Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 80.
-
δοκιμαζω τωρα...υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να φλασαρω τιποτα εξαιτιας του wipe που εκανα στο system; μηπως θελει τωρα φλας μονο με το miflash και μονο κινεζικη; ξαναλεω οτι ειχα ξεκλειδωση ειχα περασει μετα global και μετα στο καστομ ρικοβερυ προσπαθησα να βαλω ελληνικη απο γκλομπαλ αλλα ξεκλειδωμενο..απλα εκανα wipe το συστεμ ενω επρεπε μονο ντατα κας και νταλβικ...
-
mx4 pro meizu
Μήνυμαεγινε σας ευχαριστω πολυ απλα μπηκα εδω γιατι ηθελα να βαλω mui
-
mx4 pro meizu
Μήνυμααρα μενω με φλαημ..εχει καποιος εμπειρια το ιντερνατιοναλ η το κινεζικο ειναι καλητερο;
-
mx4 pro meizu
Μήνυμαδεν ειναι xiomi...meizu ειναι απλα θελω να βαλω mui εαν γινετε
-
mx4 pro meizu
Μήνυμααυτη που μου εστειλες ειναι μια απλη εκδοση; ιντερνατιοναλ; παντως stable ελληνικη χωρις πολλα μπαγκς δυσκολο να ειναι..σωστα;
-
mx4 pro meizu
Μήνυματο τσεκαρα και εγω αυτο απλα θελω να μαθω εαν θα εχω τα προνομια του flyme με μια αλλη ρομ οπως cm 12.1 mokee η mui και αν μπορω να βαλω οποιαδηποτε ρομ γιατι νομιζω μπορεις να βαλεις μονο συγκεκριμενες γι αυτο και εδω στο φορουμ εχει για καθε xiomi συσκευη συγκεκριμενο λινκ
-
mx4 pro meizu
Μήνυμαθελω να περασω mui στο μχ4 προ ποια να περασω; θα εχω προβληματα; και αν ναι τι ειδους;
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ειμαι καινουριος στο φορουμ διαβασα αρκετα θεματα και προσπαθησα και εγω με την σειρα μου να κανω εγακτασταση την ελληνικη ρομ εχοντας official αγγλοκινεζικι εκανα αιτηση επειτα ξεκλειδωσα τον bootloader...αλλα τωρα που παω να ακολουθησω τα βηματα για να βαλω την ελλινηκη για καποιο λογο κατι γινετε με τους DRIVERS στο cmd δεν μου εμφανιζει των κωδικα και οταν παω να γραψω το ρεβοοτ λεει δεν εχει συνδεμενη συσκευη..