Eχω παραγελια με ημερομινια αποστοληs 4-11-2015 και μου δειχνη κολημενο 18-11 στιν ολανδια να αρχεισω να ανυσηχω η οχι??
ΧΑΜΕΝΟ REDMI NOTE 2?????
-
-
Οοοο ναιιιιι
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Αυτη την στιγμή παρουσιάζονται καθυστερήσεις σε πολλούς φίλους που περιμενουν αποστολές ειδικά με PostNL
-
Δυστυχώς ισχύει αυτό που λέει ο @Bodai
Βέβαια καλό είναι να μην κοιτάμε μόνο ένα site, γιατί δεν ενημερώνονται όλα το ίδιο έγκαιρα. Δοκίμασε σε 2-3 sites να δεις εάν σου λένε το ίδιο.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Να μην ανησυχείς! Να έχεις υπομονή... ειδικά με NL σε συνδυασμό με εορταστική περίοδο...
-
Είμαι της άποψης να πληρώσεις 1 ευρώ παραπάνω για Singapore Post. 17 Μέρες να μου έρθει το Redmi Note 2 μέσω fastcardtech.com. Με ημερομηνία αποστολής 09/11/2015
Αλλά να μην ανησυχείς... μέχρι και 60 μέρες μπορεί να κάνει .. (Ότι πιο σπαστικό υπάρχει) -
ππαιδιά υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση..... Περιμένω δέμα εδώ και 32 μέρες.... Τους πήρε 14 μέρες από nl στην Ελλάδα και ακόμα δεν έχω παραλάβει σύνολο 32 μέρες και μετράμε ακόμα
-
@birel-motosport απο την στιγμή που έχεις tracking number δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσουν το δέμα σου..οπότε υπομονή. Όπως όλοι μας!!!
-
τελικα εχετε δικιο υπαρχουν μεγαλεs καθυστερισειs αs περειμενουμε δεν εχω προβλημα ο φοβοs μου ειναι μηποs και το παντελονιασε κανεναs!!!!!! σαs ευχαρειστω για τιs πληροφοριεs και με το καλο να παραλαβουμε
-
Ο/H pallis giannis έγραψε:
τελικα εχετε δικιο υπαρχουν μεγαλεs καθυστερισειs αs περειμενουμε δεν εχω προβλημα ο φοβοs μου ειναι μηποs και το παντελονιασε κανεναs!!!!!! σαs ευχαρειστω για τιs πληροφοριεs και με το καλο να παραλαβουμε
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@birel-motosport απο την στιγμή που έχεις tracking number δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσουν το δέμα σου..οπότε υπομονή. Όπως όλοι μας!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα