Καλησπέρα παιδιά!! Πριν ένα μήνα περίπου απέκτησα το Redmi NOTE 4G, έως τώρα το Instagram λειτουργούσε κανονικά.. Σήμερα όμως ξαφνικά πήγα να ανεβάσω μια φωτογραφία και εμφάνισε αυτό ακριβώς το πρόβλημα με τη μαύρη εικόνα στο τελευταίο στάδιο της επεξεργασίας που περιγράφεται εδώ. Απενεργοποίησα το high quality όπως προτείνατε αλλά και πάλι καμιά βελτίωση. Το έσβησα και το ξαναεγκατέστησα μια φορά, έκανα restart το τηλέφωνο αλλά τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω;
Καλησπέρα παιδιά!! Πριν ένα μήνα περίπου απέκτησα το Redmi NOTE 4G, έως τώρα το Instagram λειτουργούσε κανονικά.. Σήμερα όμως ξαφνικά πήγα να ανεβάσω μια φωτογραφία και εμφάνισε αυτό ακριβώς το πρόβλημα με τη μαύρη εικόνα στο τελευταίο στάδιο της επεξεργασίας που περιγράφεται εδώ. Απενεργοποίησα το high quality όπως προτείνατε αλλά και πάλι καμιά βελτίωση. Το έσβησα και το ξαναεγκατέστησα μια φορά, έκανα restart το τηλέφωνο αλλά τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω;
Ευχαριστώ πολύ!!
προσπάθησες να κάνεις καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής απο τις ρυθμίσεις?
Ευχαριστώ πολύ!!
προσπάθησες να κάνεις καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής απο τις ρυθμίσεις?
Πήγα στις ρυθμίσεις, και έκανα καθαρισμό εκεί που έλεγε cache. Αυτό εννοείς; Είμαι τελείως άσχετη όπως καταλαβαίνεις..
νομίζω πως οι φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει στο ινσταγκραμ δεν διαγράφονται. απλά θα χρειαστεί να ξαναβάλεις τα στοιχεία σου (όπως έκανες όταν το πρωτοεγκατέστησες) όταν μπεισ στην εφαρμογη μετά τον καθαρισμό.
για να μην σε οδηγήσω σε κάποιο λάθος ας μας δώσει τα ΄φωτα του ο @MIUI_ART
ευχαριστω παιδια, για πειτε μου...
επισης να συμπληρωσω πως οταν παω να βγαλω φωτογραφια ειτε με την κανονικη καμερα ειτε με την μπροστινη μου τη βγαζει μαυρη και με μηνυμα "camera disabled", τωρα το ειδα αυτο