Σε Νοκια δυσκολο χρωματακι το κιτρινο.....σονυ ερικσον απο τα παλια τα συλλεκτικα πιο ευκολο....με τα πορτακια!!!!
[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
Το τζόκερ;Ο/H Xstos έγραψε:
κι αν μου κάτσει?!Ο/H Thracia έγραψε:
Πρέπει να βρεθεί ένα κίτρινο Nokia με Xiaomi logo.
Το αναμένουμε λίαν συντόμως.!

Ταξε μου!
Όχι mi5s from duagi
You may think you can fly - but you better not try -
-
Duangtop Bewertungen | Kundenbewertungen von Duangtop | duangtop.com
χαχαχαχ τρεις κριτικές και οι δύο Έλληνες............
Website: duangtop .com
Title: The best Android smartphone retailer/wholesaler from China,specialized in electronics-Daun
Description: DuangTop is a China online electronics store. We mainly supply consumer electronics, such
Type: electronics,wholesale clothing,Wholesale and Outlet
Domain Age: 229 Days
Website Speed: Average
Website Value: $432.96
Owner: Feng Cheng
Owner Address: 3C121,MingDong Building,HuaQian North,Futian
Owner City: ShenZhen
Owner Postcode: 518000
Phone Number: +86.13145234518
Phone Type: mobile : China Unicom
Email:
Owner Country : China
Website Location : Singapore
-
Kανεις λαθος......αν δεις καλα τα ονοματα και οι τρεις ειναι ελληνες.......παιζει και ο ντουγκης να ειναι ελληνας υποψιαζομαι!!!!
Για να στησεις τετοια απατη χρειαζεται ελληνικο μυαλο πιστευω!!!
-
Έχω έναν φίλο που μέχρι τέλος 2016 πήγαινε κάθε 6 μήνες Κίνα για εισαγωγή ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτων.
Κατά καιρούς του έδινα καμία παραγγελία αλλά ποτέ δεν μου έφερε τίποτα παρά μόνο από HK απλά γιατί ακόμη και ο Διευθυντής πωλήσεων της εξαγωγικής που τον συνόδευε δεν μπορούσε να καταλάβει αν ήταν αρχική γνήσια συσκευασία , ανακατασκευή κτλ. Στο HK μου είπε ότι τα πράγματα ήταν πιο απλά αλλά αγόραζες πιο ακριβά και με περιορισμό στην ποσότητα. Συνήθως ερχόταν με ένα flagship Samsung και ένα iPhone για τον γιό του. Επειδή την είχε πατήσει πολλές φορές και με είδη του αντικειμένου του, έκοψε πλέον τα 15ημερα ταξίδια σε Κίνα και πλέον φέρνει τα ίδια πράγματα από Τουρκία μάλλον. Αυτά σ ότι αφορά την αξιοπιστία... Εγώ θα συνεχίσω βέβαια να το ρισκάρω αν η τιμή είναι καλή. -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
...έχει προχωρήσει η κουβέντα από τότε Μήτσο.. Υπάρχει και μπόνους.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Βρε Αλεξ και συ, έχει την θλίψη του τον λές και αργό; Ε μα ................
-

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
ποια θλίψη...σιγά τα ωα...τι xiaomi, τι banana, τι nokia....ας παραλάβουμε κάτι κ what the hell.....φεεεεεεταααααα....
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
..κωλοτούμπα το λένε αυτό αλλά anyway... οτιδήποτε σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα είναι οκ..

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0