μετά από όλα αυτά που έχω διαβάσει περι μπαταρίας με το κινητό και ότι έχετε όλοι τόσο πρόβλημα άρχισα να έχω second thoughts...
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
- Καλα, δεν παει πολυς καιρός που ειχαμε στα κινητα τις 3,5 ωρες καλο νούμερο.. Και 2 ώρες με παιχνίδι. 4-5 ώρες δεν ειναι προβλημα, μην τρελαθούμε
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. - Καλα, δεν παει πολυς καιρός που ειχαμε στα κινητα τις 3,5 ωρες καλο νούμερο.. Και 2 ώρες με παιχνίδι. 4-5 ώρες δεν ειναι προβλημα, μην τρελαθούμε
-
Ο/H flowin_through έγραψε:
- Καλα, δεν παει πολυς καιρός που ειχαμε στα κινητα τις 3,5 ωρες καλο νούμερο.. Και 2 ώρες με παιχνίδι. 4-5 ώρες δεν ειναι προβλημα, μην τρελαθούμε
εγώ ας πούμε άντε να μιλήσω 5-6 φορές στο τηλ. σε μια μέρα από 5 λεπτά, άντε να ψάξω τίποτα στο ίντερνετ, για λίγη ώρα, άντε και να τσατάρω λίγο στο messenger , με όλα αυτά που ακούω όμως κάτι μου λέει ότι βράδυ "δεν θα φτάνω με τίποτα". - Καλα, δεν παει πολυς καιρός που ειχαμε στα κινητα τις 3,5 ωρες καλο νούμερο.. Και 2 ώρες με παιχνίδι. 4-5 ώρες δεν ειναι προβλημα, μην τρελαθούμε
-
Τοτε κατι λαθος καταλαβες... Με αυτά που λες θα βγαζεις 3 μερεςΌταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Ο/H Vulk έγραψε:
Οχι ρεΑυτό συμβαίνει. Μέχρι το 100% βάζει 2000mAh, μετά βάζει 1000+mAh ακόμα.. (ναι, μεγάλη διαφορά)
Ο/H KPetros έγραψε:
Επιβεβαιωνω το απο πανω , οταν αφηνω να φορτησει ολοκληρο το βραδυ η μπαταρια του κραταει ΠΟΛΥ περισσοτερο , αντιθετα οταν το φορτιζω βιαστηκα δεν εχει καμια σχεση ......ακομα και αν και στις 2 περιπτωσεις λεει 100%
Μου εχει τυχει να κοιμηθω (6ωρες) και οταν ξυπνησω να το δω απο 100% στο 90% , και αλλες φορες (παλι 6 ωρες υπνος) να εχει παει απο 100% στο 98%-99% και αυτο μαλλον επειδη βαραγε 1 ωρα το ξυπνητηρι
Θεμα hardware? Θεμα software?
Καθημερινά , μία μιάμιση ώρα ομιλία ,κανά 3 ώρο σερφάρισμα ,παρακολούθηση online βίντεο για κανά μισάωρο & καμιά ωρίτσα σκάλισμα για να μάθω τις δυνατότητες του.... & τώρα μας λέτε ότι πρέπει να το αφήνουμε & πέρα του 100% για κάνα 2 ώρο;;....& από ποιο % αρχίζετε να το φορτίζετε ;;
@MIUI_ART , @dnomikos , @Bodai , @caeser , @maddoctor, @GR_Macedon
& γενικώς όποιος έχει ασχοληθεί ,τι έχει να μας πει για το θέμα;;ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Δεν έχω την συσκευή μάτια μου για να έχω άμεση άποψη ....
-
Τοτε κατι λαθος καταλαβες... Με αυτά που λες θα βγαζεις 3 μερες
για να γίνω πιο συγκεκριμένος το κινητό μου τώρα Lenovo S6-
Λέει κατανάλωση ενέργειας λογισμικό:
Messenger : 21,2%
Facebook : 12.1%
πληκτρολόγιο :11,1%
chrome : 8.7%
Από την τελευταία φόρτιση : σε χρήση : 2ωρες και 20 λεπτά , σε αναμονή 5ωρες και 46 λεπτά ,και έχω άλλα 57% μπαταρία.
Με ανοιχτό όλη μέρα τα δεδομένα.Αν φτάνει τόσο ...είμαστε κομπλέ! -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν έχω την συσκευή μάτια μου για να έχω άμεση άποψη ....
Καλή χρονιά .!ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Χρονια πολλά και καλά σε όλους!!! Αυτά με την μπαταρία που λέτε τα διαβάζω σαν κινέζικα..... όσο και να το αφήσω μετά την φόρτιση δεν έχω δει 4-6 ώρες άντε 2 και αυτό με Νορμάλ χρήση, χωρίς παιχνίδια εννοείται, τώρα αν εσείς εννοείται να βλέπετε μόνο την οθόνη τι να πω δεν ξέρω.... όλοι τα ίδια τηλέφωνα έχουμε....?
-
Ο/H LeonTsi έγραψε:
Χρονια πολλά και καλά σε όλους!!! Αυτά με την μπαταρία που λέτε τα διαβάζω σαν κινέζικα..... όσο και να το αφήσω μετά την φόρτιση δεν έχω δει 4-6 ώρες άντε 2 και αυτό με Νορμάλ χρήση, χωρίς παιχνίδια εννοείται, τώρα αν εσείς εννοείται να βλέπετε μόνο την οθόνη τι να πω δεν ξέρω.... όλοι τα ίδια τηλέφωνα έχουμε....?
Όχι φίλε με ίντερνετ συγχρονισμό fb και παιγνίδια 5 ώρες έβγαλα το πρωί.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Ο/H LeonTsi έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα