Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 367.
-
xiaomi mi3
Μήνυμαπερίμενε λίγη ώρα μέχρι να εμφανιστεί. Και σε εμένα αργεί πολύ
-
miui για τα mi3w αφορά όσους έχουν κιτ κατ?
-
Το θέμα με την μπαταρία υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί? γιατί ξοδεύεται πολυ γρήγορα. Αναφέρομαι στο mi3w και στην κιτ κατ
-
και εγώ έχω αυτο το θέμα αλλά δεν μου το κάνει συχνα.
-
και εγώ το παρατήρησα αυτο με το mail
-
Οταν είσαι στο στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας δεξιά σου εμφανίζει ενα πλαίσιο που λεει coupon code και βάζεις ένα κουπόνι(πρεπει να είναι το mi3 δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα). Δεν χρειάζεται να επιλέξεις κάποιο πρόσθετο γιατί root κάνεις και μόνος. Αν θέλεις μπορείς να πάρεις θηκη. Και όσον αφορά τον τρόπο αποστολής καλό είναι να επιλέξεις ems.
-
Οδηγίες και πληροφορίες για την νέα GTV-3.9 (Stable 15) στα Hongmi-Redmi 1
mrvaggos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαευτυχώς που ρώτησα οκ ευχαριστώ
-
Οδηγίες και πληροφορίες για την νέα GTV-3.9 (Stable 15) στα Hongmi-Redmi 1
mrvaggos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝα κάνω μια χαζή ερώτηση. Η διαδικασία αφορα μονο τις συσκευές hongmi ή είναι για όλες;
-
xiaomi mi3 αξιζει??
ΜήνυμαΥπαρχει το mi3 tegra που δουλεύει μονο με κινέζικα δίκτυα και απο την αλλη είναι αυτο που έχουμε οι υπόλοιποι ή τουλαχιστον οι περισσότεροι το mi3 wcdma(mi3w) που δουλεύει κανονικά με τα δικά μας δίκτυα.
-
Συνδέω το κινητό στο laptop και δεν το βλέπει. Τα έκανα και τα 2 επανεκκίνηση αλλα τίποτα.. Είμαι με την 4.5.16 έκδοση
-
Αν προλάβω μπορεί να έρθω κι εγώ.
-
Παράθεση από SomniusX: “Παράθεση από mrvaggos: “τι μας κάνετε..... :P” τι σου κάνουμε ρε? αχαχαχ δεν σε έποιασα..” χαχαχαχα εννοώ οτι 2-3 έχετε γυρίσει στην jb και είστε καλά. Αλλά εμείς επειδή δεν είμαστε και τόσο εξοικειωμένοι δεν μπορούμε να το κάνουμε. (το είπα μονο και μόνο για να γελάσουμε λίγο)
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΑυτό με το ακουστικό συμβαίνει και σε εμένα