Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• mi band 3

thanashs - - Mi Band

Μήνυμα

Μάγκες καλημέρα, μετά από τόσες μέρες επανέρχομαι με μια ερώτηση, έχω εγκαταστήσει το mi fit τού sait σας καί με το notify έχω περάσει res και τα fw , στο mi fit ώμος δεν μου εμφανίζει την εντολή ορατότητας, παρόλα αυτά προέβη στον συγχονισμο του notify και το mifit με το band και όταν ανοίγει το mi fit βλέπω τά στοιχεία από το band ομοίως και από το notify, όμως κάτι συμβαίνει με τον καιρό πότε τον δείχνει πότε όχι, υπάρχει κάτι που δεν έχω κάνει σωστά;

• mi band 3 καιρος, και μπαταρια

thanashs - - Mi Band

Μήνυμα

Παιδιά καί εγώ έχω πρόβλημα με την ρύθμιση του καιρού στο Huawei Y6 20018 παρόλο που κατέβασα το mi fit τού sait έκανα με το notify τίς μεταφορές , συγχρονίζω καί τά δύο με το hand αλλά πότε μου τον δείχνει πότε όχι. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα νά κάνω καί δεν το ξέρω;

• mi band 3

thanashs - - Mi Band

Μήνυμα

καλησπέρα παιδια , σε συνεχεια των προιγουμενων συνομιλιων, θελω να ρωτησω αν υπαρχει θεμα που το κινητο του γιου μου ειναι huawei kai to band xiaomi;

• mi band 3

thanashs - - Mi Band

Μήνυμα

αυτην εχω κανει MiFit-4.0.11-Greek_fw

• mi band 3

thanashs - - Mi Band

Μήνυμα

εδω προκειτε για το 3 οχι για το 4

• mi band 3

thanashs - - Mi Band

Μήνυμα

ειχα βρει ενα βινταιο στο ιντερνετ για την εγκατασταση μεσο του gadgetbridge και μου κολισε δεν εδιχνε τιποτα απλα μαυρη οθονη, οταν σας γνωρισα κατεβασα την εφαρμογι και το ξεκολισα, αλλα και η δικη σας εφαρμογη την ημερομηνια μου την διχνει στα βουλγαρικα. Υπαρχει τροπος να το διορθοσουμε;

• mi band 3

thanashs - - Mi Band

Μήνυμα

ειχα βρει ενα βινταιο στο ιντερνετ για την εγκατασταση μεσο του gadgetbridge και μου κολισε δεν εδιχνε τιποτα απλα μαυρη οθονη, οταν σας γνωρισα κατεβασα την εφαρμογι και το ξεκολισα, αλλα και η δικη σας εφαρμογη την ημερομηνια μου την διχνει στα βουλγαρικα.

• mi band 3

thanashs - - Mi Band

Μήνυμα

καλησπέρα. εχω το mi band 3 και προσπαθώντας να εγκαταστήσω το ελληνικό fw μου κώλυσε τι γίνεται;