Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 42.
-
Παράθεση από NasDriver: “Να κοιτάξεις να είναι Global Version, να το λέει και στην περιγραφή, όχι Global Rom, Global Version, και φυσικά να έχει μέθοδο αποστολής που δεν περνάει τελωνείο ” το πήρα από infoquest ναι τους είχαν μείνει 2 συσκευές.... σήμερα το πρωί τοβαλαν στο fb κ προλαβα στα πρώτα 15 λεπτά κ το πήρα... το κοπέλι μουπε ότι ερχετε με την επίσημη clobal.. κ με 2 χρόνια εγγύηση.. μαύρο 4/64 γιγα.. 169 +1 ευρώ μου χρέωσαν την ACS
-
φοβερο review απο μαμα Xiaomui [Reviews] [MIUI Device Team] Detailed Comparison + Review: Mi 5 Pro, Mi 5S, and Mi 5S Plus
33cent - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΓεια σας η μαμά Χιαoμι έχει ένα πολύ ωραίο αναλυτικό review για 3 κιν [Reviews] [MIUI Device Team] Detailed Comparison + Review: Mi 5 Pro, Mi 5S, and Mi 5S Plus [MIUI Device Team] Detailed Comparison + Review: Mi 5 Pro, Mi 5S, and Mi 5S Plus - Xiaomi Mi 5s - Xiaomi MIUI Official Forum εμένα μαρεσε πάρα πολύ δείτε το!!
-
Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων
33cent - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από 33cent: “Xiaomi Mi5 Pro 5.15-inch 4GB RAM 128GB ROM Snapdragon 820 Quad Core 4G Smartphone Sale - Banggood.com gia 4 meres akoma 464 eura ” Είναι το λευκό δυστυχώς που το βρίσκουμε σε πολλά Κινεζομάγαζα διαθέσιμο εδώ οι περισσότεροι που το περιμένουμε ψάχνουμε το μαύρο χρώμα που δεν υπάρχει πουθενά. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ήταν μαύρο όταν έβαλα το link..
-
Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων
33cent - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαXiaomi Mi5 Pro 5.15-inch 4GB RAM 128GB ROM Snapdragon 820 Quad Core 4G Smartphone Sale - Banggood.com gia 4 meres akoma 464 eura
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
οκ, θα κάμω την καρδιά μου πέτρα κ θα αναμένω την νέα το Σαββάτο
-
Είμαι με την τελευταία του gkalen και βλέπω καλύτερα την διάρκεια της μπαταρίας. Από την άλλη το κέντρο ασφαλείας, έχει θέμα με τα δικαιώματα. Στην αυτόματη έναρξη δεν υπάρχει καμία εφαρμογή, στα προνόμια ρούτ επίσης και όταν πατάω δικαιώματα, κρασάρει τελείως. το χει κανείς άλλος το ίδιο θεματάκι...????
-
καλημερα κ απο μενα εβαλα την ρομ του gkalen ναναι καλα το κοπελι εστρωσαν ολα..ανασταση
-
Παράθεση από makis1024: “Είσαστε έτοιμοι Παράθεση από caeser: “Παράθεση από elpa02: “Το χω ηδη το mi band (γκατζετακιας γαρ) το παλεψα στην αρχή με τις ειδοποιησεις, χάνεται ή σύνδεση πολλές φορές το παράτησα. Κατά τ αλλά το mi band είναι καλό. Περισσότερα στο νήμα του Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Εεεε...ΜΑ... ΜΕ ΕΣΚΑΣΕΣ!Ορίστε πάρε λύση για την περίπτωσή σου! Χαχαχαχα! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11380/ ” Κάνε καλού κακού και μια ασφάλεια ζωής, καλημέρα. ” 230b3b6.g…
-
video για twrp 3.0.0.0
Μήνυμαεπιδεί έχω δει 1o video.. γιαυτό έβαλα κ το όλο θέμα.. γιατί είναι 2 διαφορετικά twrp κ sto 3.0.0 μπορείς να κάνεις παπάδες.. κ ο caeser στο 1o video με βοήθησε πάρα πολύ..κ άλλα τόσα μέλη... λέω κ τώρα ότι χρειάζετε κ ένα 2ο video στα ελληνικά προφανώς να συνεχίσει αυτή η φοβερή δουλειά που κάμουν τα κοπέλια ευχαριστώ