Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-56 από 56.

• Τελικά το μόνο που κατάφερα να κάνω και να δουλέψει τελικά είναι τα βήματα από εδώ [Beta Team] How To Install Google Apps - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Οπως και να έχει το κινητό είναι τουμπανάκι !!!! άντε να βάλουμε και μια GR ROM και θα είναι κομπλέ !!!!! Εχω στείλει αίτηση για ξεκλείδωμα .... οπότε περιμένουμε !!! Ευχαριστώ και πάλι !!

• Το πρωί παρέλαβα το κινητό και τώρα το βραδάκι έκατσα να το σετάρω .... δυστυχώς όταν πάω να κατεβάσω από google play δεν μπορώ μια και σε ότι και αν έχω βάλει μου βγάζει το ''Error code DF-DLA 15'' Το κιν ήρθε με την eng-ch rom και έκανε αναβάθμιση σε MIUI 7.2|stable 7.2.7.0(LHPCNDB) σύνδεσα κανονικά mi acc και google acc αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω με τίποτα ... Του έκανα επαναφορά από την αρχή ( μου έβγαλε ενα σωρό κινεζικες εφαρμογές ) πέρασα το google installer από το pc .. έκανε κανονικά εγ…

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Tsif - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από Sam: “Ρίξτε μια ματιά στο γρήγορο unboxing που του έκανα, συγχωρέστε με για την χαμηλή ένταση της φωνής(λόγω ''ωραίας κοιμωμένης'' θα έπεφτε παντόφλα αν μιλούσα δυνατά) Στο 9:50 είχα ένα ατυχηματάκι προτείνω να χαμηλώσετε τα ηχεία σας!!! Πρέπει να πάρω ΑΜΕΣΑ θήκη... youtube.com/watch?v=r-HoLRU6Nng&feature=youtu.be” Ωραίος συντοπίτη !!!!!!! μεγειά !!!

• 583 μαγκες !!!! άντε να έρθει και το note 3 να κάνουμε πάρτι !!!!!

Μήνυμα

Παράθεση από karlesg: “Παράθεση από Tsif: “Καλησπέρα ψήνομαι και εγώ για το χρυσό NOTE 3 .... τελικά έχουμε κάποιο νέο ??? θα δουλεύει το fingerprint αν βάλουμε μια rom από εδώ μέσα ??? θα έχει fm-radio ??? ” Επειδή το διαβάζοντας αυτή την ερώτηση καταλαβαίνω ότι έχεις πάρει αφορμή από προηγούμενα σχόλια που έκανα εγώ, να ξεκαθαρίσω και πάλι κάτι...ΠΟΤΕ δεν ανέφερα ότι δεν έχει fm radio και ότι δε θα δουλεύει ο fingerprint sensor αν και όταν μπει ρομ από εδώ. Νομίζω ότι ήταν σαφές, αλλά το ξαναγ…

Μήνυμα

Καλησπέρα ψήνομαι και εγώ για το χρυσό NOTE 3 .... τελικά έχουμε κάποιο νέο ??? θα δουλεύει το fingerprint αν βάλουμε μια rom από εδώ μέσα ??? θα έχει fm-radio ???

• Miui V6 σε ΖΤΕ V5 Redbull

Tsif - - Unofficial MIUI Roms (Port)

Μήνυμα

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση ... οπότε μονόδρομος για να λειτουργούν και οι 2 sim η eng version .. !

Μήνυμα

μια και δεν υπάρχει απάντηση θα βολευτώ με την eng version ..

Μήνυμα

Υπάρχει περίπτωση να περιμένουμε κάτι τέτοιο ή όχι ??? απλά για να ξέρω αν είναι να περιμένω για ελλ διαφορετικά να βάλω την eng έκδοση .... αν μπορεί κάποιος να μας δώσει μια απάντηση !!!

Μήνυμα

Αν μεταφραστεί από την στιγμή που δουλεύουν και οι 2 σιμ θα είναι σουπερ !!!

Μήνυμα

2/8 ειναι

Μήνυμα

Το είδα αυτό που μου είχε γράψει πριν ο @MIUI_ART αλλά δεν ξέρω τι απάντηση να δώσω ... πρώτη φορά μου παρουσιάζετε κάτι τέτοιο ... αν και έχω εγκαταστήσει όχι και λίγες rom από ''nubia-cm11-cm12-mokke'' στις πληροφορίες πάντως του κινητού το βγάζει κανονικά .....

Μήνυμα

Δεν ξέρω γιατί δεν το ''περνούσε'' με το τελευταίο αρχείο το πέρασε κανονικότατα .. και πλέον και σε εμένα δουλεύει κανονικότατα πλέον !!!!! ότι και να πω για την κοινότητα είναι λίγο !!! συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε !!!

Μήνυμα

προσπάθησα να περάσω το fix2 (δεν είχα βάλει το fix1) αλλά δεν κατάφερα να το βάλω ..... πέρασα πάλι την rom από την αρχή έκανα boot αλλά και πάλι δεν το περνάει το fix έχει να κάνει με το recovery ??? εχω CWM και όχι TWRP ...

Μήνυμα

Ευχαριστούμε και πάλι !!!!! αμεσότατη απάντηση !!!!!!

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά είναι αρκετά ευχάριστο να υπάρχει πλέον και για εμάς η miui για το κινητό μας ..... Την έβαλα εχτές αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να λειτουργήσω κανονικά το gps ώστε να λειτουργεί ο navigator ο καιρός και οτιδήποτε χρειάζεται gps ... υπάρχει κάτι που μπορεί να χρειάζεται το κινητό ???? μήπως έχω κάνει κάτι λάθος σαν νέος χρήστης ?? και πάλι ευχαριστώ για την υποστήριξη και την βοήθειά σας !!