Eίμαι τυχερός. Όλα γίνονται με τον δύσκολο τρόπο. ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΟ/H geoanto555 έγραψε:
Γιατί τόσο σιγουριά??
Από μικρός ήσουν μαστροχαλαστής;
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H simi έγραψε:
Eίμαι τυχερός. Όλα γίνονται με τον δύσκολο τρόπο.
-
-
Ο/H Xasta11 έγραψε:
αγόρασα απο eshop το note 3 με εκδοση stable 7.0.22.0(LHNCNCJ) και όταν περνάω μέσα τη τελευταια κινέζικη developer μέσω του updater μου λεει zip cant verify. Τι να κάνω?
-
Ο/H Xasta11 έγραψε:
όταν περνάω μέσα τη τελευταια κινέζικη developer
-
Ο/H ianpan24 έγραψε:
Ο/H Xasta11 έγραψε:
αγόρασα απο eshop το note 3 με εκδοση stable 7.0.22.0(LHNCNCJ) και όταν περνάω μέσα τη τελευταια κινέζικη developer μέσω του updater μου λεει zip cant verify. Τι να κάνω?
Δε μπορώ να φλασάρω τη ρομ.
1ον δοκίμασα με τον οδηγό σας αλλα οταν κάνω reboot edl κάνει επανεκκίνηση αλλα ξανανοίγει, δε μένει σβηστή οθόνη και να αναμοσβήνει το λαμπάκι κοκκινιο οπότε 2oν λέω θα το κάνω μέσω fastboot, πάω να περάσω λοιπον τη ρομ με fastboot mode μέσω του miflash αλλά μου βγλάζει error remote download for partition 'boot' not allowed
ενημ: ζήτησα έγριση για ξεκλείδωμα, μήπως φταίει αυτό, αν ειναι κατι αλλο πείτε μου -
Δεν φταιει αυτο, αλλουν ειναι το προβλημα. Μαλλον κατι δεν κανεις σωστα. Το error που σου βγαζει ειχα διαβασει καπου οτι βγαινει αν δεν εχεις ενεργοποιησει τη λειτουργια fastboot μεσα στις ρυθμισεις προγραματιστη (Developer options). Δοκιμασε να πας επιλογες για προγραμματιστες και ενεργοποιησε OEM unlocking, εντοπισμος σφαλματων USB, λειτουργια Fastboot.
-
@Xasta11 μπορείς να μας πεις σίγουρα πιο κινητό έχεις? Έχεις το Redmi Note 3 ή το Redmi Note 3 Pro? Έχει octacore επεξεργαστή ή hexacore??
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
@Xasta11 μπορείς να μας πεις σίγουρα πιο κινητό έχεις? Έχεις το Redmi Note 3 ή το Redmi Note 3 Pro? Έχει octacore επεξεργαστή ή hexacore??
(Δεν υπάρχει ουτε fastboot ουτε OEM unlocking στο developer μόνο usb debug) -
Γιαυτό τα έχεις βρει σκούρα, γιατί σε παρέπεμψαν σε λάθος οδηγό για να ακολουθήσεις!
Ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό να περάσεις την official dev rom και θα ξεκλειδώσεις πανεύκολα!
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) -
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Γιαυτό τα έχεις βρει σκούρα, γιατί σε παρέπεμψαν σε λάθος οδηγό για να ακολουθήσεις!
Ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό να περάσεις την official dev rom και θα ξεκλειδώσεις πανεύκολα!
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
εβαλα την official china dev, μπορώ να βάλω κατευθείαν ελληνική ή global που να εχει updates?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα