Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 58.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από chief: “Ωστόσο δεν ξέρω τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό και αν σου τρέχει κανονικά το κινητό ” χαχαχα... Μου αρέσει που το ρωτάς...Θα θέλεις να τον "γερμανό" του μετά... Σε άλλο θέμα έγραψε ο φίλος ότι έχει την gloabal dev και δεν έχει Ελληνικά.... ” αααα καλα παιδια λαθος δικό μου χαχχαχα, την κινεζικη dev πέρασα

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Xasta11: “παιδιά πέρασα την official dev global, ” Σε ποιο κινητό; Βάλε το κινητό στο προφίλ σου για να ξέρουμε γτ μιλάμε... ” Αφου στο νήμα του Redmi note 3 είμαι τι σε ποιο κινητό ? Redmi note 3 MTK ΛΟΙΠΟΝ την εχω περασει κατυαλαθος official dev global qualcomm (δουλευει βεβαια) και θελω να παω στην ελληνική dev. Δε μπορώ να το βαλω στο προφίλ μου γτ δεν ειναι δικό μου το κινητό.. τι να κανω?

• Παιδιά πέρασα την official dev global, νόμιζα ότι θα έχει ελληνικά αλλα τελικά τη πάτησα. Τώρα πως μπορώ να βάλω την ελληνική dev? έχω twrp. πρέπει να κάνω wipe και install? αν ναι τι κανω wipe:?

• εγω μόλις εβαλα σε Redmi note 3 MTK την official global dev για να έρχονται ota updates. αν θέλω να βάλω ελληνική dev πως πρέπει να φλασάρω , ΤΙ WIPE να κανω? (απο τι αταλαβα περασα τη rom qualcomm σε MTK)

• Παράθεση από lallasgr: “Γιαυτό τα έχεις βρει σκούρα, γιατί σε παρέπεμψαν σε λάθος οδηγό για να ακολουθήσεις! Ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό να περάσεις την official dev rom και θα ξεκλειδώσεις πανεύκολα! Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) ” όλα καλα παιδιά κατάφερα με τον αλλον οδηγό να την περάσω. στις ρυθμίσεις μου λεει miui 8.6.9.1|Beta , οπότε είμαι ΟΚ? εβαλα την official china dev, μπορώ να βάλω κατευθείαν ελληνική ή global που να …

• Παράθεση από lallasgr: “@Xasta11 μπορείς να μας πεις σίγουρα πιο κινητό έχεις? Έχεις το Redmi Note 3 ή το Redmi Note 3 Pro? Έχει octacore επεξεργαστή ή hexacore?? ” NOTE 3 με MTK OCTACORE (Δεν υπάρχει ουτε fastboot ουτε OEM unlocking στο developer μόνο usb debug)

• Παράθεση από ianpan24: “Παράθεση από Xasta11: “αγόρασα απο eshop το note 3 με εκδοση stable 7.0.22.0(LHNCNCJ) και όταν περνάω μέσα τη τελευταια κινέζικη developer μέσω του updater μου λεει zip cant verify. Τι να κάνω? ” το καλυτερο που εχεις να κανεις κατα τη γνωμη μου ειναι να περασεις μεσω miflash μια fastboot dev rom για να γινει καθαρη εγκατασταση, να ξεκλειδωσεις μετα τον Bootloader Και να φλασαρεις στη συνεχεια οποια ρομ θελεις. Ο οδηγος ειναι εδω Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Ro…

• αγόρασα απο eshop το note 3 με εκδοση stable 7.0.22.0(LHNCNCJ) και όταν περνάω μέσα τη τελευταια κινέζικη developer μέσω του updater μου λεει zip cant verify. Τι να κάνω?

• κατάφερα και μπήκα twrp αλλα δεν έκανε εγκατάσταση, με το που πατας οποιαδήποτε επιλογη wipe ή install σταματάει και κάνει επανακίννηση σε boot loop,κατάφερα να μπωκαι fastboot φλάσαρα τη fastboot romαλλατίποτα, μετα την εγκατάσταση απλα συνεχίζει τα loop στο mi logo

• Καλησπέρα παιδιά, το κινητό έχει μπει σε boot loop ούτε ανοίγει ούτε κλείνει, συνεχόμενα ανοιγοκλεινει το logo. Κατάφερα να μπω σε fastboot και να τρεξωτηfastboot rom απο το miflash αλλά μετα κι απο αυτό πάλι τα ίδια.. Καμία λύση?

• Για Redmi 3s βάλτε αυτό το twrp en.miui.com/forum.php?mod=view…ghlight=redmi%2B3s%2Btwrp

• υπαρχει τροπος να μπει η rom σε ξεκλειδωτο stable redmi 3s?

• Παράθεση από Panos61: “Xasta11Εκανες αιτημα για ξεκλείδωμα με αυτή την rom και ξεκλείδωσες η σου ηρθε ξεκλείδωτο? Γιατί οσο γνωρίζω μόνο με official dev ξεκλειδώνεις.Πάντως προς το παρόν,απο οτι βλέπεις κι εσύ,μόνο μια rom υπάρχει για την συσκευή σου.Ουτε TWRP βλέπω.Εαν η συσκευή σου δουλεύει κανονικά καλύτερα να περιμένεις.Γιατί χρειάζεσαι factory reset.Τα παιδιά εδω στην κοινότητα κάνουν καταπληκτική δουλειά! ” έκανα αίτημα και ξεκλείδωσα με stable

• Παράθεση από Panos61: “Xasta11.Προφανώς εχεις την official dev? ” stable 7.5.1.0 εχω σε redmi 3s unlocked

• παιδιά αν μπορείτε δωστε μου μια απάντηση.. τη rom GTV για redmi 3s θα τη περάσω μέσα απο τον updater? γιατι δεν βλέπω twrp για τη συσκευή.

• Παράθεση από Panos61: “Αν ξεκλείδωσες,μόνο αυτό βλέπω για R 3S.https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/575-Xiaomi-RedMi-3S-Land/ ” ναι το κατέβασα αλλα πως το περνάω? κατευθείαν μέσα απο το updater? χωρις twrp?

• ρε παιδιά στο redmi 3s πως θα περάσω τη rom. Έχω ξεκλειδώσει bootloader αλλά μετα δεν ξέρω τι να κάνω γιατί δεν βρρίσκω οδηγίες στο νήμα για redmi 3s...

• Παράθεση από lallasgr: “Μήπως δεν έχει εγκριθεί η αίτηση?αν σου λέει να πας στο en.miui.com/unlcok τότε σημαίνει ή ότι δεν έχεις πάρει έγκριση ή σου έστειλαν ότι πήρες αλλά κάτι έχει γίνει με την άδεια και πρέπει πάλι να κάνεις apply Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μου το έστειλαν σήμερα το βράδυ τελικά. Μία ερώτηση, δοκίμαζα το GPS με official developer αλλά δεν το αναγνώριζε.. μετα εβαλα ενα gps fix και είδα ότι εβρισκε δορυφόρους αλλα στο maps όταν πάταγα τον εντοπ…

• Παράθεση από lallasgr: “Αφού είσαι ήδη σε official dev rom πας αμέσως για ξεκλειδωμα. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πως? αφου ανοίγω την εφαρμογή mi unlock και μου λέει your device isn't supported by mi unlock.. άρα θέλει πρώτα έγκριση σωστά?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Xasta11: “για να περάσω ελληνική πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω bootloader? να στείλω αίτημα? ” Ακριβώς !!!Αίτηση για ξεκλείδωμα - έγκριση - ξεκλείδωμα - Πέρασμα TWP Recovery - Flash Ελληνικής ROM - έτοιμος. ” Έχω official developer rom σε Redmi Note 3 pro, πρέπει να περιμένω έγκριση? Εχω κατεβάσει το mi unlock tool αλλα μου λεει your device isn't supported by mi unlock... εστειλα αιτημα αλλα ακόμα τπτ, ποσες μέρες κάνει? Επίσης αφου λάβω εγκριση θα πρεπει να ξαν…