Υπόψιν την άλλη εβδομάδα βγαίνει και το Huami Amazfit Lite στα 78$ λένε. Όσο για το Cafago, ισχύει το κουπόνι γιατί τώρα το έγραφα....
AmazFit bt Xiaomi
-
-
Σήμερα το βρήκα το άρθρο που έγραφε το κουπόνι... Και πιστεύω θα είναι καλό σάιτ το cafago... Κι εγώ περιμένω από το gearbest(96€ σε flash sale), είναι από 21/7 Ελλάδα μου γράφει το 17track, και ΕΛΤΑ δεν μου δείχνουν ακόμα τιποτα
-
Ο/H pit13 έγραψε:
Σήμερα το βρήκα το άρθρο που έγραφε το κουπόνι... Και πιστεύω θα είναι καλό σάιτ το cafago... Κι εγώ περιμένω από το gearbest(96€ σε flash sale), είναι από 21/7 Ελλάδα μου γράφει το 17track, και ΕΛΤΑ δεν μου δείχνουν ακόμα τιποτα
-
Παιδια καλησπερα και απο μενα μολις πηρα κα εγω το Amazfit με την αγγλικη εκδοση τελικα ειναι φανταστικο δεν το περιμενα ηρθε με 60% μπαταρια μετα απο ενα update και λιγο που το σκαλισα ειναια στα 45% να το βαλω για φορτιση η οταν πεσει πιο κατω ακομη?
-
Ο/H tarnanas έγραψε:
Παιδια καλησπερα και απο μενα μολις πηρα κα εγω το Amazfit με την αγγλικη εκδοση τελικα ειναι φανταστικο δεν το περιμενα ηρθε με 60% μπαταρια μετα απο ενα update και λιγο που το σκαλισα ειναια στα 45% να το βαλω για φορτιση η οταν πεσει πιο κατω ακομη?
-
Καλημέρα!
Ξέρετε πια είναι η διαφορά International, Chinese και English version? Γιατί εγω βασικά βρίσκω την English versionStay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Ο/H PRESEUS έγραψε:
Ο/H tarnanas έγραψε:
Αγγελια απο ενα παλικαρι το βρηκα κουτα με τις ζελατινες μαζι με ενα χρονο εγγυηση μου ειπε εχει εγω το ανοιξα !!!! -
Ο/H tarnanas έγραψε:
Ο/H PRESEUS έγραψε:
Ο/H tarnanas έγραψε:
!!
-
Ο/H PRESEUS έγραψε:
Ο/H tarnanas έγραψε:
Ο/H PRESEUS έγραψε:
Ο/H tarnanas έγραψε:
!!
Να σε καλα ακομα βεβαια δεν εχω κανει τιποτα λογο ζεστης......παντως ετσι για καθε μερα πηρα και ενα mi band 2 και θα αφησω το ρολοι για λιγο ποιο καλο και για την προπονηση φυσικα!!! -
Χθες, μετά απο κάμποσες μέρες, μου έκανε ξανά αυτό το κουλό που είχα περιγράψει μερικά post πιο πίσω. Περίεργο κόλλημα μετά απο μήνυμα Viber και μετά τρελό battery drain. Και αυτή τη φορά δεν ήταν μεγάλη η απόσταση ρολογιού-κινητού. Ήταν δεν ήταν 2 μέτρα. Άρα αυτό που πίστευα τότε, δεν φαίνεται να ισχύει
.
Αν συμβαίνει μια στο τόσο δεν είναι και τραγικό, αλλά θα προτιμούσα να μην υπάρχει φυσικά. Αν δω να ξανακολλάει (εμφανίζει για λίγο τα περιστρεφόμενα κυκλάκια) θα το κάνω επιτόπου επανεκκίνηση να δω αν θα σταματήσει το battery drain. Μάλλον είναι θέμα software και ελπίζω να διορθωθεί σύντομα. -
Ο/H JohnPhone έγραψε:
Χθες, μετά απο κάμποσες μέρες, μου έκανε ξανά αυτό το κουλό που είχα περιγράψει μερικά post πιο πίσω. Περίεργο κόλλημα μετά απο μήνυμα Viber και μετά τρελό battery drain. Και αυτή τη φορά δεν ήταν μεγάλη η απόσταση ρολογιού-κινητού. Ήταν δεν ήταν 2 μέτρα. Άρα αυτό που πίστευα τότε, δεν φαίνεται να ισχύει.
Αν συμβαίνει μια στο τόσο δεν είναι και τραγικό, αλλά θα προτιμούσα να μην υπάρχει φυσικά. Αν δω να ξανακολλάει (εμφανίζει για λίγο τα περιστρεφόμενα κυκλάκια) θα το κάνω επιτόπου επανεκκίνηση να δω αν θα σταματήσει το battery drain. Μάλλον είναι θέμα software και ελπίζω να διορθωθεί σύντομα.
Ποια έκδοση έχεις εμένα δεν μου ου έχει κάνει το παραμικρό πρόβλημα ακόμα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πάντως, θα σας βάλω σε κακή διαδικασία το ξέρω, είδα στο XDA topic που δήλωναν οι χρήστες τα s n των συσκευών τους που έχουν προβλήματα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες