Καλημέρα στην κοινότητα. Έχω ένα πρόβλημα με τον launcher του συστήματος. Ενω βρισκομαι στο κεντρικο interface θελω να παω προς την αριστερή καρτέλα που έχει η xiaomi όλες τις μικρορυθμίσεις μαζεμένες αλλα με πεταει και γραφει οτι ο launcher σταματησε να λειτουργεί. Μου το είχε ξανακάνει πριν 2 βδομάδες και το εκανα απεγκατάσταση και ξαναεγκατάσταση αλλα δεν γίνεται καθε λιγο το ίδιο πράγμα γιατι χάνεται και η ταξινόμηση στις εφαρμογές. Πλέον όταν θέλω να πάω προς τα αριστερα ψιλοκολλαει δεν βγα…
Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι. Πρόσφατα έκανα αγορά ενός καινούργιου κινητού στο εμπαι από ιδιώτη το οποίο ήταν κλειδωμένο η σιμ του. (iphone) ευτυχώς έπειτα από case το εμπαι μου έκανε refund όλα τα χρήματα. Τώρα για την επιστροφή του κινητού στον πωλητή ξέρω ότι πλέον δεν θα έχω την κάλυψη του εμπαι, αλλά αν το στείλω και μου πει ο πωλητής ότι έστειλα μια μπαταρία ή ότι το χάλασα ή ότι έχει γρατζουνιές πως θα είμαι καλυμμένος σαυτην την περίπτωση? Αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει θα του ήμο…
@prekasg ίσως αν τους δείξεις την πληρωμή απο το paypal και το tracking number που θα σου έχει δωσει(αν σου έδωσε) λογικά θα στο δώσουν( Θα φαίνεται και το όνομα). Τι αλλο να κάνεις....
ωραία κατάλαβα.. σορρυ για τις χαζές ερωτήσεις τώρα κάνω εγκατάσταση την τελυταία ελληνική dev ρομ =============== Μαι 24th 2017, 8:43pm =============== Λοιπόν άνοιξε.. Απο ότι βλέπω μια χαρά είναι ολα προς το παρών. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!!! Τώρα γιατι το έπαθε αυτό όμως.. who knows
Τελείωσε το flash.. ολα μια χαρά. Το κινητό άνοιξε. Έχω την 6.5.19 Beta. Τώρα για να πάω στην ελληνική dev ακολουθώ αυτόν τον οδηγό? Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5 (Για πρώτη φορά)
ωραία ευχαριστώ πολύ!! =============== Μαι 24th 2017, 7:02pm =============== Δεν ξέρω αν φαίνεται στην οθόνη αλλά στο miflash κάτω δεξιά έχει 3 επιλογές.. clean all, save user data, clean all and lock. Είναι επιλεγμένο το save. Το αφήνω έτσι ? Στον οδηγό γράφει άλλα... μαλλον επειδή εχω τον beta εμφανίζει αυτα
το εμφανίζει ως Qualcomm HS-USB QDLoader 9008(COM10) . Την ελληνική dev ρομ είχα.Δεν θυμάμαι ποιά όμως και δεν μπορώ να το δω. Επίσης δεν μπαίνει σε fastboot. Δοκίμασα volume up +power αλλα τίποτα
Καλησπέρα στην κοινότητα. Πριν λίγο εκεί που ήμουν στο κινητό ξαφνικά δεν λειτουργούσε το κεντρικο κουμπί και το το αφής απο αριστερά(που κάνεις διαγραφή των εφαρμογών). Το έκανα επανεκκίνηση για να ξεκολλήσει και όταν εμφανιστηκε για να βάλω το pin δεν μπορουσα να επιλέξω κάτι και εσβησε η οθόνη και τώρα δεν αποκρίνεται. Δεν ανοίγει. Το έχω και στον φορτιστή αλλα δεν δείχνει οτι φορτίζει (Μπαταρία είχα)...Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