Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 80.

• δοκιμαζω τωρα...υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να φλασαρω τιποτα εξαιτιας του wipe που εκανα στο system; μηπως θελει τωρα φλας μονο με το miflash και μονο κινεζικη; ξαναλεω οτι ειχα ξεκλειδωση ειχα περασει μετα global και μετα στο καστομ ρικοβερυ προσπαθησα να βαλω ελληνικη απο γκλομπαλ αλλα ξεκλειδωμενο..απλα εκανα wipe το συστεμ ενω επρεπε μονο ντατα κας και νταλβικ...

• μπαινω ρεκοβερυ κανω wipe τα παντα και μετα ινσταλ την ελληνικη αλλα παλι βοοτλοοπ επισης δοκιμασα να κανω ινσταλ και την κινεζικη ετσι αλλα παλι βοοτλοοπ τι φαση; για να φλασαρω με το μιφλας δυσκολα γιατι στα windows 7 sta x64 δεν με αναγνωριζει drivers, μονο στα xp με αναγνωριζει....

• βοηθειααα.... Ειμουν γκλομπαλ οφισιαλ και με ξεκλειδώσει βοοτλοαντερ και καστομ ρικοβερι πήγα να βάλω ελληνική αλλά έκανα wipe όλα ενώ επρπεε κας νταλβικ και ντατα και τρώω βοοτλοοπ τι κάνω;

• mx4 pro meizu

konstantinosha - - Διάφορες συσκευές

Μήνυμα

εγινε σας ευχαριστω πολυ απλα μπηκα εδω γιατι ηθελα να βαλω mui

• mx4 pro meizu

Μήνυμα

αρα μενω με φλαημ..εχει καποιος εμπειρια το ιντερνατιοναλ η το κινεζικο ειναι καλητερο;

• mx4 pro meizu

Μήνυμα

δεν ειναι xiomi...meizu ειναι απλα θελω να βαλω mui εαν γινετε

• mx4 pro meizu

Μήνυμα

αυτη που μου εστειλες ειναι μια απλη εκδοση; ιντερνατιοναλ; παντως stable ελληνικη χωρις πολλα μπαγκς δυσκολο να ειναι..σωστα;

• mx4 pro meizu

Μήνυμα

το τσεκαρα και εγω αυτο απλα θελω να μαθω εαν θα εχω τα προνομια του flyme με μια αλλη ρομ οπως cm 12.1 mokee η mui και αν μπορω να βαλω οποιαδηποτε ρομ γιατι νομιζω μπορεις να βαλεις μονο συγκεκριμενες γι αυτο και εδω στο φορουμ εχει για καθε xiomi συσκευη συγκεκριμενο λινκ

• mx4 pro meizu

Μήνυμα

θελω να περασω mui στο μχ4 προ ποια να περασω; θα εχω προβληματα; και αν ναι τι ειδους;

• Σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια καταφερα και το εκανα με το pc suite με την mui 8 δεν εχουμε τιποτα stable ετσι? εχει πολλα μπαγκς? να παραμεινω στην 7 την στειβλ?

• το εκανα πολλες φορες και εκτελεση ως αντμιν αλλα τα ιδια...

• παταω σιφτ στο adb ανοιγω την εντολη sto cmd και γραφω adb devices, ανοιγει το πορτ μετα ομως δεν βγαζει των κωδικα αρα με το που παω στην επομενη εντολη με το ρεβοοτ μου λεει βγαζει ερρορ...

• καποιος να δωσει τα φωτα του?

• και παλι..δεν

• δεν βλεπω φαστ βοοτ....

• ναι 64...οπ μαλον εδω ειμαστε...τι ειναι η ψηφιακη υπογραφη και πως την απενεργοποιω?

• 2 φορες κ ολας με 2 διαφορετικα λαπτοπ το ενα εφταρια το αλλο 8

• το εγκατεστησα ναι...

• ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε μου μενω εκπληκτος απο την ταχυτητα και την προθυμια σου..λοιπων usb debugging ειναι επιλεγμενο και το κινητο ανοιχτο κατα την διαδικασια...δεν ειναι ροοτ ομως φταιει μηπως αυτο; παλιο κινεζοι ζητησα να το ροοταρουν και αυτοι ειπαν ναι ναι..

• ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ειμαι καινουριος στο φορουμ διαβασα αρκετα θεματα και προσπαθησα και εγω με την σειρα μου να κανω εγακτασταση την ελληνικη ρομ εχοντας official αγγλοκινεζικι εκανα αιτηση επειτα ξεκλειδωσα τον bootloader...αλλα τωρα που παω να ακολουθησω τα βηματα για να βαλω την ελλινηκη για καποιο λογο κατι γινετε με τους DRIVERS στο cmd δεν μου εμφανιζει των κωδικα και οταν παω να γραψω το ρεβοοτ λεει δεν εχει συνδεμενη συσκευη..