εκτελωνιστής-taxis και δεν συμαζευετε. Φιλε ΟMαν μέσω Πμ μεταξυ μελών μαθευτικε.. απλα αυτοι που την επαθαν... ισως δεν θέλουν να φανερωθουν η ισως να πουλανε και φουμαρα.. ο καθενας το παιρνει όπως θελει..
-
Να με παλι εδω sorry αλλα εκανα πρωινες εργασίες στο σπίτι.. Χθές το έμαθα και η αλήθεια έιναι οτι δεν κοιμήθηκα και πολυ καλά... Δεν μου είπαν ποιοι είναι αλλά ουτε και ρώτησα... 3 μαζί παρεγγειλαν οι 2 το παρέλαβαν με dhl πλήρωσαν και τελωνείο.. και ο τρίτος τώρα περιμένει.. Μακάρι να είναι όλα αυτά ψέματα και ας κάνουμε με 15 κάμερες unboxing.. Εμεις θέλουμε να φυλάξουμε τα ρούχα μας να τα έχουμε όλα οχι τα μισά... Πάντως ένα πράγμα πιστεύω.. Δεν υπάρχει περίπτωση να παραλάβουμε σωστό κινητό.…
-
ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΝ DUANG ΟΙ 2 ΠΡΩΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΕΝΑ SONY ERICSSON KAI ENA NOKIA. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΙ6 340€.ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΒΙΝΤΕΟ UNBOXING ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ 3. Πάρτε τα μετρα σας για dispute..