Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 106.
-
Miui v6 themes
dimpet - - Themes Store
ΜήνυμαΕλληνικό theme από το miui eng για το mi3w Summer In Greece | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support RedMi 1
-
Όλα καλά με την gtv-5.2.13 στο hongmi1. Ευχαριστούμε!!! Έχει βελτιωθεί λίγο η διαχείριση μνήμης.. Ελπίζουμε να την διορθώσουν κι άλλο. Μια απορία τι είναι και τι κάνει αυτή η εφαρμογή; atci_service RedMi 1
-
Βγήκε developer miui6 για το redmi1. RedMi 1
-
Αυτό το θέμα με το launcher το είχα όταν απενεργοποιησα το "κράτημα στην μνήμη" στις ρυθμίσεις του launcher. Θα λυθεί στην επόμενη έκδοση. Όπως συνήθως.. RedMi 1
-
Στις ρυθμίσεις του launcher είναι ενεργοποιημενο το "κράτημα στην μνήμη"; RedMi 1
-
Εγώ είμαι στην λίστα και δεν κέρδισα.. Συγχαρητήρια στους νικητές! Όσοι δεν είναι στην λίστα ας κοιτάξουν καλύτερα, ας βεβαιωθούν ότι είχαν ψηφίσει στο en.miui.com και τέλος πάντων ας έχουν καλύτερη συμπεριφορά... RedMi 1
-
Xiaomi drones
dimpet - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαι drones θα κατασκευάσει η xiaomi. Rumor: Xiaomi Drones are tested - Unofficial Xiaomi Blog RedMi 1
-
Παράθεση από Emplokeas: “Καλησπέρα... Μια τελείως άσχετη ερωτησουλα, απλά τώρα που διάβαζα έφαγα φλασια... Ξέρει κάποιος εαν γίνετε να αλλάζει το κινητό αυτόματα απο 2g σε 3g οταν ανοιγοθμε τα δεδομενα, και τουμπαλιν;;; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” υπάρχει xposed γι'αυτό πού θες. Δεν ξέρω όμως αν θα δουλεύει σε miui [MOD][Xposed][Smart Network][1.4.1] | Xposed General | XDA Forums RedMi 1
-
Παράθεση από efkolo: “@dimpet έχεις πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες και πάει έτσι η ραμ;” δεν έχω πολλές. Τις βασικές. 4 - 5 σίγουρα σπαταλούν πολύ ram. εφαρμογές τύπου viber hangouts. Στις τελευταίες rom μένει ακόμα λιγότερη διαθέσιμη ram όμως με προβλήματα στο multitasking.
-
Παράθεση από Grigoris0r20r: “Προσωπικά για εμένα στην νέα ρομ για hongmi είναι λίγο πιο smooth αλλά μεγάλη χρήση της ραμ. Βλέπουμε στην επόμενη για κάνα μικρό φιξ. Ευχαριστούμε πάντως!! :cool::D:thumbup:” όντως δεν μένει καθόλου ram 01370362918f88c116f37188ec110600.jpg
-
Σε hongmi 1 η νεα rom δεν αφήνει καθόλου ram. Hongmi
-
Στο hongmi η νεα rom δεν αφήνει καθόλου ram. Hongmi
-
Ευχαριστούμε!!! Hongmi
-
ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
dimpet - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστούμε! Καλές γιορτές! Hongmi
-
ψήφισα! Να το κάνουμε όλοι. Καλές γιορτές.. santa
-
Να τα χαρούν οι τυχεροί!
-
Το pico tts δεν λειτουργεί στο hongmi. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Hongmi
-
Στο hongmi δεν παίζουν τα βίντεο από την συλλογή.. "Αδύνατη η αναπαραγωγή βιντεο" μόνο από την εφαρμογή βίντεο παίζουν.. Hongmi
-
Βγαίνει miui 6 international version? Hongmi