Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 21.
-
Παράθεση από Georzio: “1. Δυστυχώς η ώρα δεν αλλάζει με κανένα τρόπο. 2. Την δόνηση την έχω στο strong. Δεν λέω ότι είναι κατ' ανάγκη γενικό πρόβλημα, απλά εγώ θα ήθελα μια πιό stronger επιλογή.” Εγώ έκανα σύνδεση με το κινητό και άλλαξε η ώρα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕπειδη και εγω το ιδιο εχω κανει υποψιαζομαι μηπως αλλη εφαρμογη μου ανοιγει το bluetooth Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “η εικόνα μοιάζει πάντως σαν να πήγες στις "πληροφορίες" της εφαρμογής και απλά σου δείχνει τι δικαιώματα έχει τώρα γενικά αν αλλάζει ή όχι θα παίζει ρόλο και η έκδοση (π.χ. το link έλεγε για 6, μήπως στην 7 , αν έχεις αυτή , έχουν αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις; ) γενικά πάντως μετά την 6 (ή 7; δε θυμάμαι) είναι πιο εύκολο να αλλάξεις τα δικαιώματα σε σχέση με παλαιότερες εκδόσεις του android Turn App Permissions On / Off - Samsung Galaxy J7 V / Galaxy J7 | Verizon Wire…
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από barimagas: “Φιλε μου στα samsung απλα βλεπεις τις αδειες και δεν μπορεις να αλλαξεις τιποτα. Οπου να ναι θα παρει τον μπουλο ομως περιμενω το one plus 5!!! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σίγουρα ; How do I change the permissions settings for apps on my Samsung Galaxy S7 or S7 Edge?” Ευχαριστω αλλα δεν αλλαζει. a76e625994bcb01904342161a2ac487e.jpg5a0d044dafa31826a2fbac745adf1f52.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tap…
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από barimagas: “και που ειναι αυτο το app secutity? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πρέπει να μάθεις το κινητό σου Να βρεις στις ρυθμίσεις (ο φίλος υπέθεσε ότι έχεις xiaomi) του κινητού σου το "μέρος" όπου υπάρχουν οι άδειες για τις εφαρμογές και να απενεργοποιήσεις την άδεια από την εφαρμογή της amazfit να ανοίγει το bt.” Φιλε μου στα samsung απλα βλεπεις τις αδειες και δεν μπορεις να αλλαξεις τιποτα. Οπου να ναι θα παρει τον μπουλο …
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμακαι που ειναι αυτο το app secutity? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΤι ειπαμε οτι αλλαζουμε οταν ανοιγει το bluetooth απο μονο του? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΑυτό που θέλω να αλλαξει: κατα την διαρκεια δραστηριοτητας η οθόνη να δείχνει συνεχόμενα και να μην παγώνει περιμένοντας κίνηση του καρπού για να ενεργοποιηθεί. Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Dimpapadok: “Καλημέρα μάγκες, Σκέφτομαι για την αγορά του ρολογιού. Θέλω να ρωτήσω καταρχήν αν αξίζει η αγορά του αυτή την χρονική περίοδο και επίσης αν θα λαμβάνω όλα τα notifications από mail, fb, τηλεφωνο κτλ!” Σε τιμη με καποιο κουπονι απο 95 δολαρια και κατω ναι αξιζει. Υπολογισε ομως και ενα 20ρικο με euxpress priority line (gearbest) γιατι δεν βλεπω να γλυτωνει τελωνιο. Νotification ολα δουλευουν. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από captnemo: “Παράθεση από captnemo: “Θα ήθελα να κάνω 3 ερωτήσεις: Συνεργάζεται με την εφαρμογή Mi Fit(κάτοχος και του Xiaomi Mi Band)? Υπάρχει τρόπος να γίνει Ελληνικό το menu? Φίλος κυνηγός,στα βουνά που πηγαίνει δεν υπάρχει χαρτογράφηση.Με το AMAZFIT αφήνοντας π.χ. το αυτ/το του στο σημείο Χ που βρίσκεται,να το ορίσει σαν στίγμα,να πάει όπου είναι να πάει και στο γυρισμό να τον καθοδηγήσει έως το αυτ/το,το κάνει αυτό? ” Κανείς δεν γνωρίζει?” 1)Οχι. 2)Οχι. 3)Δεν γνωριζω Στάλθηκε από…
-
Παράθεση από bzanios: “Το ανέφερα και πιο μπροστά. Για την αναγνώριση μάλλον φταίει το 0030 αν δεν υπάρχει μπροστά από τα νούμερα στον τηλεφωνικό κατάλογο τότε δεν θα βγάλει ΟΝΟΜΑ επαφής. Βέβαια αν είναι άλλης χώρας θα πρέπει να μπει ο αντίστοιχος κωδικός της χώρας. Λέω μάλλον γιατί δεν το επιβεβαίωσε κανένας αλλά σε μένα έτσι δουλεύει σωστά (και στην εφαρμογή με τα μηνύματα το ίδιο).” Οντως στο δικο μου χωρις 0030 μια χαρα αναγνωριζει ονοματα. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapata…
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαμην δινεις σημασια μετα απο λιγο μετραει κανονικα. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμασχολιο 395 Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “καλά κουμπωμένο ; μήπως το είχες ψιλό χαλαρό και με το έντονο τρέξιμο πήγαινε πέρα δώθε ;” οχι το είχα σφιχτα δεμενο, αν το εχεις λιγο χαλαρο δεν μετραει καθολου. Οποιος μπορει ας το δοκιμασει. Επισης σε εξωτερικο χωρο που το βοηθαει το gps μια χαρα μετραει. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΔραστηριότητα τρέξιμο στον διάδρομο: Στην αρχή ξεκίνησα με 6 χμ και το ρολόι έδειχνε 6,3 μια χαρά δηλαδή. Όταν ανέβασα ρυθμο στο 8χμ τρεξιματακι, το ρολόι έδειχνε 14χμ. Δεν μπορω να καταλάβω γιατί έπεσε τόσο εξω. Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από PRESEUS: “ 1)Το heart rate record είναι αξιόπιστο σε ικανοποιητικό βαθμό?Φαντάζομαι σε always on λειτουργία τρώει γρήγορα την μπαταρία. 2)Πολλά bugs ακούω για το λειτουργικό.έρχονται συχνά firmware updates και διορθώσεις? 3)Η εφαρμογή για το amazfit είναι καλή?Εδώ δεν έχω καθόλου εικόνα. 4)Η μπαταρία με νορμαλ χρήση,GPS ON μονο στο τρέξιμο πόσο περίπου κρατάει κατά προσσέγγιση? 5)τώρα για running διαπίστωσε κάποιος κολλήματα?Το runtastic που το έχω 1,5 χρόνο μου κάνει κάτι τρελά ειδ…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΔιάβασε τις πιο πίσω σελίδες και θα λυθούν οι απορίες σου. Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ανακρίβεια gps
ΜήνυμαΑυτο ειναι πολυ κουλο. Κανε μια επαναφορα ρυθμισεων μπας και. Το gps του δεν ειναι και το ακριβεστερο. Στο τρεξιμο στο γηπεδο βρηκε υψομετρικη διαφορα 38 μετρα και και την δευτερη φορα 19 μετρα. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk