Η απάντησηΟ/H gto έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Υπάρχει το επονομαζόμενο Magisk, αλλα επειδή δεν το χρησιμοποιώ δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω. Υποτίθεται ότι αποκρυπτει την ύπαρξη root ..

You may think you can fly - but you better not try
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΗ απάντησηΟ/H gto έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Υπάρχει το επονομαζόμενο Magisk, αλλα επειδή δεν το χρησιμοποιώ δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω. Υποτίθεται ότι αποκρυπτει την ύπαρξη root ..
Ποια ρομ εχεις στο κινητο σου ?? Μπορεις να μας πεις τι εχεις κανει και με ποιον τροπο σου δουλευει με ρουτ το παιχνιδι ?? Με το Magisk η με καποιο hide root μεσο xposed ???Ο/H gplat έγραψε:
Λογικό δεν είναι ; Αφού έχει τον δικό της ήχο η κάθε εφαρμογή. Μαγκιά του προηγούμενου αν το έκανε.Ο/H mikekastam έγραψε:
Γεια σας και από μένα!Πρόσφατα πήρα το Redmi Note 4 και δεν μπορώ να καταφέρω να ακούω ραδιόφωνο από την προεγκατεστημένη εφαρμογή του κινητού και να παίζω πόκεμον ταυτόχρονα. Το pokemon go σταματάει τη μουσική από το ράδιο. Έχετε καμία λύση;
Στο προηγούμενο μου κινητό (ένα samsung που είχα) μου δούλευε αυτή η λύση. Αλλά τωρα δεν πιάνει με το xiaomi..
μεταφέρθηκε δώ για να το δουν και τα άλλα παιδιά που ασχολούνται με το συγκεκριμένο παιχνίδι μήπως μπορούν να βοηθήσουνΟ/H kostsokale έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά...Θα χρειαστώ τα πολύτιμα φώτα σας και την βοήθεια σας.. από το τότε που βγήκε το pokemon go παίζω σχεδόν σε καθημερινή βάση καθώς είμαι μεγάλος λάτρεις των pokemon απο τα παιδικά μου χρονια..
Το πρόβλημα μου είναι το εξής.. κάθε φορά που μπαινω μέσα στα μενού με το pokedex, τα items ή τα poķemon μου(αυτοί που το έχουν παίξει έστω και μία φορά ξέρουν), το κινητό ρίχνει απότομα τα fps και δεν είναι smooth. Θέλω αν ξέρει κάποιος να μου πει γιατί γίνεται αυτό ενώ σε όλα τα άλλα του παιχνιδιού το κινητό δουλεύει ρολόι. Μόνο στα μενού το κάνει αυτό..
Είναι θέμα επεξεργαστή, τον ή κάτι άλλο? Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια λύση ώστε να αυξήσω τα fps αλλά τουλάχιστον να ξέρω στο επόμενο κινητό που θα πάρω το να προσέξω για να γλυτώσω αυτό.