Διαφήμιση

AmazFit bt Xiaomi

• Ο/H BLACKBIRT έγραψε:

Δεν ξέρω αν από κατα λάθος τρέχει κάπαοια εφαρμογη !!! Έχω κάνει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά πάλι τ
      Με το σταγονόμετρο μας δίνεις τις πληροφορίες σου :)

Φορτίζεις λοιπόν το ρολόι (100%) και μετά ενεργοποιείς κάτι; Κάνεις κάποιο σπορ και επιλέγεις κάποια σχετική εφαρμογή; Η χωρίς να επιλέξεις τίποτα (και χωρίς σύνδεση bluetooth) η μπαταρία σου κρατάει μόνο μια μέρα;
      Α, και με τι συσκευή το συνδέεις; Τι android τρέχει και ποια έκδοση bluetooth έχει το κινητό σου; (πχ 4.0, 4.1 κλπ)

Δεν μπορεί, κάτι κάνεις. Για ψάξου λίγο και πες αναλυτικά, αλλιώς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.
    • Το φορτίζω κανονικά μεχρι το 100 % , συνήθως το φορτίζω κλειστό.
      Το συνδέω με Mi NotePro με έκδοση 5,1,1.

οχι δεν κάνω κάποιο σπόρ !! δεν ενεργοποιηώ κάτι
    • Ο/H BLACKBIRT έγραψε:

Το φορτίζω κανονικά μεχρι το 100 % , συνήθως το φορτίζω κλειστό.
      Το συνδέω με Mi NotePro με έκδοση 5,1,1.

οχι δεν κάνω κάποιο σπόρ !! δεν ενεργοποιηώ κάτι
      Πολύ κουλό :S .
      Εγώ θα σου πρότεινα μετά απο φόρτιση 100% (η ακόμη και τώρα) να μην το συνδέσεις πουθενά και να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία πτήσης φορώντας το σαν απλό ρολόι. Να δεις πόσο θα σου κρατήσει έτσι.

Αν πάλι κρατάει μια μέρα, πιθανόν να έχει πρόβλημα, τι να πω;
    • Διαφήμιση
    • Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά του xiaomi amazfit.Το θέλω κυρίως για τρέξιμο(10-20 km) και να είναι το κύριο ρολόι μου για καθημερινή χρήση.Τώρα έχω το miband 2 άλλο για τρέξιμο(runtastic) και ένα gshock(αρκετών ετών παροπλισμένο κάπως χαχαχα αλλά σκυλί!).Θέλω ένα να καλύπτει όλες τις απλές ανάγκες καθημερινής χρήσης(να βλέπω την ώρα με απλά λόγια χαχαχα) και ενός δρομέα μεσέων αποστάσεων και ενίοτε μεγάλων.Δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι λειτουργίες με τα notifications του κινητού για κλήση,μηνύματα κλπ κλπ.!Άντε το πολύ να φορτώσω 5-10 τραγούδια για να ακούω μουσική στο τρέξιμο(σπάνια).
      Απο το flash sale του gearbest αυτές τις μέρες το θεωρώ vfm αγορά(ακόμα και με priority line που θέλω να επιλέξω) με τα specs που διαβάζω και με καλύπτει και εμφανησιακά.
      Κάποιοι που το έχετε ήδη και το χρησιμοποιήτε πάνω κάτω για τον ίδιο σκοπό τι συμπεράσματα βγάλατε?
      1)Το heart rate record είναι αξιόπιστο σε ικανοποιητικό βαθμό?Φαντάζομαι σε always on λειτουργία τρώει γρήγορα την μπαταρία.
      2)Πολλά bugs ακούω για το λειτουργικό.έρχονται συχνά firmware updates και διορθώσεις?
      3)Η εφαρμογή για το amazfit είναι καλή?Εδώ δεν έχω καθόλου εικόνα.
      4)Η μπαταρία με νορμαλ χρήση,GPS ON μονο στο τρέξιμο πόσο περίπου κρατάει κατά προσσέγγιση?
      5)τώρα για running διαπίστωσε κάποιος κολλήματα?Το runtastic που το έχω 1,5 χρόνο μου κάνει κάτι τρελά ειδικά τελευταία και έχω φτάσει να βγάζω διαδρομή απο εμπειρία,επειδή ξέρω κάποιες αποστάσεις απ'εξω επειδή σταμάτησε να καταγράφει λόγω κολλήματος του GPS.
    • Διαβαζω φίλε μου, αλλά όταν επικεντρώνονται σε κάποια αρνητικά,διαπιστώνω στις επόμενες σελίδες ότι πολλά έχουν λυθεί με update.Γι'αυτο διευκρινίζω τι με ενδιαφέρει πιο πολύ μπας και κάποιος που το δουλεύει καιρό μπορεί να πεί τις εντυπώσεις του σύμφωνα με το τελευταίο update.Π.χ Δεν βρίσκω κάτι νεότερο με GPS accuracy σε σύγκριση με Garmin 235 που έκανε ενας φίλος και είδε σημαντικές αποκλίσεις.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H PRESEUS έγραψε:

1)Το heart rate record είναι αξιόπιστο σε ικανοποιητικό βαθμό?Φαντάζομαι σε always on λειτουργία τρώει γρήγορα την μπαταρία.
      2)Πολλά bugs ακούω για το λειτουργικό.έρχονται συχνά firmware updates και διορθώσεις?
      3)Η εφαρμογή για το amazfit είναι καλή?Εδώ δεν έχω καθόλου εικόνα.
      4)Η μπαταρία με νορμαλ χρήση,GPS ON μονο στο τρέξιμο πόσο περίπου κρατάει κατά προσσέγγιση?
      5)τώρα για running διαπίστωσε κάποιος κολλήματα?Το runtastic που το έχω 1,5 χρόνο μου κάνει κάτι τρελά ειδικά τελευταία και έχω φτάσει να βγάζω διαδρομή απο εμπειρία,επειδή ξέρω κάποιες αποστάσεις απ'εξω επειδή σταμάτησε να καταγράφει λόγω κολλήματος του GPS.

1) Που το σύγκρινα ταυτόχρονα με του samsung s7, ενα παλμό διάφορα είχε. Το always on κοιτάει παλμούς ανα σχετικα ποιο αραια χρονικά διαστηματα. Δεν βλέπω τον λογο να είναι συνέχεια ανοιχτό. Αν κανεις κάποια δραστηριότητα εκεί ανοίγει αυτόματα και ενημερώνει στα δευτερόλεπτα. Η μπαταρία είναι τουμπανο μου βγάζει 4-6 μέρες.
      2) Κάθε 20 μέρες με ενα μήνα όλο και κάτι διορθωνουν-προσθετουν. Υπάρχει υποστήριξη δηλαδή. Γενικά θέματα και σοβαρές ελλείψεις δεν έχει.
      3) Η εφαρμογή είναι απλοικη. Τα βασικά δηλαδη, αναβαθμιζεται όμως με το καιρό.
      4)Με κλείσιμο τα βραδιά γιατί δεν με νοιαζει η μέτρηση ύπνου και σύνδεση με το κινητό όταν χρειάζεται (όχι παντα δηλαδή) μια δραστηριότητα τη μέρα = 6 μέρες χαλαρά.Οτι και να του κανεις 4 μέρες + τις έχει για πλάκα. Αξιοθαύμαστο για always on οθόνη.
      5) Το gps θέλει καμια 10 δευτερόλεπτα να κλειδώσει. Σε μέτρηση σε γηπεδο οι κύκλοι ηταν ολοισιοι αλλά βρήκε υψομετρική διάφορα σε επίπεδο γηπεδο έως και 38 μετρα. Σε τρέξιμο στο βουνό 5 χμ δούλεμα μαζί με samsung s7 το σαμσουνγ μέτρηση 200 μετρα παραπανω. Δεν ξέρω ποιο λέει την αλήθεια όμως χαχα.
      Τελειώνοντας είναι απο τις καλύτερες αγορες που έχω κανει. Σε βάζει σε διαθεση! Πριν λίγο κατέβηκα να συμπληρωσω τα βήματα της μερας!!! Επίσης αν οδηγας μηχανή βλέπεις απ ευθείας ποιος σε καλεί. Πολύ χρησιμο.

Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Eυχαριστώ πολύ φίλε μου.Μάλλον θα το χτυπήσω γιατί με καλύπτει πολύ στα βασικά που θέλω!Η τιμή του δεν είναι απαγορευτική για τα οικονομικά μου και επειδή οτι xiaomi έχω πάρει μέχρι τώρα(κινητά,bluetoοth,miband,ακουστικά,powerbank,mihome devices,) με έχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο για τα χρήματα που έχω δώσει,είμαι σίγουρος οτι και αυτό θα το χαρώ!!
    • Λοιπόν, χθες και το δικό μου έφαγε κάτι σαν στιγμιαίο κόλλημα και μετά τρελό battery drain. Τότε θυμήθηκα τον @BLACKBIRT μερικά post πιο πίσω. Μ' αρέσει που του έδινα και συμβουλές :D .
      Το ιστορικό έχει ως εξής: Η μπαταρία του ήταν στο 85% περίπου και υπήρχε σύνδεση bluetooth με το κινητό μου για κλήσεις-ειδοποιήσεις-μηνύματα. Βρισκόμουν σε σπίτι και το κινητό μου ήταν στο τσαντάκι μου, κρεμασμένο στην είσοδο του σπιτιού. Ο ίδιος ήμουν στο μπαλκόνι. Η μεταξύ τους απόσταση όμως ήταν μάλλον οριακή για την εμβέλεια του bluetooth, περίπου στα 6μ με ενδιάμεσους τοίχους. Παρόλα αυτά έδειχνε "Connected" και λάμβανα κανονικά vibes και μηνύματα.
      Κάποια στιγμή που μου ήρθε ένα ακόμη μήνυμα και έκανα scroll στην οθόνη για να το διαβάσω όλο. Τότε έφαγε κάτι σαν κόλλημα, μου έδειξε για 5sec περίπου τους κύκλους που κάνει κατά την εκκίνηση και μετά απ' αυτό όλα πάλι φυσιολογικά. Και το μήνυμα το διάβασα και έλαβα κι άλλα στη συνέχεια. Δεν έδωσα σημασία. Μετά απο κανα 6ωρο όμως, όταν αποφάσισα να φύγω, κοιτάζω κάποια στιγμή προσεκτικά την οθόνη (αναλογικό watchface) και βλέπω τον δείκτη της μπαταρίας σε θέση που δεν θα έπρεπε να ήταν. Μπαίνω στο μενού και βλέπω ποσοστό μπαταρίας 20%..!! Θλίψη :S .

Κάτι πήγε στραβά και υποθέτω πως λόγο της μεγάλης απόστασης συνέβησαν όλα αυτά. Ο χρόνος θα δείξει. Για έχετε το νου σας πάντως.
    • Τπτ νεότερο και σε airplane mode που το έβαλε και σε silence mode πάλί 30-31 ώρες η μπαταρία !!!

Θα ξαναγιρίσω στο miband2 μου φαίνεται!!
    • Διαφήμιση
    • Γεια και χαρά και καλό καλοκαίρι σε όλους !
      Δεν μπορώ να ανεβάσω στο strava την πρώτη ποδηλατική διαδρομή που έκανα σήμερα.
      Δεν θέλω ιδιαίτερα πράγματα, μόνο να δω και στο κινητό αυτά που βλέπω στο ρολόι. Κάνω upload απ το Amazfit watch, κάνω sync στην εφαρμογή, με πηγαίνει στο strava αλλά (στραβωμάρα) δεν δείχνει τίποτα εκεί. Δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα και μου ζητάει record my first activity. Τί δεν κάνω σωστά, τί δεν κάνω καθόλου, τί να κάνω τελικά ;