Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 100.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΑρα αύριο περνάω μια fastboot Rom global Dev για να κλειδώσει ο bootloader και ξεκλείδωμα κατευθείαν με το δικό μου. Σήμερα έκανα την αίτηση και σήμερα εγκρίθηκε. Ξεκινάω κανονικά ή να περιμένω 3 μέρες γιατί κάπου διάβασα ότι βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να περάσουν 72 ωρες
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαι μετά ξανακάνω απλά τη διαδικασία από την αρχή για μου δώσει νέο δικαιωμα;
-
ΜήνυμαΕκανα την παραπάνω διαδικασία σήμερα. Πήρα άδεια ξεκλειδωματος σε 10 λεπτά. Έχει όριο ημερών που ίσχυει η έγκριση ή γίνεται μια φορά και ισχύει για πάντα;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “@dim_dim ξεκίνησε και ξεκλείδωσε, δεν έχεις να χάσεις κάτι με αυτή την κίνηση. ” να ξεκλειδώσω τον ξεκλειδώμενο ή να κλειδώσω και μετά να ξεκλειδωσω; Αν το αφήσω στην ησυχία του και δεν το πειραξω, μια μέρα κλειδώσει για κάποιο λόγο, μετά πρέπει να κάνω από την αρχή αίτηση ξεκλειδωματος με το mi account μου ή αυτό γίνεται μια φορά και ισχύει πάντα;
-
ΜήνυμαΜε ενδιαφέρει να ξέρω σίγουρα γιατί και γω κάτι τέτοιο είχα διαβάσει. Το πολύ πολύ μετά ξανακάνω αίτηση με το δικό μου account πάλι αν χρειαστεί για εκ νέου ξεκλειδωμα;
-
ΜήνυμαΟποτε αφού πήρα άδεια ξεκλειδωματος πλέον μπορώ αν χρειαστεί να το ξεκλειδώσω ότι ώρα θέλω ξανά με το δικό μου account ή μετά από κάποιες ώρες χάνω το δικαιωμα; Δεν θα το πειραξω τοτε. Ένα full backup και περνάω σε global source.
-
ΜήνυμαΑπο την πρώτη μέρα που το πήρα έκανα δικο μου mi account και έκανα login στη συσκευή. Από εκεί και πέρα σήμερα έκανα αίτηση ξεκλειδωματος με το δικό μου account. Να το άφηνα έτσι και αν κλειδώσει ποτέ απλά να τρέξω το unlock tool με τα δικά μου στοιχεια ή να το κάνω όπως και να έχει lock και unlock με το δικό μου;
-
ΜήνυμαΟπως εγραψα και σε αλλο θεμα αλλα εκει ημουν off topic, Ειχα αγορασει μεταχειρισμενο το κινητο και ο προηγουμενος κατοχος ειχε ξεκλειδωσει bootloader και μου ειχε περασει την XTRV. Τοσο καιρο εκανα κανονικα τα updates διχως προβλημα. Σημερα αποφασισα να κανω αιτηση ξεκλειδωματος στο en.miui.com/unlock τους εγραψα και μια αιτιολογια και μου ηρθε μηνυμα οτι εχω παρει την αδεια ξεκλειδωματος για το mi account μου. Χρειαζεται να τρεξω το mi unlock tool απο την αρχη ωστε να τον ξεκλειδωσω εκ νεου με …
-
Θα το αντιστοιχήσω τότε με το δικό μου account Μπορώ να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό ώστε να πάρω την άδεια αρχικα Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ Και αν ποτέ μου κλειδώσει μελλοντικά να κάνω συμπληρώματικα και αυτόν για ξεκλειδωμα Ξεκλείδωμα του Bootloader. η πρέπει να το κλειδώσω ξανά και να τρέξω και τους 2 οδηγούς ώστε να τον ξεκλειδώσω ξανά; Θέλω να περάσω την global source αλλά αυτό το βήμα με φοβίζει και θέλω να σιγουρευτώ ακόμα και αν …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πάντα υπάρχει ένα μικρό έστω ρίσκο για κλείδωμα του Bootloader. Αν έχεις δηλώσει την συσκευή στο δικό σου Mi-Account ξεκλειδώνεις με τον δικό σου λογαριασμό αρκεί να έχει λάβει άδεια και να είναι ενεργή. Παράθεση από dim_dim: “Κανω factory reset μεσα απο το twrp Και εγκαθιστω απο το install του twrp την νεα rom οπως κανω καθε φορα ” Αν έχεις στην συσκευή σου την προηγούμενη Pre-Beta 8.2.8 ROM δεν χρειάζεται να κάνεις Factory Reset. ” Δεν είχα εγκαταστήσει την prebeta τώρα…
-
Αν εχω καταλαβει σωστα τον οδηγο κατεβαζω τη rom απο androidfilehost Κραταω πληρες backup με twrp οπως κανω εγω τουλαχιστον καθε φορα Κανω factory reset μεσα απο το twrp Και εγκαθιστω απο το install του twrp την νεα rom οπως κανω καθε φορα Το κινητο το ειχα αγορασει μεταχειρισμενο και ειχε ηδη ξεκλειδωτο bootloader απο τον προηγουμενο χρηστη. Υπαρχει περιπτωση να μου κλειδωσει ξανα με τη νεα ROM? Χρειαζεται να μου δωσει ο προηγουμενος κατοχος καποια στοιχεια ή κατ'ευθειαν μπορω να αιτηθω ξανα ξε…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
dim_dim - - Recoveries
ΜήνυμαΤο αρχείο του lazy flasher που δόθηκε πιο πάνω είναι συμβατό με όλες τις συσκευές ή μόνο για τη συγκεκριμένη του φίλου;
-
dim_dim - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από dim_dim: “Ευχαριστω παιδια! Μαθαμε και κατι νεο σημερα! ” Με μια μέρα καθυστέρηση Κανε reboot σε twrp,μετά advance- tools και δες αν έχει επιλογή no-verity ” Δεν εχω τετοια επιλογη...
-
dim_dim - - Recoveries
ΜήνυμαΕυχαριστω παιδια! Μαθαμε και κατι νεο σημερα!
-
dim_dim - - Recoveries
Μήνυμαo lazy flasher μου χρησιμευει σε ποια διαδικασια εφοσον τελικα το κανω με mi flash και εχω εγκαταστησει το twrp? Να εναλλασω μελλοντικα τις rom απο το twrp απο custom σε official και το αντιστροφο?
-
dim_dim - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Το έχω κάνει άπειρες φορές από την XTRV σε official μόνο με fastboot rom και δεν κλείδωσε ο bootloader ποτέ. Αν συμβεί μπορείς να ξεκλειδώσεις αμέσως γιατί η άδεια είναι ενεργή πλέον. Και ναι θα σε περάσει το Mirecovery. Και φυσικά μπορείς από το Mi Recovery να περάσεις στο twrp. ” Μονο με fastboot μπορεις να πας ή ειναι ο τρόπος που επιλεγεις εσυ φιλε μου? Εγω ελεγα με recovery rom αυτη που ειναι σε zip να κατεβασω την official και να τη φορτωσω απο το twrp οπως και μεχ…
-
dim_dim - - Recoveries
ΜήνυμαΜια ερωτηση. Αυτη τη στιγμη εχω κινητο με ξεκλειδωμενο bootloader, twrp απο εδω και την XTRV dev Αν αποφασισω να φορτωσω την official dev θα μου σβησει λογικα το twrp και θα αντικατασταθει με το mi recovery. Θα μου κλειδωσει και bootloader? Αν οχι, εφοσον μεινει ξεκλειδωτος, μπορω να ξαναπερασω το twrp μετα ξανα; Ο σκοπος μου ο τελικος ειναι να δοκιμασω official dev με twrp απο εδω. Ευχαριστω