Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 144.
-
πολυ καλο
-
Gtv βγαίνει τώρα;
-
Καλησπερα σε ολους, εχω το redmi 3 pro με την MIUI 7.4 GTV 6.5.26 android 5.1.1 LMY47V, για να περασω την τελευταια xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_V8_XTRVbeta2_7.2.9.zip τι κανω???? Ευχαριστω.
-
Καλησπερα, εβαλά την xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_XTRVbeta1_Stable_V8.0.3.0.zip ενω ειχα την stable thunder την τελευταια, κατα λαθος εκανα και wipe data μου τα εσβησε ολα στο κινητο και δεν μου εμφανιζει και τα αντιγραφα ασφαλειας που επερνα καθε βδομαδα παρα μονο ενα αντιγραφο με την νεα rom, που πηγαν? Πως γινετε να τα βρω παλι? Συνδεεται κανονικα στον λογαριασμο mi
-
Παράθεση από demakhs: “αν πατήσεις και κρατήσεις πατημένο πάνω σε αυτόν που θέλεις να ορίσεις βασικό, δεν σου βγάζει επιλογή για να γίνει προεπιλογή? ” σωστος... ευχαριστώ
-
Γεια σας, με stable thunder 8.0.1 πως μπορω σε μια επαφη με πολλουα τηλεφωνικους αριθμους να επιλεξω αυτον που θα περνει παντα? Εναν σταθερο δηλαδη εκτος αν θελω κατι αλλο..
-
Παράθεση από xristosan: “Παράθεση από gkalen: “@xristosan Για το Mi5 όχι , οι υπόλοιπες ναι .. ” ok, μπηκε να δουμε πως θα παει ” Το pro εχω, εβαλα το clean zip, ολα οκ μεχρι στιγμης
-
Παράθεση από gkalen: “@xristosan Για το Mi5 όχι , οι υπόλοιπες ναι .. ” ok, μπηκε να δουμε πως θα παει
-
Παράθεση από gkalen: “@aggelostrom και @jumaru1122 Παρακαλώ πολύ παιδιά να περιμένετε μέχρι αύριο να φτιαξω τη ρομ .. Μόλις είδα ότι υπάρχει πρόβλημα στο updater.script , έκανα μία πατάτα και δεν γίνεται σωστά ή εγκατάσταση της ρομ .. Αύριο θα έχετε νέο λινκ και θα δείτε πως πρέπει να είναι ή ρομ στην πραγματικότητα .. Sorry μάγκες , πάμε γι'αυριο ... ” Ειναι τελικα οκ η ρομ τις 1ης σελιδας, κατεβαζουμε?
-
Παράθεση από NasDriver: “Πήγαινε έκδοση kernel > πάτα 5-6 φορές γρήγορα να μπεις στα test > πας στο Proximity sensor (το 13 πρέπει να είναι νομίζω) και κάνε το callibration. Αν δεν σου εμφανίζει τιμές μάλλον έχεις θέμα (μερικές φώτο από το τεστ θα βοηθούσαν) Επίσης, την ρομ την πέρασες μόνος σου ή σου ήρθε έτσι ? ” Δεν εμφανιζει τιμες, την ρομ την περασα εγω μετα τη γνωστη διαδικασια ξεκελειδωμα κτλ. Επισης καποια μηνυματα τα στελνει δυο φορες με διαφορα 10 λεπτων