Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-19 από 19.

• Πρόβλημα με την οθόνη αφης

dimifrag - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

search - MIUI Official Forum rixte mia matia edo

Μήνυμα

genika ta kinita tou xiaomi einai gia ton pou..o!!!! xrhshmopoih xamilhs piothtas hlika leneeee... exo diabasei apo polu kosmo problhmata, o enas leei oti einai to reuma pou exei broma kai dimiourgh problhmata sto touch ( thema lathos fortisth, valte apo iphone exo akousei oti douleuei swsta), o allos leei oti einai mia bida pou einai polu sfixth kai thelei ligo xalaroma, o allos leei oti mpeneis sto hardware test kai kaneis calibration gia na ftiaksei kai litourgei kai o kaluteros to esteile st…

Μήνυμα

les oti einai digitizer?

Μήνυμα

exo akrivos to idio provlima me to mi3 kai v6...... akomh den to phra to shxathika apo ta provlhmata tou, to epomeno tha einai iPhone kai teliose

• Xiaomi Mi3 Fake vs Real

Μήνυμα

Το σκορ μου στο Antutu είναι 41000+ και με την 4.9.19 αλλά και με την KXDCNBF24.0 είχα το ίδιο!

Μήνυμα

Αυτό διαπίστωσα για να μπορεί να δουλεύει τόσο καλά, εκτός και αν έκαναν ένα κινητό μαϊμού που είναι πιο δυνατό από το αυθεντικό

• Απ: Xiaomi Mi3 Fake vs Real

Μήνυμα

Παράθεση από dimifrag: “Μια χαρά δουλεύει με την 4.9.19. Καλύτερα από ποτέ! Παρατήρησα ένα bug εντελώς τυχαία, όταν είσαι συνδεδεμένος στο cloud που έχει και έχεις συγχρονισμένα τα μηνύματα καθώς τα διαγραφείς από το cloud και έχεις ανοιχτή την εφαρμογή μηνυμάτων πετάει σφάλμα :-\ Κατά τα άλλα δεν παίζεται με τίποτα!”

Μήνυμα

Μια χαρά δουλεύει με την 4.9.19. Καλύτερα από ποτέ! Παρατήρησα ένα bug εντελώς τυχαία, όταν είσαι συνδεδεμένος στο cloud που έχει και έχεις συγχρονισμένα τα μηνύματα καθώς τα διαγραφείς από το cloud και έχεις ανοιχτή την εφαρμογή μηνυμάτων πετάει σφάλμα :-\ Κατά τα άλλα δεν παίζεται με τίποτα!

Μήνυμα

Ακόμη δεν έχω βάλει αυτή την έκδοση, αλλά εάν τη εγκαταστήσω θα μπορέσω να γυρίσω πίσω σε αυτήν που είμαι "V5" ;

Μήνυμα

Θα την δοκιμάσω μπας και την αναγνωρίσει την συσκευή αλλά ελπίζω να μην έχει bugs "για αυτό το λόγο φοράω σταθερή έκδοση γιατί έχω βαρεθεί τα προβλήματα"

Μήνυμα

Και πως διορθώνεται Αυτό?

Μήνυμα

MIUI_ART Το πήρες το μήνυμα?

Μήνυμα

Θα σου δώσω από το CPUz και το Antutu σε pm

Μήνυμα

Από την υποστήριξη του xiaomi στην Κίνα δεν είχα καμία βοήθεια γιατί λένε ότι δεν στέλνουν κινητά στην Ελλάδα!

Μήνυμα

Περιμένω απάντηση από το support του xiaomi που τούς έχω στείλει mail Εσύ SomniusX και MIUI_ART τη μπορείτε να κάνετε εάν σας δώσω το IMEI μου? Και στο μόνο site που μπορώ να βρω πληροφορίες όσο αφορά το IMEI του κινητού μου είναι το 电信设备进网管理网站

Μήνυμα

<p>Original Xiaomi MI3 M3 16GB Black 2GB RAM 2 3GHz 5inch Unlocked 3G Smartphone | eBay</p>

Μήνυμα

Ετσι μου το εμφανιζει και εμενα. οταν μου ηρθε ειχει multilanguage rom 4.3 χωρις root access και δεν μπορουσα να κανω update, οταν πηγαινα στο about phone και παταγα system updates τοτε με πεταγε στιν επιφανεια εργασιας οπως και οταν εμπαινα στο notes η στην εφαρμογη email και παταγα για να τα διαβασω! Μετα πολλα του εβαλα απο το καταστημα της MIUI την 4.4.2 KXDCNBF24.0 stable "με τον δευτερο τροπο εγκαταστασης" που ειναι μονο στα αγγλικα και στα κινεζικα, τωρα πλεον ολα δουλευουν..... ΑΛΛΑ οταν…

• Για σας παιδιά! Ψάχνω να εγκαταστήσω ελληνικό πακέτο γλώσσας για το Mi-3W με official ROM την MIUI KXDCNBF24.0 (Stable), υπάρχει κάτι τέτοιο? Απλά θέλω να έχω official stable rom με ελληνική γλώσσα Μπορώ ????

Μήνυμα

Εμένα ρε παιδιά το καλώδιο έχει σήμα το MI αλλά το βλέπω να δουλεύει μία χαρά! Πως μπορώ να καταλάβω εάν είναι το γνήσιο ή όχι?