Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 367.
-
Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από mrvaggos: “πολυ ωραία παρουσίαση!!! να κάνω μια χαζή ερώτηση. χρειάζεται η τηλεόραση να έχει wifi?” Καθολου χαζή ερώτηση, είχα και εγώ την απορία για τον τρόπο σύνδεσης γενικότερα. Η μικρή απάντηση είναι: "όχι, το μόνο που χρειαζεται να έχει η τηλεοραση μας ειναι μια ελεύθερη θυρα HDMI, και αν έχει και USB για ρεύμα ακόμη καλύτερα. Αν δεν έχει USB απλα χρειαζόμαστε εναν απλό USB φορτιστή για τη τροφοδοσία του Dongle" Τώρα οσον αφορά το Wi-Fi γενικα, χρειάζε…
-
πολυ ωραία παρουσίαση!!! να κάνω μια χαζή ερώτηση. χρειάζεται η τηλεόραση να έχει wifi?
-
tablet LTE 7"
Μήνυμαμετα απο μια αναζήτηση στο skroytz βρήκα αυτο Samsung Galaxy Tab 3 8.0 T315 4G (16GB) | Skroutz.gr
-
και εγώ το είχα το θέμα με το messenger και νόμιζα είναι πρόβλημα του fb ευχαριστώ!!!
-
Instagram
Μήνυμαεντωμεταξυ σε έδινα συμβουλές τι να κάνεις και δεν είχα παρατηρήσει οτι και το δικό μου δεν δουλεύει
-
Παράθεση από karamela: “Παράθεση από mrvaggos: “ Βελτίωση του σήματος της κινητής ; ή του ασυρμάτου; κινητης φαντάζομαι.” Καθησα και σκέφτηκα πως με ολους όσους συνέβη αυτό, όσο θυμάμαι τουλαχιστον, είχαν wind δηλ ίδια εταιρία με μένα .” κινητής ναι
-
Παράθεση από karamela: “ Καθησα και σκέφτηκα πως με ολους όσους συνέβη αυτό, όσο θυμάμαι τουλαχιστον, είχαν wind δηλ ίδια εταιρία με μένα .” και σε εμένα γίνεται σε άτομα ίδιου δικτύου έχω cosmote whats up
-
Παράθεση από karamela: “Παράθεση από mrvaggos: “Παράθεση από karamela: “Κάτι που έχω διαπιστώσει πως μου κάνει το κινητό ανεξαρτήτως ρομ. Μιλάω με κάποιον και μετά από λιγη ώρα μου λέει πως με ακουει διακεκομένα, εγώ πεντακάθαρα. Σήμα φουλ και οι δύο. Συμβάινει συχνά και έχω απορία, λετε να είναι hardware θέμα? Συμβάινει και σε άλλους? Το τεστ του μικροφώνου είναι οκ.” και σε εμενα γίνεται με συγκεκριμένα άτομα. και έχω παρατηρήσει ότι γίνεται μονο μέσα στο σπίτι ενώ έχω φουλ σήμα” Σωστο! Τώρα π…
-
Instagram
Μήνυμαέκανες καθαρισμό στην κάμερα? αν λυθει απο εκεί τότε δεν θα χρειαστεί να κάνεις καθαρισμό και στο ινσταγκραμ. Αλλιώς ο άλλος τρόπος είναι αυτο που πρότεινε ο @MIUI_ART
-
Instagram
Μήνυμακάνε το ίδιο καθαρισμο δεδομένων δηλαδη στην κάμερα
-
Instagram
Μήνυμανομίζω πως οι φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει στο ινσταγκραμ δεν διαγράφονται. απλά θα χρειαστεί να ξαναβάλεις τα στοιχεία σου (όπως έκανες όταν το πρωτοεγκατέστησες) όταν μπεισ στην εφαρμογη μετά τον καθαρισμό. για να μην σε οδηγήσω σε κάποιο λάθος ας μας δώσει τα ΄φωτα του ο @MIUI_ART
-
Instagram
Μήνυμαόπως τα λέει ο αδμινιστράτωρας μας
-
Παράθεση από karamela: “Κάτι που έχω διαπιστώσει πως μου κάνει το κινητό ανεξαρτήτως ρομ. Μιλάω με κάποιον και μετά από λιγη ώρα μου λέει πως με ακουει διακεκομένα, εγώ πεντακάθαρα. Σήμα φουλ και οι δύο. Συμβάινει συχνά και έχω απορία, λετε να είναι hardware θέμα? Συμβάινει και σε άλλους? Το τεστ του μικροφώνου είναι οκ.” και σε εμενα γίνεται με συγκεκριμένα άτομα. και έχω παρατηρήσει ότι γίνεται μονο μέσα στο σπίτι ενώ έχω φουλ σήμα
-
Instagram
ΜήνυμαΠαράθεση από aggelikitsa: “Καλησπέρα παιδιά!! Πριν ένα μήνα περίπου απέκτησα το Redmi NOTE 4G, έως τώρα το Instagram λειτουργούσε κανονικά.. Σήμερα όμως ξαφνικά πήγα να ανεβάσω μια φωτογραφία και εμφάνισε αυτό ακριβώς το πρόβλημα με τη μαύρη εικόνα στο τελευταίο στάδιο της επεξεργασίας που περιγράφεται εδώ. Απενεργοποίησα το high quality όπως προτείνατε αλλά και πάλι καμιά βελτίωση. Το έσβησα και το ξαναεγκατέστησα μια φορά, έκανα restart το τηλέφωνο αλλά τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ…
-
νομίζω ότι είναι φυσιολογικό γιατι όσες ραμ και αν έχω βάλει το ίδιο κάνει. Μετά απο κάποιες μερες πεφτει ο ελεύθερος χώρος