Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 156.
-
Παράθεση από geoanto555: “Τα 2 με 3gb έχουν ίδια Ρομ.. Στην ουσία είναι ίδια. Αυτό με τα 4gb έχει αλλη Ρομ.. Μπες εδώ κ δες en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&mobile=no ” Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις σου. Θέλω να ρωτήσω και άλλα δύο πράγματα. 1. Διάβασα ότι το Redmi Note 4X ξεκίνησε να αναβαθμίζεται σε Nougat. Αυτό ισχύει και για το δικό μου; Ή αφορά την έκδοση με τα 4GB RAM; 2. Είχα Redmi Note 3. Και τώρα έχω το 4. Θέλω να ξεκλειδώσω bootloader, αλλά δεν μπορώ να κάνω αίτηση. Λογικά…
-
Παράθεση από geoanto555: “@kotsokale υπαρχουν δυο με snapdragon. Το 4x δεν υποστηριζει την b20... ” Για να καταλάβω, γιατί το πήρα πρόσφατα το κινητό και μην κάνω καμία μ@@@@@.. Εσύ εννοείς αυτό εδώ; Γιατί εγώ έχω αυτό εδώ.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kotsokale: “Σε Redmi Note 4 με Snapdragon, ποια ROM περνάμε; Γιατί υπάρχουν δύο Note 4. Ένα με MTK και ένα με Snapdragon. ” το snapdragon ειναι το mido... το mtk -nikel. ” Είσαι σίγουρος για αυτό; Το 4Χ είναι διαφορετικό μοντέλο.
-
Σε Redmi Note 4 με Snapdragon, ποια ROM περνάμε; Γιατί υπάρχουν δύο Note 4. Ένα με MTK και ένα με Snapdragon.
-
Τι είναι το arroma installer ρε παιδιά;
-
Παράθεση από spideman3: “Πρέπει να κατεβάσεις ένα zip για το κάνεις απεγκατασταση. Θα το βρεις στο xda. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπορώ να έχω το link; είναι πολύ σημαντικό για εμένα να μην έχω root.
-
Καλησπέρα. Σε περίπτωση που θέλουμε να βγάλουμε το Root, τι κάνουμε; Με το SuperSU απλά κάναμε απεγκατάσταση μέσα από την εφαρμογή. Με το νέο πρόγραμμα τι κάνουμε;
-
Πιστεύω ότι είναι μακράν η καλύτερη XTVR. Μου έχει λύσει αρκετά μικροθεματακια. @MIUI_ART κάποιες μεταφράσεις όπως πχ η αναζήτηση, διωρθοθηκαν. Με τις υπόλοιπες τι θα γίνει; Υπάρχει πλάνο και για αυτές; Γιατί είναι αρκετές.
-
Περαστηκε σε hennesy. Πολύ καλή η νέα ρομ. Συνεχίζουν και υπάρχουν πολλές αμετάφραστες λέξεις.
-
παιδια το game speed booster που είναι στην επόμενη china θα περαστεί στην δικιά μας για hennessy; Με ενδιαφέρει πολύ αυτό το χαρακτηριστικό λόγω pokemon go, το οποιο τρωει lag στο συγκεκριμένο κινητό..
