Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 221.

• Υπάρχει θέμα και σε εμένα. Περιμένω να μου έρθει το redmi 3. Μπήκα έκανα register (activate) -> έκανα Login -> Your device isn't supported please go to forums.

• Παράθεση από lallasgr: “Θα είναι κλειδωμένο σίγουρα. Κάνε αίτηση με κάποιον λογαριασμό για να έχει δυνατότητα να ξεκλειδώσει άμεσα με το που παραλάβεις! ” όταν λες κάνε αίτηση με κάποιον λογαριασμό τι εννοείς ακριβώς;

• έχω το redmi note 2,και περιμένω το 3άρι , για τον αδερφό μου . Είναι κλειδωμένο και χρειάζεται να το κάνω unlock ? ή είναι το ίδιο με το 2 και γίνεται η δουλειά μέσω Usb stick Οπως το κάνω πάντα για clean install ?

• μετά από 6 επιτυχής παραγγελίες, θα συνεχίσω, και θα πώ κιόλας ότι χαίρομαι που θα κάνουμε συνεργασία ουσιαστικά άμεση μαζί τους. Από εβδομάδα ετοιμάζω πάλι άλλη 1

• παιδιά από 6.5.19 BETA - 7.4 xiaomi-miui.gr μπορώ να πάω σε αυτήν ,την τελευταία μέσω του εσωτερικού Update ?

• Downloading now,ώρα για clean-install από stable σε dev...

• RE:

PetranEVO - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από alnikou: “Επίσης σήμερα διαπίστωσα ότι με την εγκατάσταση τις νέας ρομ σβήστηκε όλη η καρτα μνήμης η εχτρα που έχω βάλει ! εχει αλλος το ιδιο προβλημα ? ” θα σου προτεινα να βγαλεις την καρτα και να την συνδεσεις με pc. Ενδεχομενως να χρειαζεται διορθωση κατεστραμενων περιοχων. Αν χρειαζεται... Θα σε ρωτησει ο υπολογιστης και θα εκκινησεις την διαδικασια. Τι καρτουλα εχεις; Εταιρεια και μοντελο; Μηπως εχεις kingston 32GB;” Εμένα είχε συμβεί το ίδιο και νόμιζα ότ…

• Δεν είμαι Ελλαδα,αλλα ευχαριστώ ! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Παράθεση από Thracia: “Οποιονδήποτε με 5volt και 2amp έξοδο.Κανει και από άλλο κινιτο αλλα μπορει να αργη να φορτισει” αν δίνει 2.1 μας πειράζει;

• Έχασα τον φορτιστή για το Redmi Note 2 μου Όπως το λέει ο τίτλος παιδιά,και προκειμένου να αγοράσω καμία βλακεία και να ψάχνομαι ,θυμάμαι επειδή είχα βγάλει φώτο τον κωδικό του ότι είναι : MDY 08 EF 100-240 V 50/60Hz Max 0.35A 5V~2000mA. Ποιον να αγοράσω;

• Παράθεση από NasDriver: “Μεταφέρθηκε εδώ...δυστυχώς δεν έχω κάτι στο μυαλό μου αυτή την στιγμή ? Αγορά από Ελλάδα ψάχνεις ή από εξωτερικό ?” εξωτερικό και τα μυαλά στο μπλέντερ.

• Όπως το λέει ο τίτλος παιδιά, Ψάχνει ο αδερφός μου νέο κινητό προς αντικατάσταση του Lenovo S60,απλά θέλει δίκαρτο ,και να έχει 100% NFC και έως 180€. Τι προτάσεις και από που ; Μακάρι να είχε κανένα xiaomi...

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από yliko: “Παράθεση από PetranEVO: “Μετά από τόσο καιρό ... Με τόσες αλλαγές σε ROM απορω πως και δεν μου έχει πεθάνει ακόμα το κινητό. Πάντως ήθελα απλά να ενημέρωσω ότι από το πρωί έως το βράδυ χρειάζομαι 2 φορτίσεις με εργοστασιακά προγράμματα κι τίποτα έξτρα ακόμα και browser έχω του κινητού . Μιλήσα με την εταιρεία ξανά και μου ζητάνε να στείλω γενικά το κινητό πίσω , και αυτό πιστεύω ότι θα κάνω γιατί δεν γίνεται διαφορετικά ,αλλιώς θα περιμένω να γυρίσω ελλαδα και να το στείλω α…

