Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα9b8a06444679bd82a107a70dbcb97c17.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΛοιπόν κατέβασα το unlock tool το αγγλικό συνδέθηκε και μου λέει unlock συνεχίζω όπως λέει ο οδηγός κ βγαίνει η παρακάτω εικόνα!!! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amwnra: “Παράθεση από manospo: “Παράθεση από amwnra: “Αν πατήσεις τις τελιτσες πάνω δεξιά στο update και πάτα download update package στο κατεβάζει? ” Όχι ούτε από κει μου κατεβάζει μου λέει να συνδεθω σε wlan κ ότι δεν έχει συνδεθεί στο ίντερνετ? Κάποια ιδέα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Κατέβασε από εδώ το αρχείο το πρώτο και κάνε από το ίδιο με πριν αναζήτηση να βρεις το αρχείο να κάνεις την αναβάθμιση. MIUI 7 Stable Version (China) V7.1.6.0.LHNCNCK for Redmi Note 3…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amwnra: “Αν πατήσεις τις τελιτσες πάνω δεξιά στο update και πάτα download update package στο κατεβάζει?” Όχι ούτε από κει μου κατεβάζει μου λέει να συνδεθω σε wlan κ ότι δεν έχει συνδεθεί στο ίντερνετ? Κάποια ιδέα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
manospo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕίμαι άλλος ένας ευτυχισμένος τα κατάφερα όλα μέσα σε 20 λεπτά κ πάνε όλα σφεντόνα !!!! Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μας όλοι τους αστέρια !!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν είμαι με οfficial για να μου πει κάποιος αν ξέρει έχω βάλει 2 κάρτες σιμ σε ποιο σημείο των ρυθμίσεων μπορώ να βάλω εκτροπή του 1 άριθμου στον άλλο έτσι ώστε όταν μιλάω στην μια γραμμή να μην φαίνεται ανενεργη η άλλη κ να την εκτρεπει σε αυτήν που μιλάω????? Sos επαγγελματικες γραμμές κ καίγομαι ας βοηθήσει οποίος ξέρει!!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για το mi3 βγήκε τελικά ρομ ή όχι???? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΧΑΜΕΝΟ REDMI NOTE 2?????
manospo - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΟοοο ναιιιιι Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δώσε μου πληροφοριες Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πότε θα δούμε lolipop στο mi3????? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πότε θα χουμε νέα αναβάθμιση? Sent from my MI 3W using Tapatalk now Free
-
Και γω το ίδιο πρόβλημα εχω Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk