Eχω παραγελια με ημερομινια αποστοληs 4-11-2015 και μου δειχνη κολημενο 18-11 στιν ολανδια να αρχεισω να ανυσηχω η οχι??
ΧΑΜΕΝΟ REDMI NOTE 2?????
-
-
Οοοο ναιιιιι
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Αυτη την στιγμή παρουσιάζονται καθυστερήσεις σε πολλούς φίλους που περιμενουν αποστολές ειδικά με PostNL
-
Δυστυχώς ισχύει αυτό που λέει ο @Bodai
Βέβαια καλό είναι να μην κοιτάμε μόνο ένα site, γιατί δεν ενημερώνονται όλα το ίδιο έγκαιρα. Δοκίμασε σε 2-3 sites να δεις εάν σου λένε το ίδιο.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Να μην ανησυχείς! Να έχεις υπομονή... ειδικά με NL σε συνδυασμό με εορταστική περίοδο...

-
Είμαι της άποψης να πληρώσεις 1 ευρώ παραπάνω για Singapore Post. 17 Μέρες να μου έρθει το Redmi Note 2 μέσω fastcardtech.com. Με ημερομηνία αποστολής 09/11/2015
Αλλά να μην ανησυχείς... μέχρι και 60 μέρες μπορεί να κάνει .. (Ότι πιο σπαστικό υπάρχει) -
ππαιδιά υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση..... Περιμένω δέμα εδώ και 32 μέρες.... Τους πήρε 14 μέρες από nl στην Ελλάδα και ακόμα δεν έχω παραλάβει σύνολο 32 μέρες και μετράμε ακόμα
-
@birel-motosport απο την στιγμή που έχεις tracking number δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσουν το δέμα σου..οπότε υπομονή. Όπως όλοι μας!!!
-
τελικα εχετε δικιο υπαρχουν μεγαλεs καθυστερισειs αs περειμενουμε δεν εχω προβλημα ο φοβοs μου ειναι μηποs και το παντελονιασε κανεναs!!!!!! σαs ευχαρειστω για τιs πληροφοριεs και με το καλο να παραλαβουμε
-
και να έγινε έχεις tracking number που λέει ότι δεν το πήρες ποτέΟ/H pallis giannis έγραψε:
τελικα εχετε δικιο υπαρχουν μεγαλεs καθυστερισειs αs περειμενουμε δεν εχω προβλημα ο φοβοs μου ειναι μηποs και το παντελονιασε κανεναs!!!!!! σαs ευχαρειστω για τιs πληροφοριεs και με το καλο να παραλαβουμε
-
Δεν φοβάμαι μην χαθεί...έχω μεγάλη εμπειρία από δέματα εξωτερικού... Αλά είναι που με χαλάει που δεν έρχονται στην ώρα τους επειδή έχουν πολύ δουλειά και δεν έχουν φροντίσει να έχουν άτομα για να τελειώνουμεΟ/H Bodai έγραψε:
@birel-motosport απο την στιγμή που έχεις tracking number δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσουν το δέμα σου..οπότε υπομονή. Όπως όλοι μας!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα