Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 144.

• Xiaomi redmi pro x20

Flawless13 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Πως θα παω ομως απο unofficial se official? Η περναω κατευθειαν την ελληνικη?

• Xiaomi redmi pro x20

Flawless13 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Υπαρχει οδηγος για να περαστει η ελληνικη ρομ στο xiaomi redmi pro x20? Μονο για το x25 βρηκα στο site.Επισης τι σημαινει english and chinese version Xiaomi Redmi Pro 32GB 4G Phablet-243.96 Online Shopping| GearBest.com

• Πως μπορω να κανω reinstall το twrp?

• Παράθεση από intheend: “Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από Flawless13: “Καποιες φορές μου νεκρώνει η αφή και πρέπει να πατήσω το home button η να πάω πίσω για να ξαναδουλέψει,είναι θέμα αφής η λογισμικού λέτε? ” προσωπικα εχω βαλει σχεδον ολες τις rom και ποτε δεν ειχα θεμα μτ την αφη....δοκιμασε και κανα touch screen test ” Επιβεβαιώνω και γώ το θέμα του φίλου @Flawless13 , έχει ξεκινήσει εδώ και 10 μέρες στο άσχετο, ούτε νέα ρομ ούτε σκάλισμα, ούτε τίποτα τίποτα. Κάποιες φορές @tasosko απλά σ…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Flawless13: “Καλησπερα,σε λιγες μερες ερχεται το κινητο της κοπελας μου και θελω να της περασω την ελληνικη. Για να μη περιμενω εγκριση για bootloader,μπορω να βαλω το δικο μου account ισα ισα για να ξεκλειδωσω και μετα να δημιουργησω νεο που θα ειναι το δικο της? ” Ναι μπορείς.. ”

• Καλησπερα,σε λιγες μερες ερχεται το κινητο της κοπελας μου και θελω να της περασω την ελληνικη. Για να μη περιμενω εγκριση για bootloader,μπορω να βαλω το δικο μου account ισα ισα για να ξεκλειδωσω και μετα να δημιουργησω νεο που θα ειναι το δικο της?

• Σε εμενα δεν δουλευει η αφη στο TWRP οταν παω να κανω update την ελληνικη ρομ,προσπαθω μεσω του updater και με πεταει μετα στο twrp οπου δε δουλευει η αφη με τιποτα ουτε τα κουμπια του κινητου αλλα το φλασαρισμα γινεται μια χαρα :P. Να το ξαναπερασω μεσω υπολογιστη?

• πως βαζω την global developer?(εχω την τελευταια εκδοση της ελληνικης τωρα).Απλα τη κατεβασω και τη περναω μεσω του updater?

• Πως μπορω να περασω την global developer για το mi5 μου?(εχω την ελληνικη τωρα)

• Εχεις σκεφτει να βαλεις την ελληνικη? Εγω που το ειχα πιο πριν το κινητο ειχα θεματα με τη stable και μολις περασα dev λυθηκαν τα περισσοτερα

• New phone

Flawless13 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παντα κινα ,ειναι για τη κοπελα μου που γλυκαθηκε με το mi5 και θελει να μπει και αυτη στην οικογενεια της xiaomi

• New phone

Flawless13 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ποιο κινητό θεωρείτε τη καλύτερη επιλογή μέχρι 170 ευρώ με κύριο χαρακτηριστικό της καλή κάμερα?

• συμβαινει σε άκυρα χρονικά διαστήματα και όχι σε συγκεκριμένο σημείο της αφής,απλά θέλει να κλείσω την εφαρμογή και να την ξανανοιξω

• Καποιες φορές μου νεκρώνει η αφή και πρέπει να πατήσω το home button η να πάω πίσω για να ξαναδουλέψει,είναι θέμα αφής η λογισμικού λέτε?

• Δε ξέρω αν εννοείς αυτό αλλά με κλειστό το κινητό αν βάλω το χέρι μου στο δάκτυλικο ανοίγει και ξεκλειδώνει χωρίς να πατήσω πχ το power button η double tap

• Παιδια οσον αναφορα το ανοιγμα της συσκευης απευθειας με δακτυλικο σε εμενα τωρα που εβαλα την 6.10.27 δουλευει

• Λοιπον δε μπορω με τιποτα να μπω twrp,παταω vol + και power και μου δειχνει λιγ οτο σημα twrp και μετα ξαναδειχνει το mi logo και ανοιγει το κινητο,να δοκιμασω να το κανω απευθειας απο τον updater? Εχω την 6.10.27 version της ελληνικης

• Mi5 Greek Rom Issue

Flawless13 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Η τελευταια rom ειναι αυτη? xiaomi-miui-hellas-7.0_gemini_V8_XTRVbeta1_6.12.15.zip 7 φορές, τελευταία: Δευτέρα, 12:17pm Εγω περασα την 6.10.27 =============== Δεκ 23rd 2016, 8:30pm =============== Λοιπον δε μπορω με τιποτα να μπω twrp,παταω vol + και power και μου δειχνει λιγ οτο σημα twrp και μετα ξαναδειχνει το mi logo και ανοιγει το κινητο,να δοκιμασω να το κανω απευθειας απο τον updater?

• Mi5 Greek Rom Issue

Flawless13 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Μολις αναβαθμισα στη τελευταια εκδοση της ελληνικης rom στο mi5 μου και μου βγαζει ανα 2-3 λεπτα συνηθως ενα μηνυμα που λεει (Δυστυχως η εφαρμογη mi cloud εχει σταματησει κλπ).Συμβαινει και σε αλλους? Δεν παθαινει κατι το κινητο αλλα ειναι λιγο εκνευριστικο να γινεται συνεχεια Καποια λυση?

• Για να μην ανοιγω νεο τοπικ Εχω στο κινητο Mi 5 την εκδοση MIUI 8.2 by xiaomi-miui.gr XTRVbeta1-6.11.10 | Developer,για να την αναβαθμισω βαζω αυτην εδω?