Παράθεση από PaixXiaomi: “Ρε παιδιά έχετε θέμα με ειδοποιήσεις ή έκατσε σε μένα; Δεν λαμβάνω καμία τώρα ενώ ήμουν οκ. Είναι θέμα server ή φταίει κάτι σε μένα; Αρχικά είχα το mi home σε 1 συσκευή και όλα καλά. Πρόσφατα πήρα νέο κινητό και έβαλα το mi home εκεί και λάμβανα ειδοποιήσεις τέλεια και στα 2. Τώρα επειδή το παλιό κινητό θα το δώσω, έβγαλα το mi home από αυτό. Δεν λαμβάνω όμως τίποτα στο νέο τώρα. Είναι σύμπτωση ή server θέμα; (εννοείται έχω βγάλει τα power saving και ιστορίες για mi hom…
Παράθεση από Antonisgg: “Καλησπέρα παιδιά, ξέρω ότι το θέμα έχει ειπωθεί αλλά δυσκολεύομαι να βρω άκρη. Γίνεται προσθήκη ραδιοφωνικών σταθμών ελληνικών με την μέθοδο DNS γτ δεν μπορώ να το κάνω; Κάνω κάτι λάθος; ” και να τους βάλεις δεν δουλεύουν
Παράθεση από Antonisgg: “Απλά το έχει κάνει πρώτη φορά αυτό σε μένα. Πριν μπορούσα να τη διαχειριστώ και με δεδομένα. ” Εγώ έχω δύο κάμερες στην αρχή δεν είχα προβλήματα κάποια στιγμή κάνουν περίεργα.εχω δοκιμάσει και σε ευρωπαϊκό σέρβερ . ίσως φταίει το ρούτερ ο σέρβερ δεν ξέρω έμαθα να ζω με αυτό
Κάτσε τώρα πετάς ένα χαρακτηρισμό για της yeelight χωρίς να εξηγείς .Δεν σου φτάνουν τα watt σου φταίνε οι τιμές ? Πάντως αφού μπήκες στον κόπο να απαντήσεις κάνε το σωστά.
Δεν χρειάζεται να γκρινιάζουμε για κάτι πού αρχίζει απο 60? ευρώ.Οποιος βλέπει ότι έχει θέμα αφού ξεκίνησε με το βασικό πακέτο δεν έχει νόημα να ρίχνει λεφτά.Παρ όλο τά προβλήματα πού έχει για μένα είναι ότι καλύτερο υπάρχει .
Αν έχω καταλάβει Με την συγκεκριμένη κλειδαριά το κλειδί έχει μία φορά για να μήν χτυπήσει ο συναγερμός,αν ισχύει είναι θέμα αν βιάζεσαι και πρέπει να έχεις το νου σου πώς πρέπει να μπει
Παράθεση από RpMz: “Έχει γυρίσει κανείς σε Europe servers, τα κινέζικα hub? Έβαλα Ελλάδα καί οι μόνες συσκευές πού φάνηκαν ήταν όσες είχα αγοράσει από αντιπροσωπεία ( camera 360 κ desk lamp) ”
ένα άλλο πρόβλημα που παρατηρώ είναι στον αυτοματισμο. Όταν φτάσει η ώρα που έχω θέσει να σβήσουν τα φώτα πχ 8 το πρωί αν πιάσει ο αισθητήρας κίνηση μετά θα μείνουν όλοι μέρα ανοιχτά. Ελπίζω σε κάποιο update να λυθεί το πρόβλημα