Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 176.
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από indianos78: “Κρατάει κάποιο ποσό ως προμήθεια; Γιατί έκανα 320 ευρώ μεταφορά και μου εμφανίστηκαν στο balance 308.” Όσοι πληρώνουν μέσω Paypal ΔΕΝ πληρώνουν προμήθεια. Όσοι πληρώνονται μέσω Paypal πληρώνουν το 3,4% του ποσού που εισπράτουν + 0,35 €. Εάν η κίνηση στο λογαριασμό είναι πάνω από 2500€ το μήνα το ποσοστό προμήθειας μπορεί να πέσει μέχρι και στο 1,9%+0,35€” Στην συγκεκριμένη περίπτωση πληρωνόμαστε άρα ισχύει αυτό που είπαμε.
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΠαράθεση από indianos78: “Κρατάει κάποιο ποσό ως προμήθεια; Γιατί έκανα 320 ευρώ μεταφορά και μου εμφανίστηκαν στο balance 308.” Nαι κραταει σε ολους. Λεγαν για 3,4% + 0,35euro. Eπισης. Καθε αποτυχημενη σου κραταει ενα ευρο. Κανε κανσελ τις αποτυχημενες για να το παρεις πισω.
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
Μήνυματο μι4 έχει και έκδωση 64γιγα
-
Mi4 ή Redmi Note 2 ???
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλορίζικο ! Αναφορικά με το χρώμα του μι4 πάρε το πισω σε μαυρο η ακομα σε ξυλο. Αφου δεν θες ασπρο.
-
Παράθεση από jliakos: “ΦΙΛΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΣ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΤΗΣ EUROBANK...ΚΑΝΩ REQUEST ΓΙΑ 350 ΕΥΡΩ...ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΗΝΥΜΑ OTI ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΡΤΑ..Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗ Κ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΛΔ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΤΟ BALANCE ΤΟΥ PAYPAL...” Ναι πολλές φορές έχει θέμα η όλη διαδικασία. Επίσης μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας έχει πλέον η προπληρωμένη της Πειραιώς.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Το Minideal έχει φτάξει μια σελίδα στα ελληνικά η οποία έχει κάποιες συσκευές και ζηταει νέα εγγραφή (δεν δέχεται το user name και το password της κανονικής σελίδας) Η σελίδα ανοίγει αν στο τέλος του minideal.net βάλετε minideal.net/gr. Ξέρει κανείς τίποτα;” Έχεις δίκιο. Και πριν υπάρξει το .GR αν κοιτούσες σε EU WAREHOUSE , τα κινητά ανέφεραν , όπως και αναφέρουν και τώρα STOCK IN GREECE. Iσως το EU WAREHOUSE να βρίσκεται στην Ελλάδα? Θυμάμαι σίγουρα για ένα δίμηνο να …
-
Επωνυμία της επιχείρησης : iBuyGoo Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : Original Xiaomi Smartphones, Tablets, Accessories | iBuyGou Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi Note High-Gloss Protective Cover (pink) , 1 More Design Piston Crystal iF Design Award Edition Earphones (pink) ( είναι για την κοπέλα μου ) Ημερομηνία αγοράς : 3 μήνες πριν Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 άριστα! Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : Παραλαβή σε 20 μέρες με netherlandpost Την αξιολόγησή σας για το Aft…
-
Αγορα xiaomi mi4
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠρωσοπικά δεν έχω αγοράσει αλλά γνωστοί μου έχουν πάρει και ήταν ΟΛΑ καλά. Καλύτερα δες και το ποστ που έχουμε για τα αξιόπιστα καταστήματα Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
-
Xiaomi Redmi Note 2
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NikosChandolias: “Νομίζω ότι η κάμερα δεν είναι ίδια, αν θυμάμαι καλά διάβασα ότι έχει Samsung αισθητήρα και όχι Sony. From the middle of nowhere to the center of everywhere...” To note 2 έχει samsung ναι. Επίσης οι πωλήσεις του πέρασαν τις 800.000 ήδη.
-
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω TWRP & Mi Recovery)
Kserw - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από birel-motosport: “οκ πέτυχε και ανοιξε τώρα που έχω καινούργιο πάλι τηλέφωνο πρέπει να το μάθω ευχαριστώ” Με γεια σου !
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από maddoctor: “Ερώτηση που δεν εχει τύχει να δοκιμασω..... Εγώ εχω φτιαξει σε Access ένα πρόγραμμα διαχειρισης ασθενών (EMR), που όποιος συνάδελφος το ήθελε, το αγόραζε καταβάλοντας το αντίτοιμο μεσω paypal. Τα λεφτά μένανε εκεί, στο paypal. Τώρα λόγω cc, εχω αφαιρέσει αυτή την δυνατότητα, χωρίς να ξέρω εάν λειτουργεί ή όχι η πληρωμή μέσω paypal. Αν στειλω σε κάποιον εντολή από το paypal να με πληρώσει, δεν θα πάρω τα λεφτά, δεν θα μπορεί να με πληρώσει!?” Η απάντ…
-
Αγορά συσκευής και capital control
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΘεωριτικά αν το σαιτ που θα βρεις έχει ακαουντ σε ελληνική τράπεζα μπορείς να αγοραάσεις. Το πρόβλημα είναι αν οντως καποιο σαιτ έχει. Επίσης αν έχει, πως θα το μάθεις. Το φτηνότερο μι4 στο ibuygou. 64Gb edition , προσοχή ομως, 3g! Γυρω στα 280.
-
Ομπρέλα για κινητά!
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Και μη χειρότερα! Τι άλλο θα δούμε... Attachment (ID: 5093) Attachment (ID: 5094)” Μουχαχαχα
-
ΚΙΝΕΖΙΕΣ....
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Για πολλοστή φορά θέλω να ΚΡΑΞΩ τους κινέζους εμπόρους (μερικούς τουλάχιστον) που νομίζουν ότι οι Ευρωπαίοι πελάτες τους είμαστε ηλίθιοι! Παρήγγειλα απο το HonorBuy ανταλλακτικό για τη σπασμένη οθόνη του Μi Note Pro μου. Το κόστος ήταν $89.99 + $9.00 ταχυδρομικά... και σκέφτηκα, θα έρθει που θα έρθει το πακετάκι απο τη Κίνα, δεν βάζω και μέσα ένα tempered glass και μια μικρή συσκευασία 6 εργαλείων αξίας μόλις 5-6 δολαρίων? Με έκπληξη διαπίστωσα ότι είχαν αυξηθεί τα ταχυδρομ…
-
Mi3w πρόβλημα με USB
Kserw - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Kserw: “Κατι χαζό. Δοκίμασε σε άλλη θυρα usb. Είχα το ιδιο θέμα. Εν τέλει όλες μου οι θύρες ήταν καμμένες εκτός μιας. Η δοκίμασε σε άλλο pc.” Παραπάνω έγραψε ο aris.tsb: "Έχω δοκιμάσει με 5 διαφορετικά καλώδια σε 4 διαφορετικούς υπολογιστές", που σημαίνει ότι δεν φταίει η USB. Ωστόσο, έχεις δίκιο για αυτό που γράφεις. Έχει συμβεί και σε μένα!” Ωχ σωστός. Λογο στρατού ψιλοβιάζομαι.