Διαφήμιση

AmazFit bt Xiaomi

• Την ίδια έχουμε @tarnanas, την τελευταία.
      Σκέφτηκα τώρα, μήπως έχει να κάνει με το Viber και συγκεκριμένα με κάποιο μήνυμα που περιείχε φωτο, αλλά δεν μπορεί να ισχύει. Εφόσον το ρολόι δεν μπορεί να δείξει φωτο η κάτι άλλο. Αλλά ούτε και το Vibe είχε φωτο.
      Δεν ξέρω, ο χρόνος θα δείξει. Μακάρι να είναι μεμονωμένο περιστατικό και να μην σας βρει το "κακό" κι εσάς. Ίσως επαναφορά να πρέπει να δοκιμάσω αν ξανασυμβεί. Δεν υπάρχει και τίποτα άλλο.
      Α, εκτός κι αν έχει να κάνει με την εφαρμογή του κινητού. Ναι, παίζει και αυτό το σενάριο. Τι να πω, θα δούμε.

Edit: Αν παίζει και αυτό που λέει ο @kodorevi8ulis για το XDA, όπου να ναι θα αρχίσουν να σκάνε διάφορα. Εμένα είναι καινούργια ακόμη η συσκευή (ένα μήνα περίπου την έχω) , οπότε έχει δρόμο ακόμη το πράμα.
    • Ο/H JohnPhone έγραψε:

Την ίδια έχουμε, την τελευταία.
      Σκέφτηκα τώρα, μήπως έχει να κάνει με το Viber και συγκεκριμένα με κάποιο μήνυμα που περιείχε φωτο, αλλά δεν μπορεί να ισχύει. Εφόσον το ρολόι δεν μπορεί να δείξει φωτο η κάτι άλλο. Αλλά ούτε και το Vibe είχε φωτο.
      Δεν ξέρω, ο χρόνος θα δείξει. Μακάρι να είναι μεμονωμένο περιστατικό και να μην σας βρει το "κακό" κι εσάς. Ίσως επαναφορά να πρέπει να δοκιμάσω αν ξανασυμβεί. Δεν υπάρχει και τίποτα άλλο.
      Α, εκτός κι αν έχει να κάνει με την εφαρμογή του κινητού. Ναι, παίζει και αυτό το σενάριο. Τι να πω, θα δούμε.

Μετά την αναβάθμιση του έκανες ένα factory reset? Καλό θα ήταν να του κάνεις εγώ αυτό έκανα η εφαρμογή του κινητού δεν μου έχει κάνει κανενα θέμα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H tarnanas έγραψε:

Ο/H JohnPhone έγραψε:

Ίσως επαναφορά να πρέπει να δοκιμάσω αν ξανασυμβεί. Δεν υπάρχει και τίποτα άλλο.
      Μετά την αναβάθμιση του έκανες ένα factory reset? Καλό θα ήταν να του κάνεις εγώ αυτό έκανα η εφαρμογή του κινητού δεν μου έχει κάνει κανενα θέμα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Μπα, δεν έκανα. Αν μου το ξανακάνει θα το φάει το reset σίγουρα. Δεν θα χάσω και τίποτα τρομερό. Θα περιμένω όμως.
    • Διαφήμιση
    • Εχουν θέμα (δε το πολύ έψαξα) κάποιοι με το bt/wifi

Amazfit Sport Watch (Pace) BT/wifi issue. The database of faulty watches.

Amazfit Sport Watch (Pace) BT/wifi issue. The database of faulty watches.
    • Είμαι κάτοχος εδώ και μια βδομάδα. Το ρολόι είναι value for money χωρίς αμφιβολία!

Ακόμα δεν έχω βρει πώς αλλάζει από mi σε km.
      English version με 1.3.3a rom
    • Ο/H jimmis1979 έγραψε:

Είμαι κάτοχος εδώ και μια βδομάδα. Το ρολόι είναι value for money χωρίς αμφιβολία!

Ακόμα δεν έχω βρει πώς αλλάζει από mi σε km.
      English version με 1.3.3a rom

Μεγειές :) .
      Σίγουρα είναι value for money και συνολικά εξαιρετική συσκευή για τα λεφτά της.

Για να δεις Km πρέπει να μπεις στην εφαρμογή του κινητού και να πας: More Setings--> Units και να κάνεις το Imperial Meteric.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jimmis1979 έγραψε:

Έχω την εφαρμογή 1.1.3 και δε βλέπω την επιλογή αυτή
      Γι' αυτό δεν το βρίσκεις. Θα πρέπει να κατεβάσεις την 1.6.1 απο το Store.
    • Ο/H jimmis1979 έγραψε:

• Ωραία, ευχαριστώ. Επειδή δεν είμαι και τόσο σχετικός, πώς κάνω πάλι pair γιατί το ρολόι δεν ξαναβγάζει qr code?

Αυτό με το Pair και το QR code με μπέρδεψε λίγο. Οπότε είπα να το κάνω κι εγώ Unpair (με το σκεπτικό οτι κι εσύ @jimmis1979 το είχες αποσυνδέσει πριν αφού ρωτούσες) για να καταλάβω και ο ίδιος και να σου περιγράψω τη διαδικασία στη συνέχεια. Που να ήξερα τι με περίμενε...... :wacko: .

Το χετε κάνει αυτό παίδες; Εγώ δεν το είχα ξανακάνει, και δεν ήξερα. Όπως το κανα Pair την πρώτη φορά που το πήρα, έτσι και έμεινε. Και κάθε φορά που ήθελα να αποσυνδέσω το ρολόι απ' την εφαρμογή, απλά ενεργοποιούσα την λειτουργία πτήσης στο ρολόι. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο μπελάς μπορεί να είναι μια φαινομενικά απλή διαδικασία αποσύνδεσης. Μετά απ' αυτό "εκτίμησα" πραγματικά την εφαρμογή, γιατί δεν είχα και πολύ ασχοληθεί μαζί της. Ακόμη αναρωτιέμαι για τη λογική αυτών που τη σχεδίασαν.

Νόμιζα λοιπόν πως το Unpair είναι μια απλή αποσύνδεση ρολογιού-συσκευής μέσω του bluetooth της, που αντί να την κάνω απ' το ρολόι, θα την κάνω μέσα απ' την εφαρμογή. Σιγά τα ωά είπα. Αφού έφαγα τον τόπο να την βρω, γιατί αντί οι ανεκδιήγητοι σχεδιαστές της να βάλουν αυτή την επιλογή στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, οι οποίες παρεμπιπτόντως είναι και σε δυο διαφορετικά σημεία (App Setings, More Setings) για να μην πω και περισσότερα, που την έχουν κρύψει; Στο Available battery.!! Ναι ρε φίλε, στο Available battery...... Και πατάω Unpair.

Πρώτα μου πέταξε μια προειδοποίηση οτι δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το ρολόι όσο θα γίνεται αυτό (άρχισα να απορώ), μετά έκανε backup τα δεδομένα του ρολογιού στο λογαριασμό μου και μετά κυκλάκια....... πολλά περιστρεφόμενα κυκλάκια...... για κανα 2λεπτο σίγουρα (όπως όταν το πρωτοάνοιξα). Μετά μου εμφανίζει η εφαρμογή στο κινητό την κάμερα με την τρύπα, ζητώντας μου να σκανάρω το QR Code. Για να εμφανιστεί το QR στην οθόνη του ρολογιού, έκανε πάνω απο 1λεπτο.!! Το σκάναρα λοιπόν, άνοιξε η εφαρμογή στο κινητό, πάτησα Pair, συνδέθηκε, με ρώτησε (ευτυχώς) αν θέλω να επαναφέρω τα δεδομένα (και χάρηκα) άνοιξε και το ρολόι και βλέποντας το watchface που είχα, νόμισα οτι και όλα τα άλλα θα ήταν όπως τα είχα ρυθμίσει πριν. Παρότι έμοιαζε με επαναφορά εργοστασιακή, χαλάρωσα γιατί πίστεψα πως ήταν μια (παρατεταμένη) επανεκκίνηση και επανασύνδεση. Πάλι γελάστηκα. Όλα απ την αρχή στο ρολόι. Μόνο το watchface είχε μείνει ίδιο.......

Οπότε φίλε @jimmis1979 με αυτή την απλή διαδικασία, γίνεται ξανά Unpair και Pair :lol:
    • Διαφήμιση