Κι εδώ σε mi4c όλα καλά. Κανονικά όλες οι ειδοποιήσεις.....μόνο μια ερώτηση. Μου βγάζει μια ειδοποίηση για έναν συνδιασμό πλήκτρων (το κάνει με highlight πορτοκαλί χρώμα στο πάνω μερος) που δεν ξέρω τη είναι. Αλλά αυτό μάλλον είναι κάτι της mui που δεν το ήξερα. Μήπως ξέρει κανείς? Πολλά συγχαρητήρια για την καλή δουλειά σας.
[GTV-5.11.26] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
Ο/H chrisvel έγραψε:
παιδια πολυ σοβαρο θεμα με την μπαταρια.....!!!!! το πρωι στης 7 ηταν 100% και με πολυ ελαχιστη χρηση τωρα εφτασε στο 30% . με της προηγουμενες ρομ με περρισοτερη χρηση διαρκουσε 24 ωρες πριν φτασει 30%. παντως υπαρχη αισθηση οτι το κινητο δουλευει πολυ γρηγοροτερα σε ολα. α και υπαρχη bug με τον καιρο, δε δειχνει αποτελεσματα!
Έχεις κάνει κανονικά "καθαρή εγκατάσταση" κ.λ.π. όταν πήρες τηλέφωνο? Μήπως έχει κάνει καμμιά μετάβαση απο Stable σε Developer ή το ανάποδο, χωρίς τα σωστά wipes? Είναι οκαυ το τηλέφωνο με όλα αυτά? -
-
-
caeser
με miui 6 stable ηρθε, και του εκανα flash την 5.10.8 ολα σωστα. μετα απο twrp του ειχα την 5.10.16 (αρκετα καλη rom) και εχτες μεσω παλι twrp του εκανα full wipe και περασα την συγκεκριμενη που μιλαμε. παντως θα την αφησω για τωρα ως εχει, αν ομως επιμενει το θεμα μπαταρια θα παω ξανα στην 5.10.16 που ημουν αρκετα ευχαριστημενος -
Ο/H chrisvel έγραψε:
caeser
με miui 6 stable ηρθε, και του εκανα flash την 5.10.8 ολα σωστα. μετα απο twrp του ειχα την 5.10.16 (αρκετα καλη rom) και εχτες μεσω παλι twrp του εκανα full wipe και περασα την συγκεκριμενη που μιλαμε. παντως θα την αφησω για τωρα ως εχει, αν ομως επιμενει το θεμα μπαταρια θα παω ξανα στην 5.10.16 που ημουν αρκετα ευχαριστημενος
-
Ο/H giannisag έγραψε:
καλημεριζω!!!!!!
ερωτηση.........πατωντας το volume up+power γιατι η φωτεινοτητα της οθονης πηγε στο φουλ και μπαταρια μεσα σε 5 δευτερα επεσε 5% ??
τι ηθελε να πει ο ποιητης????? μηπως ειναι κατι για την γρηγορη αποστραγγηση της μπαταριας???
επισης σε εισερχομενη κληση παλι η οθονη μενει ανοιχτη στην τσεπη μου μετα απο factory reset και εγκατασταση της νεας ρομ!!!!
@maddoctor @MIUI_ART @caeser ???????
Και οι δύο βάζετε το wakelock detector και μαθαίνετε τι τρέχει και σας τρώει την μπαταρία.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Παιδιά καλησπέρα,
Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω εάν η τελευταία RΟΜ σας υποστηρίζει 4G για το XIAOMI Mi4 LTE (4G). Έχω την Global stable 7.0.5.0 κατεβασμένη από το en.miui.com.
Δεύτερον, επειδή έχω πρόβλημα με το GPS σκέφτομαι να βάλω την Ελληνική RΟΜ (εφόσον υποστηρίζει 4G) μπας και φτιάξει. Υπάρχει αναλυτικός οδηγός για την φόρτωση της ελληνικής RΟΜ πάνω από την Global stable 7.0.5.0? -
-
Ο/H giannisag έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H giannisag έγραψε:
Network usage by 1013? | Nexus One | XDA Forums -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H giannisag έγραψε:
Τι καταλαβαίνετε εσείς από αυτό? Πάντως δεν είναι απο τις εφαρμογές του Smart home, αφου είναι γνωστό πρόβλημα και το έχουν και άλλα smartphones...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0