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από PetranEVO: “Παιδιά μία γενική ερώτηση που ίσως έχει απαντηθεί πολλές φορές. Κινητό με clean install που δουλεύει άριστα ολο αυτό το καιρό , με έκδοση dev 6.1.21 , μπορεί να γίνει αναβάθμιση μέσα από το κινητο; Να γίνω και πιο συγκεκριμένος, κατεβαζω το αντίστοιχο latest update και κάνω manual update μέσω του updater. Θα χάσω τυχον αρχεία και εφαρμογές και θα πρέπει πάλι όλα από το μηδέν η οχι; Ευχαριστώ πολύ ! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Το κάνεις…

• Παιδιά μία γενική ερώτηση που ίσως έχει απαντηθεί πολλές φορές. Κινητό με clean install που δουλεύει άριστα ολο αυτό το καιρό , με έκδοση dev 6.1.21 , μπορεί να γίνει αναβάθμιση μέσα από το κινητο; Να γίνω και πιο συγκεκριμένος, κατεβαζω το αντίστοιχο latest update και κάνω manual update μέσω του updater. Θα χάσω τυχον αρχεία και εφαρμογές και θα πρέπει πάλι όλα από το μηδέν η οχι; Ευχαριστώ πολύ ! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Κάποιος που να έχει κάποια γνώμη ;καθώς καταντάει εκνευριστικο .... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Παράθεση από GR_Macedon: “Φιλε μου Χρόνια Πολλά σε σένα και στη συσκευή σου. Αν δεν μας πεις τι ρομ φοράει το κινητό σου ειναι σαν να μη λες τι κινητό έχεις. Πες μας τι ρομ φοράει και βλεπουμε. Μήπως έχεις την ρομ που φορουσε από τότε που το αγοραδες; Αν όχι, οταν το παρελαβες άλλαξες ρομ μετά από καθαρή εγκατάσταση ή την νεα ρομ την φορεσες πάνω απο τη παλια;” Χρόνια πολλά ,ευχαριστώ επίσης να ευχηθώ. Όχι,το κινητό είχε γίνει clean-install φυσικά ,όλα καθαρά. Miui 7 by xiaomi.gr GTV 6.1.21 Deve…

• όπως το λέει ο τίτλος παιδιά,σήμερα ξεκίνησε τα περίεργα,όταν κλειδώνει η οθόνη , παρότι ΔΕΝ το έχω συνδεδεμένο στον τοίχο ,κάνει τον "ήχο" της φόρτισης,και δείχνει το εικονίδιο της φόρτισης στην αρχική οθόνη για 2-3 δευτ. και φεύγει και μετά ξανά το ίδιο μετά από λίγη ώρα,και μετά ξανά το ίδιο ,κάθε φορά που κλειδώνει η οθόνη αλλίως δεν το κάνει ούτε δείχνει κάτι. Σήμερα το ξεκίνησε στα ξαφνικά. Τι φάση λέτε να είναι ;Τόσο καιρό δεν είχε πρόβλημα.

• RE: RE:

PetranEVO - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από PetranEVO: “παιδια έχω ένα μικρό θέμα με το κινητό . είχα dev κι παλαιότερα ,και τώρα ξανά πέρασα την τελευταία ,από stick όλα κανονικά delete τα πάντα data dalvik ,factory κτλ . δεν είχα εγκαταστήσει κανένα πρόγραμμα, εκτος που μόλις εγκατέστησα το messenger , σταμάτησε να μου δείχνει το led light,όταν έχω μήνυμα Όταν το βάζω να φορτισει ,τότε δείχνει στα άλλα δεν δείχνει . Είναι bug ; Αν όχι τι κανως” Μπες ρυθμισεις εκει θα βρεις notification light και ρυθ…

• Επίσης να επιβεβαιώσω και εγώ το θέμα με την μπαταρία εάν είναι μία φορά ελαττωματική η δική μου με αυτήν την ROM είναι τρεις φορές χειρότερη πριν λίγο το έβγαλα από φόρτιση πλήρη βραδινή κτλ. Και εντός 10 λεπτών έως να πάω δουλειά με τα πόδια έπεσε 7% !!!!!! Με ανοιχτό μονο δεδομένα σε κατάσταση ύπνου ,ούτε μία εφαρμογή να τρέχει!