Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 221.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από PetranEVO: “τέλεια, ερώτηση TD-FDD ή FDD LTE ,δεν κατάλαβα την διαφορά τους και θα κάνω την παραγγελία σήμερα στα 2€ βγαίνει η διαφορά. Αξίζει να πάρω το πιο ακριβό; ” Η διαφορά είναι ότι το FDD LTE υποστηρίζει "επίσημα" δίκτυο 4G ενώ το TD-FDD ευποστηρίζει μετά την εγκατάσταση "κατάλληλης" ρομ. Προσωπικά έχω το TD-FDD και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με όλες τις ελληνικές ρομ που έχω βάλει, αλλά αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο θα σου πρότεινα το FDD…

• Παράθεση από mixaliscy: “Εμενα με Nl τα έστελνε και έρχονταν σε λίγο περισσότερο των 2 βδομαδων ” Παράθεση από mankap: “Παράθεση από PetranEVO: “SG post ή NL post ? ” οι περισσότεροι & εγώ προσωπικά ,έχουμε παρατηρήσει ,μεγάλη καθυστέρηση με NL post .τελευταία παραλαβή από SG post , 11/12 & ήταν στα Χανιά 24/12 !! ” τέλεια, ερώτηση TD-FDD ή FDD LTE ,δεν κατάλαβα την διαφορά τους και θα κάνω την παραγγελία σήμερα στα 2€ βγαίνει η διαφορά. Αξίζει να πάρω το πιο ακριβό;

• SG post ή NL post ? Αύριο θα καταθέσω παραγγελία μάλλον...

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από PetranEVO: “Παράθεση από flowin_through: “Τοτε κατι λαθος καταλαβες... Με αυτά που λες θα βγαζεις 3 μερες ” για να γίνω πιο συγκεκριμένος το κινητό μου τώρα Lenovo S6-Λέει κατανάλωση ενέργειας λογισμικό: Messenger : 21,2% Facebook : 12.1% πληκτρολόγιο :11,1% chrome : 8.7% Από την τελευταία φόρτιση : σε χρήση : 2ωρες και 20 λεπτά , σε αναμονή 5ωρες και 46 λεπτά ,και έχω άλλα 57% μπαταρία. Με ανοιχτό όλη μέρα τα δεδομένα.Αν φτάνει τόσο ...είμαστε κομπλέ! ” Άνε…

• Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από LeonTsi: “Χρονια πολλά και καλά σε όλους!!! Αυτά με την μπαταρία που λέτε τα διαβάζω σαν κινέζικα..... όσο και να το αφήσω μετά την φόρτιση δεν έχω δει 4-6 ώρες άντε 2 και αυτό με Νορμάλ χρήση, χωρίς παιχνίδια εννοείται, τώρα αν εσείς εννοείται να βλέπετε μόνο την οθόνη τι να πω δεν ξέρω.... όλοι τα ίδια τηλέφωνα έχουμε....? ” Όχι φίλε με ίντερνετ συγχρονισμό fb και παιγνίδια 5 ώρες έβγαλα το πρωί. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” …

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από PetranEVO: “Μέρα δεν βγάζει; ” Φίλε μου καλά υπάρχει ολόκληρο τόπικ μόνο και μόνο για το κινητό που μας ρωτάς με 100άδες ποστ που αφορούν τα πάντα ” ναι αυτό διαβάζω τώρα,και βλέπω ότι όντως ισχυεί αυτό περί μπαταρίας.

• Παράθεση από flowin_through: “Τοτε κατι λαθος καταλαβες... Με αυτά που λες θα βγαζεις 3 μερες ” για να γίνω πιο συγκεκριμένος το κινητό μου τώρα Lenovo S6- Λέει κατανάλωση ενέργειας λογισμικό: Messenger : 21,2% Facebook : 12.1% πληκτρολόγιο :11,1% chrome : 8.7% Από την τελευταία φόρτιση : σε χρήση : 2ωρες και 20 λεπτά , σε αναμονή 5ωρες και 46 λεπτά ,και έχω άλλα 57% μπαταρία. Με ανοιχτό όλη μέρα τα δεδομένα.Αν φτάνει τόσο ...είμαστε κομπλέ!

• Παράθεση από flowin_through: “ - Καλα, δεν παει πολυς καιρός που ειχαμε στα κινητα τις 3,5 ωρες καλο νούμερο.. Και 2 ώρες με παιχνίδι. 4-5 ώρες δεν ειναι προβλημα, μην τρελαθούμε ” εγώ ας πούμε άντε να μιλήσω 5-6 φορές στο τηλ. σε μια μέρα από 5 λεπτά, άντε να ψάξω τίποτα στο ίντερνετ, για λίγη ώρα, άντε και να τσατάρω λίγο στο messenger , με όλα αυτά που ακούω όμως κάτι μου λέει ότι βράδυ "δεν θα φτάνω με τίποτα".

• μετά από όλα αυτά που έχω διαβάσει περι μπαταρίας με το κινητό και ότι έχετε όλοι τόσο πρόβλημα άρχισα να έχω second thoughts...

• Παράθεση από MIUI_ART: “Αν παρακολουθήσεις το νήμα για το Redmi Note 2 θα καταλάβεις. Οι ROM που βάζουν τα διάφορα μαγαζιά από την Κίνα, είναι μία δική τους πατέντα. Βάζουν του κόσμου τα Bloatware και κατά βάση έχουν πολλά προβλήματα. Σκοτώνουν ουσιαστικά την συσκευή. Ένας από τους λόγους που η Xiaomi κλείδωσε τον Bootloader στο Redmi Note 3 ήταν και αυτός. Πάντως επειδή η Developer ROM είναι συνεχώς σε ανάπτυξη, υπάρχουν και Versions που δεν τα πάνε καλά, και μπορείς ανά πάσα στιγμή να πας μπρο…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από PetranEVO: “Meizu M2 Note VS Redmi Note 2,και είδα ότι με benchmark το Meizu κράτησε on screen time , περίπου 11~ ώρες όταν το Redmi Note 2 ,κράτησε μόνο 4 ώρες βαριά βαριά ” Και πολλά κράτησε... Με τις ROM που βάζουν τα διάφορα μαγαζιά και τις παρουσιάζουν ως Original, και 4 ώρες που κράτησε πολλές είναι. ” δηλαδή με αυτό τι θες να πείς;

• Καλησπέρα ξανά από εμένα, και καλή χρονιά προς όλους σας,με υγεία και ευτυχία. Έψαξα και τον εν λόγο τύπο που προτείνατε ,του έστειλα αλλά δεν απάντησε.Όπως και αν έχει όμως,είδα και άλλα συγκριτικά με βάση το Meizu M2 Note VS Redmi Note 2,και είδα ότι με benchmark το Meizu κράτησε on screen time , περίπου 11~ ώρες όταν το Redmi Note 2 ,κράτησε μόνο 4 ώρες βαριά βαριά,χωρίς διεργασίες,για εμένα αυτό είναι μεγάλο θέμα. Οπότε ,μήπως θα ήταν καλύτερη VFM το Meizu M2 Note ; Το βρίσκω και πιο φθηνά..…

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από PetranEVO: “Από εκεί και πέρα, κατά τα άλλα σαν κινητό τώρα να φτάσουμε σε αυτόν τον τομέα πως είναι σε σχέση με το άλλο που έγραψα; ” Φίλε εγώ το άλλο δεν το είδα... και αυτό το είδα μέσα από τα προβλήματα των χρηστών μας που το έχουν Φαίνεται αρκετά καλή περίπτωση. Εγώ θα το παιρνα για τα χρήματα που δίνεις... Μιλάμε για πολύ VFM (value for money) κινητό. Αξιόπιστη εταιρία, όμορφο λειτουργικό, ελληνική κοινότητα υποστήριξης. Τώρα το άλλο το ξαναλέω δεν το …

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από PetranEVO: “Αν τα παραγγείλω Δευτέρα ,με το καλό αν μου απαντήσει έως τότε ,μετά έχει 1 μήνα και 10 μέρες γεμάτες μέχρι να έρθουν τα πράγματα εδώ. Δεν είναι αρκετό ;Στο μισό-forum έκανε παραπάνω;Επίσης, αν γίνει combination box και τα στείλει όλα μαζί τότε θα είναι πιο εύκολο να σταματήσουν σε τελωνείο! Θα πρέπει το κάθε ένα να τα στείλει διαφορετικά σε χωριστό μικρό κουτί. Από εκεί και πέρα,δεν λέω ότι θα με κλέψει πάντως βλέπω τιμές πάνω κάτω ίδιες με το v…

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από PetranEVO: “Απλά φοβάμαι ,σαν shop γιατί δεν έχω ξανα συνεργαστεί σαν άτομο μαζί του ” Φόβος για να σε κλέψει με τίποτα Έχουμε συνεργαστεί μαζί του το μισό Φόρουμ Το θέμα είναι πότε θα έρθουν, που είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από την εταιρία και όχι από τον ίδιο ” Αν τα παραγγείλω Δευτέρα ,με το καλό αν μου απαντήσει έως τότε ,μετά έχει 1 μήνα και 10 μέρες γεμάτες μέχρι να έρθουν τα πράγματα εδώ. Δεν είναι αρκετό ;Στο μισό-forum έκανε παραπάνω;Επίση…

• Παράθεση από NasDriver: “όπως είπε και ο mixaliscy δες και τον yeso521 με ένα εμαιλ πριν την παραγγελία και για 2 κινητά μάλιστα θα σου κάνει καλύτερη τιμή και καλά δώρα...ότι χρειάζεσαι σχεδόν ” Του έστειλα ήδη και του ανέλυσα τι τιμές έχω από άλλες ιστοσελίδες και τι μπορεί να κάνει αυτός και αναλυτικά αν γίνεται και πόσο καιρό θα κάνει να μου έρθει το κινητό σαν κινητό. Υπάρχει περίτπωση να πάρω και 3ο κινητό για αυτό , συγκεκριμένα για τον αδερφό μου αν κάνει καλύτερη τιμή. Απλά φοβάμαι ,σαν…

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από PetranEVO: “Ναι,απλά το να μπώ και να διαβάσω ένα θέμα το οποίο απλά έχει απαντήσεις αν και μπήκα και είναι και παλιές και καινούργιες κτλ. είναι λίγο δύσκολο καλύτερο θα ήταν να ήταν σαν Poll ώστε να φαίνεται ποιο είναι από τα πιο καλά μαγαζιά ,σαν σύνολο εξυπηρέτησης. ” Αυτό έχει ξεκινήσει ήδη σαν εργασία καποιων παιδιών που άρχισαν να κάνουν ένα word με σκοπό να γίνεται αυτό που λες κάπως αυτόματα Παράθεση από PetranEVO: “Από Κίνα, πόσο πιο φθηνά ;Το vick…

• Παράθεση από mixaliscy: “Έχουμε ολόκληρο τόπικ με όλα τα μαγαζιά που ψώνισε κόσμος μας, με εντυπωσεις και πως τους συμπεριφέρθηκαν αλλά αυτό που ρωτάς είναι απόφαση δική σου. Εγώ στη θέση σου θα το έπαιρνα γρήγορο αν θα έφευγα σε 1 μήνα, ώστε να είμαι σίγουρος. Αν θες να περιμένεις (από Κίνα δηλαδή) παίζει να στο βρούμε και πιο φθηνά... Προς το παρών όμως το θέμα με το redmi note 3 δεν έχει ξεκαθαρίσει ακριβώς τι παίζει με την Ρομ και πότε ακριβώς θα φτιάξουν όλα... Άρα μιλάμε για το 2. Το σίγου…

• Παράθεση από mixaliscy: “Καταρχάς διευκρίνησε μας τι μπάτζετ διαθέτεις για το δικό σου κινητό και τι για την κοπέλλα σου ” Φυσικά έως 140-145 € μέγιστο και οι 2, δηλαδή 140-145€ ο καθέ ένας μας,γιατί θέλουμε να πάμε και διακοπές ! Διευκρινίζω ότι τουλάχιστον 5" και 2GB RAM με ενδιαφέρουν ώστε να είναι άνετο,κιόλας όπως ήμουν με το S4 ΑΛΛΆ ΚΑΙ με το S60 που είμαι τώρα. Πάντως το ψάχνω εδώ και ώρες και μέρες,το vickmall έβγαλε τιμή χαμηλή στα : Xiaomi Redmi Note 2 123€ από Κίνα αποστολή με χρώματα…

• Παράθεση από NasDriver: “Με ελληνικές ρομ που μπορείς να βρεις εδώ στην κοινότητα άνετα έχεις SOT 4-5 ώρες στο redmi note 2 Με απλή-καθημερινή χρήση κάνω φόρτιση κάθε 30-36 ώρες (με Wi-Fi συνέχεια ανοικτό και συνδεδεμένος) ” δεν γνωρίζω τι σημαίνει η συντομογραφία σου SOT. Επίσης με αυτό που μου λες είναι , ότι έχει διορθωθεί το θέμα με την μπαταρία ; Εμένα με ενδιαφέρει άντε λίγο facebook με δεδομένα μερικά τηλ. αλλά κυρίως scrolling και reading , σαν "Mode" να στο πώ, πιο πολύ συζητήσεις έχω. …