Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.

• Ελληνική μετάφραση

Babis_koz - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Ερώτημα προς Finn Θα σε πείραζε να κάνεις λίγες αλλαγές στη μετάφραση των Ελληνικών? Εχω μερικές προτάσεις-διορθώσεις. Ευχαριστώ

• Εντυπώσεις για το MI2-S

Babis_koz - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Ολα καλά θα πάνε. Με το καλό να το πάρεις και να το χαρείς.

Μήνυμα

Παράθεση από ronin13: “Και με το Registered Airmail ξερουμε τι παιζει? Το εχει δοκιμασει κανεις?” Ems για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,αξίζει τα λεφτά της, έχεις tracking number, έρχεται στο σπίτι σου σε 9-12 μέρες και δεν κολλάει πουθενά (όπως η DHL)

• Αν μπορεί ο Finn να μας απαντήσει : υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να μεταφρασθεί στα ελληνικά η μπάρα με την αλφαβήτα δεξιά στα contacts ?

Μήνυμα

Παράθεση από non-serviam: “Στην ελληνική ρομ σας βγάζει κάποια πράγματα στα αγγλικά ή μόνο σε εμένα; Δεν είναι τελειωμένη;” Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όλα μεταφρασμένα. Γιαυτό εγώ προσωρικά χρησιμοποιώ τα αγγλικά.

Μήνυμα

Παράθεση από cableguy: “Τι εννοείς smartdialing? Να γράφεις κατι και να στο συμπληρώνει? γιατι αν ειναι αυτο εμενα το κανει.....” Οπως παλιά να πατάς πατάς π.χ. το 9 και να εμφανίζει τις επαφές με χ,ψ,ω. στο dialpad του τηλεφώνου.

Μήνυμα

Υπάρχει τρόπος να "απαλλαγεί" κανείς εντελώς από τον stock dialer (επειδή δεν έχει greek smartdialing)? Έχω βάλει τον ex dialer αλλά έχω την εντύπωση κάποιες λειτουργίες πάλι γίνονται από τον stock.

Μήνυμα

Γιατι μου το βγάζει unauthenticated?

Μήνυμα

Μόλις ήρθε. Το μόνο κακό δεν έχει adaptor για το φορτιστή. Κατά τα άλλα όλα καλά. Πανέμορφο. Ο κινέζος γράφει στο τιμολόγιο αξία 20$ οπότε δε σταματάει πουθενά.Περισσότερα αργότερα

Μήνυμα

Έφτασε Θεσσαλονίκη.Πόσο να το κρατήσουν εκεί? Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013, 11:23:14 πμ Τόπος Σάρωσης: ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ. Περιγραφή: Αποστολή Συσκευασίας Κατάσταση Επίδοσης:

Μήνυμα

Παράθεση από cableguy: “πότε το παρήγγειλες?” Το παρήγγειλα 15 Μαιου. Καλά πάμε νομίζω. Τώρα είμαι στο στάδιο ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ22-05-201320:42IPS

Μήνυμα

Και μένα γράφει " ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS ". Μάλλον πλησιάζει.

Μήνυμα

Παράθεση από giokar13: “εμενα μου ηρθε με ems και εκει το εβλεπα. μια που το ειδα στην ελλαδα και μια που ηρθε και σπιτι” Και μένα έρχεται με ems.Απλά είναι μέρες στην GUANGZHOU στο Despatch from Sorting Center. Κάπου διάβασα ότι αν πιάσει Ελλάδα το βλέπεις στο track n trace των ΕΛΤA. Αυτό εννοούσα.

Μήνυμα

Παράθεση από giokar13: “ ” Παράθεση από giokar13: “μεχρι να ερθει ελλαδα δεν θα δεις κατι αλλο. μην αγχωθεις εμενα τουλαχιστον ετσι ειχε γινει .” Όταν έρθει Ελλάδα εμφανίζεται στο ΕΛΤΑ tracking service?

Μήνυμα

Να σας χαιρετήσω και εγώ και να σας πω ότι το παρήγγειλα από ibuygou και το περιμένω(βρίσκεται GUANGZHOU )