Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 83.
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΝαι.Και αυτή είναι η δεύτερη αναβαθμιση που μου εχει ερθει.2 μερες το εχω το τηλ.
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολο το team.Aγορασα αυτες τις μερες ενα redmi 5 plus global version,απο ελλαδα.Ολα καλα προς το παρον.Εκανα αιτηση ξεκλειδωματος (360 ωρες) αναμονη.Σημερα μου ηρθε μηνυμα αναβαθμισης σε stable 9.6.2.0 NEGMIFD...Eχω διαβασει τοσα γι αυτο το τηλ και τωρα δεν ξερω αν , να την κανω η οχι με φοβο μηπως μου μπρικαρει το κινητο.Ευχαριστω
-
μου κινει την περιεργεια γιατι εκανα clean install την ρομ..δεν εχω θεμα με καποια εφαρμογη,απλα εκει που μπορει να ανοιξεις το κινητο ξαναγυρναει στο default theme.anyway..ευχαριστω πολυ
-
καλησπερα σε ολους.εχει κανενας το προβλημα,στα καλα καθουμενα το τηλεφωνο να ξαναγυρναει στο default theme;;εχω το mido.ευχαριστω
-
Καλημερα.Σε mido ολα κομπλε με fr.Θα ήθελα να ρωτήσω custom theme παιζει να γινει εγκατασταση;;Δοκιμασα με διαφορους τροπους κ τιποτα..Εννοω παντα εγκατασταση mtz αρχειου εκτος market.Ευχαριστώ.
-
Σε mido περάστηκε κανονικά,άλλα έχω την εντύπωση ότι απέχει πολύ η global από την eu.H eu μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορη,πιο ελαφριά και με πιο λίγα bugs.Γνώμη μου πάντα.
-
Σε mido ολα μια χαρα.θα ελεγα πολυ καλη ρομ και σε θεμα μπαταριας απο τις καλυτερες.το μόνο αρνητικό το μικρόφωνο στην ανοιχτή ακρόαση,και ο ήχος κλήσης ειναι κάπως σιωπηλός.
-
Καλημέρα σε όλους..Σε mido δείχνουν ολα κομπλέ εκτός από το μικρόφωνο στην ανοιχτή ακρόαση(το γνωστό θέμα),και η μπαταρία δείχνει να τα πηγαίνει αρκετά καλά!!
-
Εμένα σε mido περάστηκε κανονικά και βλέπω όλα να δουλεύουν ρολόι. Δεν είχα κανένα θέμα ούτε με adaway,ούτε με άλλον φάκελο όπως αναφέρθηκε κ ούτε με τα custom themes. Από μπαταριά και μικρόφωνο σε ανοιχτή ακρόαση ακόμα δεν ξέρω..