Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.

• NasDrive ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια και ενδιαφέρον.. Το κινητο πακεταρίστηκε και δευτέρα πρωί φευγει.. Παράθεση από kostas10: “Παράθεση από NasDriver: “Τελικά παιδιά πρέπει να έχει θέμα hardware, δεν το βλέπουν καν οι υπολογιστές ” Αρε @NasDriver... κορυφη εισαι! Μπραβο για το ενδιαφέρον!Οπως έχουμε πει αν και δεν πεθαίνουν με τιποτα μπορει ρνα να επεσε στην μαχη... ας το στειλεις πισω φίλος, φτιαξιμο, πουλημα η χαρισμα σε κανα συγγενικο προσωπο και εν συνεχεία αγορα αλλου! Οπως και να…

• Redmi Pro Ξαφνικος Θανατος

daksaopoulos - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

από τότε που έγινε αυτό το έβαλα στον δικό του για δέκα ώρες αλλά και πάλι τίποτα.. 1.αν το τείλω πίσω και αυτόι δεν το φτιάξουν υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης? 2. προτείνεις να πάρω πάλι το ίδιο η παίζω κο΄ρωνα γράμματα? υπάρχει το ίδιο μοντέλο με τον χ25 όμως 50 ευρώ πιο κάτω από ότι είχα πάρει εγώ.. να το τσιμπήσω ?

Μήνυμα

είμαι Νάξο οπότε σχετικά δύσκολο.. τι ειναι αυτός ο φορτιστής που λες γιατί είμαι λίγο άσχετος.. το φορτίζω με τον φορτιστή ενός samsung 1Α

Μήνυμα

10 ευρω με ελτα ετσι? μαλλον θα το στειλω τοτε αλλα παραλληλα θα παραγγείλω και ενα καινουριο γιατι δυο μηνες χωρις κινητο ειναι αδύνατο και τώρα έχω ένα με σπασμένη οθόνη που δεν βλέπεις τίποτα. Να πάρω το ίδιο τη γνώμη έχετε για τοredmi pro ? είναι συχνό πρόβλημα αυτό που έγινε?

Μήνυμα

έχω απογοητευτεί λίγο είναι η αλήθεια, ήμουν πολύ ευχαριστημένος από αυτό το κινητο, αξίζει να πάρω ξανα το ίδιο? το έχει προσφορα το to2c 200 ευρώ, απλά τώρα νιώθω ότι έχωπετάξει πραγματικά τα χρήματα γιατι είναι δυο μήνες μόνο που το έχω. έστειλα μειλ και μου είπαν να τους το στείλω πισω να το φτιάξουν αυτοί και να το επιστρέψουν μετά, αλλά ποιος ξέρει πόσο θα έχουν τα μεταφορικά για Σιγκαπούρη και πόσο χρόνο χρειάζεται όλο αυτό..... Αξίζει να πάρω πάλι το ίδιο η μπορεί να γίνει ξανά το ίδιο κ…

Μήνυμα

καλησπέρα, δυστυχώς έχω μόνο δυο ώρες την ημερα ελευθερες λόγω δουλειάς. το έχω κάνει σε δύο υπολογιστές αλλά δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση. κρατάω v- και power για πάνω από 5 λεπτά και δεν γίνεται τίποτα σε κανένα από τα δύο pc που προσπάθησα αυτή τη στιγμή..

Μήνυμα

ok τα έκανα αυτά και τώρα βάζω το κινητό και πατάω v- μαζί με power?

Μήνυμα

Οχι αλλα δεν θα επρεπε εστω να φανει ότι κάτι συνδέθηκε? από που κατεβάζω drivers? και πως ξέρω ποια είναι τα σωστα?

Μήνυμα

5+ λεπτά και πάλι τίποτα...

Μήνυμα

ενώ το έχω σε σύνδεση με το Pc.. Δοκιμάζω τώρα..

Μήνυμα

Γυρίζω σπίτι έχω πάρει laptop με win8 ανοιγω device manager βάζω το κινητό πάνω και δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα, ουτε καν το αναγνωρίζει. Πατάω V- με power και παλι τίποτα καμία αλλαγή είναι σαν να μην υπάρχει πάνω σε θυρα usb. πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω..

• οκ ευχαριστω πολυ θα ενημερώσω το βραδυ γιατι δουλευω όλη μερα, ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση..

• οκ θα το προσπαθησω αλλα από ότι είδα χρειάζεται μονο windows και έχω μόνο mac. είναι το ίδιο αν το κάνω με το bootcamp η πρεπει να βρω και pc?

• Καλημέρα, το κινητο εξακολουθει να ειναι νεκρο αν το ανοιξω βγαλω μπαταρια και παρω αλλη υπαρχει περιπτωση να κανω τιποτα? ειναι εργαλειο δουλειας για μενα και πρεπει να βρω αμεσα ενα τροπο η αντικατασταση..

• ΟΚ ευχαριστώ θα δω πως θα είναι το πρωί αν και μου φαίνεται απίστευτο αυ΄το που έγινε. Εγγύηση υπάρχεια πό την εταιρία αν το στείλεις η αν δεν δουλέψει πας για άλλο? ήμουν τόσο ευχαριστημένος από αυτό το κινητό αλλά πως να εμπιστευτείς ξανά την εταιρία αν γίνεται κάτι τόσο απότυτο χωρίς κανένα λόγο..

• Ο δικός του φορτιστής είναι 2Α γιατί άλλο δεν έχω.. έχει εγκατεστημένο το τελευταίο original miui 8 από την εταιρία αλλά δεν ξέρω ακριβώς ποιο είναι αυτό.

• Καλησπέρα σε όλους, είμαι κάτοχος εδώ και 4 μήνες του redmi pro, σημερα ξαφνικά και ενώ το είχα στα χέρια μου έκανε κάτι σαν να κόλλησε δεν αντεποκρινόταν η αφή και μετά από δευτερα εκλεισε. από εκεινη τη στογμή δεν κάνει τίποτα απολύτος. το βάζω στη μπρίζα τίποτο, προσπαθω με V- ή V+ και power αλλα δεν υπάρχει κανένα σημείο ζωής. Είναι η έκδοση με τον x20 ενώ έχει την τελευταία miui 8 αγγλοκινεζικη. δεν το έχω πειράξει καθόλου. Διάβασα τα άλλα θέματα που αφορουν ξαφνικό θάνατο απλα η διαφπρά με…