Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 52.

• OTE TV Go και Redmi Note 2/Prime

chrisvel - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

μάλλον το software δεν υποστηρίζει τον επεξεργαστή μας. είναι η πιο λογική εξηγήσει νομίζω

• Καλησπερα Στο redmi note 2 ανοίγει μόνο του το 3g αλλα δεν πειραζει και πολυ γιατι και η μπαταρια δεν πέφτει και ευτυχώς με Q ειναι απεριόριστα το mb

• Να πω και εγω οτι συμφωνώ με τον φιλο μακεδονα! Και η δικιά μου αποψη ειναι αντι να περιμένεις 1 μηνα για να γλιτωσεις 5-10 ευρω το αγοραζεις απο ελλαδα και γλιτώνεις το οποιο ατύχημα μπορουσε να σου τύχει.Ο λογος που δημοσίευσα αυτην την αγορα που εκανα, ηταν καθαρα προς ενημερωση γιατι τετοιες περιπτώσεις που μπορεί να τύχη να συμβει και σε άλλους. Δε λεω υπαρχη ομως και προβλημα με καποιους που τα χρεωνουν και 3πλασια πολλες φορες αλλα φροντιζεις στο μέλλον να μην βρεθεις σε τετοια θεση με ερ…

• Καλησπερα Εχω το Note 2 και δυστηχως οταν το αγόρασα δεν ήρθε με κανένα παρελκόμενο. Εχει φάει ενα δυο χτυπηματάκια , όποτε έψαχνα κατι για να το προστατέψω. Πρόσφατα λοιπόν επεσε στο 'ματι' μου σιλικονούχα θήκη καλη ποιότητας για το κινητό, και το καλο ειναι δεν άργησε γιατι ειναι απο την χώρα μας. Νομίζω θα βρείτε και για άλλες συσκευές xiaomi Ελπίζω να σας αρέσει!!

• παμε γλώσσα & εισαγωγή και παταμε προεπιλογή πληκτρολογίου xperia στην προεπιλογή αν δεν φαίνεται το xperia σαν επιλογη, πατάμε ρύθμιση μεθόδων εισαγωγής και το ενεργοποιούμε το αρχειο ειναι ΕΔΩ *θα δουλευει και στης υπολοιπες xiamomi συσκευες κατα πασα πιθανοτητα

• Xperia Keyboard με emoji στο redmi note 2 Καλησπερα παιδιά δοκιμασμένο και δουλεύει 100% στο δικο μου redmi note 2 με twrp κάνουμε backup καλού κακού κατεβάζουμε το zip αρχειο απο ΕΔΩ στην καρτα μνήμης η στην εσωτερική μνημη παμε στο recovery mode (twrp) και κάνουμε install μετα wipe cache και dalvik τέλος reboot και μόλις ανοίξει το κινητο παμε γλώσσα & εισαγωγή και παταμε προεπιλογή πληκτρολογίου xperia *στην προεπιλογή αν δεν φαίνεται το xperia σαν επιλογη, πατάμε ρύθμιση μεθόδων εισαγωγής κα…

• C:\WINDOWS\system32>C:\Users\xrist\Desktop\adb 'C:\Users\xrist\Desktop\adb' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. δε βρισκει το cmd το path. υπαρχει καποιος τροπος να το δει η να χρησιμοποιησω την μεθοδο φλασαρισματος με το miflash?

• παιζει να μην το ειχα κανει σωστα γιατι ηταν και η πρωτες εμπειριες με το note 2 λιγο ''αγχωδες' μην το brickαρο. θα ασχοληθω ξανα και θα ζητησω βοηθεια αν δεν αλλαξει η κατασταση. ευχαριστω caeser

• wipe cashe kai factory reset ειχα κανει. αν θυμαμαι καλα ακολουθησα τον οδηγω ν2 με miflash tool

• παντως της οδηγιες απο εδω μεσα ακολουθησα. οποτε στην επομενη αλλαγη rom θα κανω flash και οχι μεσω twrp

• το wakelock λέει οτι το τηλέφωνο είναι ανοικτό 20 ώρες αλλά απο το φορτιστή το εβγαλα στης εφτά το πρωι. Αλλο ενα bug που ανακάλυψα είναι οτι δεν μπορω να αλλάξω ηχους διαφορετικους απο τους προ εγκατεστημένους

• caeser με miui 6 stable ηρθε, και του εκανα flash την 5.10.8 ολα σωστα. μετα απο twrp του ειχα την 5.10.16 (αρκετα καλη rom) και εχτες μεσω παλι twrp του εκανα full wipe και περασα την συγκεκριμενη που μιλαμε. παντως θα την αφησω για τωρα ως εχει, αν ομως επιμενει το θεμα μπαταρια θα παω ξανα στην 5.10.16 που ημουν αρκετα ευχαριστημενος

• παιδια πολυ σοβαρο θεμα με την μπαταρια.....!!!!! το πρωι στης 7 ηταν 100% και με πολυ ελαχιστη χρηση τωρα εφτασε στο 30% . με της προηγουμενες ρομ με περρισοτερη χρηση διαρκουσε 24 ωρες πριν φτασει 30%. παντως υπαρχη αισθηση οτι το κινητο δουλευει πολυ γρηγοροτερα σε ολα. α και υπαρχη bug με τον καιρο, δε δειχνει αποτελεσματα!

• redmi note 2 η καλυτερη και γρηγορότερη ρομ εως τωρα. ευχαριστω

• χωρις παρεξηγήσει αν χτενιζεις και κουρεύεις τα μαλλια σου καθε εβδομαδα πως θα μεγαλώσουν??

Μήνυμα

επειδη είχα βάλει stable και το δοκιμασα χωρίς αποτελεσμα, δεν ξαναμπαινω στην διαδικασία, εκτώς αν ξέρει κάποιος οτι το ote tv go οντως παιζει στο redmi note 2

Μήνυμα

ναι στην πρωτη θέση είναι, όμως δεν νομιζω αυτό να είναι πρόβλημα γιατί έχω δηλωμενω το wifi του σπιτιού και δεν χρειαζεται να στέλνει μην. ουφ...

Μήνυμα

Στο δικο μου κινητό πάντως (redmi note 2) η εφαρμογή ανοιγη κανονικά και δεν γράφει error για root συσκευή. Ομως παλιότερα είχα περάσει stable rom στο κινητό και παλι είχα το πρόβλημα που περιγράψα, δλδ ανοίγει κανονικά και μωλις πατάς να δεις βίντεο crashαρι χωρίς προειδοποίηση. Αναρωτιέμαι μήπως είναι θέμα επεξεργαστη η κάτι άλλο που δεν υποστιριζει η συσκευη!?

Μήνυμα

Λοιπον το εψαξα και αλλο αλλα ακρη δεν φαινεται να βγαινει!! Το προβλημα μου ειναι οτι μωλις το app παει να ανοιξει το βιντεο κανει crash και κλεινει την εφαρμογη χωρις προϊδοποιηση. Απο τον ΟΤΕ μου ειπαν οτι δεν θέμα root αλλά οτι δεν είναι συμβατή η συσκευή μου. Ξέρει κανεις τι παιζει τελικά με ote tv go και xiaomi συσκευές?? .

Μήνυμα

ξερεις κανεις πως μπορει να δουλεψει το ote tv go στο redmi note 2 ? ειχα dev rom και περασα stable αλλα η εφαρμογη μωλις παει να ανοιξη το streaming κανει crach