Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 135.
-
Δεν μπορώ να το δω το link, χρειάζεται να είμαι μέλος και δεν είμαι
-
Τίποτα! Keep system read only? είναι το μήνυμα που εμφανίζει και δεν λειτουργεί τίποτα!
-
Ωχ...πρέπει να το αποσυνδέσω από τον υπολογιστή, μόλις ξεκινήσει η twrp?
-
Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα θέμα με το mi4c, όταν κάνει reboot σε recovery, δεν είναι ενεργή η οθόνη, οπότε, δεν μπορώ να κάνω swype για να φλασάρω την dev rom...Έχει κανείς καμιά ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Καλησπέρα παιδιά! Έχουμε νέα σχετικά με την αναβάθμιση του Mi note σε Lollipop? Πίστευα οτι η stable θα έβγαινε με νέα έκδοση...
-
Καλημέρα και όπως πάντα ευχαριστούμε για τον κόπο σας!! Ήθελα να ρωτήσω πότε θα γίνει αναβάθμιση του mi note σε lollipop...Μήπως ξέρει κάποιος κάτι? Ευχαριστώ
-
Παιδιά καλησπέρα! Μετά από αναβάθμιση στο mi note ενός φίλου οι φωτογραφίες κατά την κλήση έχουν όλες ζουμ... Έχει κανείς αντίστοιχο θέμα...?
-
Παράθεση από aleksgiab: “Mi Note Pro πως περνάμε την 5.7.16;;; από ρεκοβερυ;;;” Μέσω fastboot περνάς την twrp και φλασάρεις το update
-
Σε 5 λεπτά θα σου πω αν εμένα την περνάει κανονικά, μέσω υπολογιστή... Update... Δεν την πέρασε ούτε εμένα και ας την κατέβασα από το site, άρα δεν μπορεί να περαστεί μέσω της αναβάθμισης συστήματος και γίνεται μόνο μέσω fastboot.
-
Backup and Restore
ΜήνυμαΕγώ χθες έκανα ένα backup μέσω του mi προγράμματος για υπολογιστή αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του. Θα δούμε όταν το χρειαστώ αν θα λειτουργήσει κι αυτό Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Backup and Restore
ΜήνυμαΜα και από το απλό note στο pro το ίδιο πρόβλημα είχα, αλλά θεώρησα ότι κάτι θα υπάρχει ασυμβατότητα λόγω lollipop... Το έκανα αυτό που είπες (αλλαγή γλώσσας) αλλά και πάλι τίποτα... Επίσης δεν έχω δόνηση στην οθόνη αν και είναι ενεργοποιημένη η δόνηση (στα κουμπιά έχω...) και αρκετές ειδοποιήσεις είναι στα αγγλικά, όπως πχ η αναπάντητη κλήση (missed call)! ΥΓ. Δημιούργησα ένα νέο backup και το είδε κανονικά, όμως μετά από reset πάλι το ίδιο θα συμβεί δλδ δεν θα λειτουργεί. Έκανα κ μια "εξυπνάδα…
-
Backup and Restore
ΜήνυμαΜα δεν άλλαξα θέση στο αρχείο. Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι ενώ υπάρχει δεν το δείχνει για να μπορέσω να το κάνω restore Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Backup and Restore
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά! Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το local backup στο mi note pro. Το έκανα κανονικά και μετά από φλασάρισμα νέας rom ενώ το αρχείο υπάρχει δεν το αναγνωρίζει στην εφαρμογή backup και έτσι δεν μπορώ να το κάνω restore! Καμιά ιδέα??