Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 67.
-
sorry αλλα δεν ξερω πως να το βρω αυτο ψαχνω κανα τεταρτο και δεν το βρησκω
-
το εκανα ηδη... κατεβασα το mipcsuite το τελευταιο 3.2.1.3111 και εχω δοκιμαση και της 3 επιλογες στο κινιτο, και δεν κανει τιποτα
-
οκ περασα xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V7.2.8.0.zip | by Miui Hellas for Generic Device.. αλλα εξακολουθη να μην δουλευει το mipcsuite αλλα ουτε και το Mi Key 3.2.2 GR . τι να κανω? οταν το συνδεω στο pc το κινιτο μου βγαζει 3 επιλογες και επιλεγω μεταφορα αρχειων!!τι να φταιει?
-
ευχαριστω miui art!!! θα σας πω σε λιγω
-
καλησπερα εβαλα εχτες απο 7.1.3 σε 7.2.8 με fastboost Η εφαρμογες mi key ,yi home,mi smart home, mi fit δεν δουλευουν .εχω το mi3w..χρειαζετε να κανω κατι αλλο?help εκανα κατι λαθος .. εκανα καθαρη εγκατασταση. και το mipcsuite δεν βλεπη το κινιτο μου..
-
οκ!!ολλα καλα αλλα εχασα της επαφες ολες!!!ξεχασα να της κρατησω!!αα και το mifit δεν δουλευει!και το mi pc suit δεν βλεπη το κινιτο
-
ευχαριστω για την αμεση απαντηση caeser εγω τωρα εχω την KK 7.1.3stable η 7.2.8stable ειναι MM?
-
καλησπερα θελω να κανω fastboost στο mi3w ! αυτην ειναι cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz ? για να μην κανω κανενα λαθος!!! απλα κανω flash με το προγραμμα miflash.?και δεν χρειαζετε τιποτα αλλο?εχω την 7.1.3.η υπαρχει και κανενας πιο ευκολος τροπος μεσα απο το update τις συσκευης? ακολουθω αυτον τον οδηγο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση")? και αν κανω flash τα χανω ολα μεσα απο το τηλεφωνο?δεν με ενδιαφερουν τα προγραμματα οσο η φωτογραφιες.πρωτη φορα κ…
-
παιδια ειμαι τελειος ασχετος και αυτο με το fastboost δεν το καταλαβαινω !!!δεν μπορω να το κανω update μεσα απο το κινητο?απο το update τοu miui?τοσο καιρο το εκανα απο εκει!βρηκα ενα post να κατεβασω πρωτα την xiaomi.eu_multi_cancro_V7.1.5.0.KXDCNCK_v7-4.4. και μετα να περασω την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V7.2.8.0.και να κανω 2 φορες restart το κινητο αυτο ισχύει?ευχαριστω! εχω το mi3w και εχω την 7.1.3...εκτος αν υπαρχει καποιος οδηγος για τους τελειος ασχετους γιατι δεν θελω να …
-
καλησπερα για το mi3 θα βγει η 7,2?
-
καλησπερα παιδια ξερετε αν η 7,2 θα βγει για το mi3
-
καλησπερα !προσταθω να κατεβασω την stable 7.1.3 και δεν μπορω.ενω το αρχειο βλεπω οτι ειναι 487 mb. μου κατεβαζη μονο 76 mb και μου λεεει οτι ολοκληρωθηκε η ληψη. οταν παω μετα να το περασω στο κινιτο απλα δεν κανει τιποτα. ευχαριστω
-
καλησπερα ! για της αλλες συσκευες θα ισχυει το ιδιο? εχω το mi3 και εκανα κανονικα ubdate απο την σελιδα σας ,εχω stable εκδοση!τωρα θα μπορω να το κανω με τον ιδιο τροπο με πριν? (κατεβασμα zip απο την σελιδα σας περασμα στο κινιτο και update κανονικα μεσα απο το κινιτο) η θα αλαξει κατι? ευχαριστω
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από fotis: “καλησπερα και καλη χρονια σε ολους..εβαλα στην stable 28-10-15!!και ειναι 7.0.5.0,αυτην η ενημερωση 6-12-15 ειναι καινουρια?γιατι μπερδευτικα λιγο, εχει ακριβος τον ιδιο αριθμο. 7.0.5.0 ? ” Καλησπέρα,αν έβαλες αυτην => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ncro-Stable-V7-0-5-0-zip/ είσαι οκ.. ” ευχαριστω ναι αυτην εβαλα!!
-
καλησπερα και καλη χρονια σε ολους..εβαλα στην stable 28-10-15!!και ειναι 7.0.5.0,αυτην η ενημερωση 6-12-15 ειναι καινουρια?γιατι μπερδευτικα λιγο, εχει ακριβος τον ιδιο αριθμο. 7.0.5.0 ?
-
αγορα θηκης κινητου xiaomi m3
fotis - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαευχαριστω πολυ! βασικα δωκιμασα να παρω κατι αλλα δεν με αφηνει η τραπεζα
-
αγορα θηκης κινητου xiaomi m3
fotis - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμα- καλησπερα !! ξερει κανενας απο που μπορω να παραγγειλω αυτην την θηκη LOVE MEI για το xiaomi m3? ελλαδα εχει κανενα 60ε απο εξω 20ε.αλλα με το CAPITAL CONTROL δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα!!ξερετε κανενα site που να μπορω να την παραγγειλω .απο aliexpres δεν μπορω..το εχω δοκιμασει
-
υπαρχει καπου καποιος οδηγος πως κανουμε το.( Factory Defaults Install ξανά την ROM και Setup)? . βημα, βημα, ευχαριστω
-
οχι ειχα στην stable 6.5 και απλα εβαλα την 6.7.δεν εκανα κατι αλλο απλα ηθελα να γυρισω στην παλια (6,5).. η απλα να περιμενο κανα 2 μηνες να βγει κανενα νεο upteda
-
καλησπερα .. εβαλα την 6,7. αν θελω να βαλω την 6,5 το κανω με τον ιδιο ακριβος τροπο?απο το upedete?γιατι το δοκιμασα ετσι και μολις ανοιξε το κινιτο καθε 30sec μου εγραφε η εφαρμογη androit δεν ανταποκρινετε!!! χρειαζετε να το κανω με καποιον αλλον τροπο? και τρομαξα και εβαλα παλι τιν 6,7 και ολλα οκ.δεν εχο και πολες γνωσεις !! εχω το xiaomi mi3...ευχαριστω