Αυτά μπαίνουν και στην εφορία σαν έξοδα ή μετριούνται έσοδο, να ξέρουμε δηλαδή όχι τίποτα άλλο.
[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
Εγω εχω φερει δεμα για φίλο με κοστος 101 ευρω και πληρωσε τελωνειο 140€. (Φ.Π.Α ,εκτελωνιστής, κόστος παραμονής στις αποθηκες τους, ) και ηταν στο ονομα μου .. Την διαδικασια την τραβηξα όλη εγω αλλα πληρωσε αυτός..
Οσο για την εφορια.. zt654 δεν πληρωσα κατι απλα μονο δηλωθηκε.. -
Η πηγή είναι δυνατή παρουσία στο φόρουμ πολύ μάλιστα και αυτοί που του έστειλαν pm λίγο δύσκολο να θέλουν να τρολάρουν !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδία απλά ήταν κάτι σαν Black Friday - από τα γνωστά που κάνουνε οι Κινέζοι κάθε εβδομάδα για να πουλήσουν! Ηρεμήστε!
-
@Miyagki Εγω φιλαρακι εχω διαφορετικες εμπειριες απο dhl.......
Οτι εμπαινε τελωνειο παντα ανοιγοταν για να δασμολογηθει!!!
Εχουν περασει και καποια χρονια βεβαια!!!
Τελοσπαντων.......κοντος ψαλμος αλληλουια!!! -
Απλα σκεφτομαι πως εγω θα ανεβαζα το unboxing στο φορουμ για να το δουν ολοι. Και οχι μεσω πμ
-
Να αιτιολογήσω και το γέλιο; Αμέσως Κύριοι.
Διαβάζω μόνο και αυτό που βλέπω και μου κάνει εντύπωση είναι ότι περισσότερο βλέπω να κόπτεστε εσείς που ΔΕΝ παραγγείλατε παρά εμείς που τα σκάσαμε και περιμένουμε τις μπανάνες.
Άντε εις υγείαν μας -
@vrs5 Αδερφε κατι τρεχει ειναι σχεδον σιγουρο....βρωμαγε εξ αρχης η δουλεια!!!
Εγω τουλαχιστον παρηγγειλα εις γνωσιν μου οτι οι πιθανοτητες να μην ειναι απατη ειναι ελαχιστες!!
Παραδοσιακα ετσι και αλλιως η αγορα της Κινας ειναι για ανθρωπους που ειναι διατεθειμένοι να ρισκαρουν!!! -
Ο/H OMAN έγραψε:
Απλα σκεφτομαι πως εγω θα ανεβαζα το unboxing στο φορουμ για να το δουν ολοι. Και οχι μεσω πμ
Δυστυχώς δεν έχουν τραβήξει βίντεο και είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα για τα παιδιά !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Και δηλαδή είναι ντροπή να την πατήσει κάποιος και δεν βγήκαν να προειδοποιήσουν οι ίδιοι;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
-
Καλημέρα.
Εκτός του δεν αναφέρουμε ποιοι είναι τα παλικάρια που παραλάβανε , απο Παρασκευή και πίσω φαντάζομαι και είναι και εντός του φόρουμ ,
μετά τον ντόρο που έχει γίνει μέσα στο φόρουμ περί απάτης κτλ, δεν έκαναν ένα unboxing τραβώντας video ???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0