-
Παράθεση από gkalen: “@kostsokale Για ποιες ξένες ρομς μιλάς ?? Για Miui roms ?? ” Ναι, για miui. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω ποια λέω συγκεκριμένα.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@kostsokale 1) Οι νέες μεταφράσεις θα είναι έτοιμες στην επόμενη Version. 2) To θέμα με την διαθέσιμη RAM είναι μύθος σε ότι αφορά το Android - Linux..... 3) Μήπως εννοείς κάτι τέτοιο που είναι σε ανάπτυξη, και πολλά άλλα που θα δείτε σύντομα να έρχονται... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33017/ ” 1) Χαίρομαι για αυτό παιδιά. 2) Μπορείς να μου εξηγήσεις τον λόγο που το λες αυτό πάνω-κάτω; Γιατί θυμάμαι μία ROM που είχα δοκιμάσει, η οποία άφηνε αρκετό χώρο ελεύθ…
-
@gkalen και @MIUI_ART Θέλω να μου απαντήσετε σε τρία ερωτήματα και να σας κάνω μία πρόταση για τις επόμενες ROM. 1) Πότε θα γίνουν οι μεταφράσεις που έχουν μείνει αγγλικές; το λέω αυτό γιατί οι ROM πλέον μοιάζουν σε πολλά σημεία σαν τις custom κινέζικες που μας στέλνουν μαζί με τα κινητά. Οι Xiaomi κάθε βδομάδα περνάει αλλαγές στις ROM της όπως αυτήν την βδομάδα έκανε αλλαγές στον διαχειριστή δεδομένων. Αυτές οι αλλαγές δεν έχουν μεταφραστεί. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μία αλλαγή που θα κάνει η Xiao…
-
Παράθεση από geozn8: “3. Παω να κατεβασω το mario run και με βγάζει αυτό το μηνυμα... Το αντικείμενο δεν βρέθηκε... Κρίμα.. ” Δοκίμασε αυτό εδώ φίλε μου.
-
Παιδιά να ρωτήσω. Οι μεταφράσεις που λείπουν πότε θα περαστούν; Μιλάω για τις αγγλικές φράσεις-λέξεις που υπάρχουν μέσα στην ROM.
-
Νομίζω υπάρχει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.. Θα το τεστάρω καλύτερα μέχρι το βραδάκι.
-
φαινεται να τρέχει κομπλέ η νέα ρομ..Πολύ καλή δουλειά πλυν μεταφράσεων που δεν περάστηκε καμία από αυτές που ανέφερα την προηγούμενη εβδομάδα στον bugtrucker..
-
Αυτο που παρατήρησα είναι ότι όταν σε μία κλήση βάζεις ανοιχτή ακρόαση, στην επόμενη θα φαίνεται το κουμπάκι του μικροφώνου πατημένο αλλά χωρίς να είναι ανοιχτή η ανοιχτή ακρόαση.. Επίσης αν μπορεί κάποιος σε.με βοηθήσει σε αυτο το ποστ Εδώ
-
Καλησπέρα παιδιά...Θα χρειαστώ τα πολύτιμα φώτα σας και την βοήθεια σας.. από το τότε που βγήκε το pokemon go παίζω σχεδόν σε καθημερινή βάση καθώς είμαι μεγάλος λάτρεις των pokemon απο τα παιδικά μου χρονια.. Το πρόβλημα μου είναι το εξής.. κάθε φορά που μπαινω μέσα στα μενού με το pokedex, τα items ή τα poķemon μου(αυτοί που το έχουν παίξει έστω και μία φορά ξέρουν), το κινητό ρίχνει απότομα τα fps και δεν είναι smooth. Θέλω αν ξέρει κάποιος να μου πει γιατί γίνεται αυτό ενώ σε όλα τα άλλα του…
-
Καλησπέρα παιδιά...Θα χρειαστώ τα πολύτιμα φώτα σας και την βοήθεια σας.. από το τότε που βγήκε το pokemon go παίζω σχεδόν σε καθημερινή βάση καθώς είμαι μεγάλος λάτρεις των pokemon απο τα παιδικά μου χρονια.. Το πρόβλημα μου είναι το εξής.. κάθε φορά που μπαινω μέσα στα μενού με το pokedex, τα items ή τα poķemon μου(αυτοί που το έχουν παίξει έστω και μία φορά ξέρουν), το κινητό ρίχνει απότομα τα fps και δεν είναι smooth. Θέλω αν ξέρει κάποιος να μου πει γιατί γίνεται αυτό ενώ σε όλα τα άλλα του…