Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H ktlk21 έγραψε:

σου έδειξα....

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

Αδερφέ τίποτα δε μου έδειξες, εξήγησε μας ποια από τις συσκευές σου είναι ευρωπαϊκό μοντέλο και δείξε μας ένα screenshoot από το firmware γιατί το μόνο που έχει γίνει είναι να μπερδευτούμε ακόμα περισσότερο !!! Αν έχω καταλάβει καλά εννοείς τις λάμπες τις Yeelight που μοιάζουνε με τις λάμπες που βγήκανε για την ευρωπαϊκή αγορά οι οποίες όμως ονομάζονται Mi Bulb και η μόνη ομοιότητα που έχουνε είναι στο σχήμα και τίποτα άλλο, ούτε στα χαρακτηριστικά μοιάζουν ούτε τους κωδικούς και ούτε συνδέονται στο κινέζικο server !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

ότι πεις, εκτός αν β κινεζική έκδοση δουλεύει με alexa

Ο/H ktlk21 έγραψε:

ότι πεις

Δε σε καταλαβαίνω γιατί αντιδράς έτσι ;;; Επιμένεις ότι έχεις μια ευρωπαϊκή συσκευή συνδεμένη στο κινεζικό server και εγώ σου λέω να μας δείξεις ποια είναι αυτή η συσκευή για να μπορέσουμε και εμείς να καταλάβουμε τι γίνεται !!! Προς τι λοιπόν ειρωνεία ;;;

• Διαφήμιση

Ο/H strentas έγραψε:

Έχω αγοράσει από την αντιπροσωπεία εδώ
      Camera 360 και desk lamp και συνδέονται κανονικά στον κινεζικό server πού έχω και τα υπόλοιπα

Ναι αυτά τα δυο παίζουν, έχω και εγώ την Desk Lamp αλλά οι λάμπες είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και δεν συνδέονται !!! Ένα άλλο που παίζει και στους δυο server είναι το Light strip αλλά ξαναλέω την στιγμή που μιλάμε ούτε οι κινεζικές λάμπες παίζουν στον ευρωπαϊκό σέρβερ ούτε το αντίθετο !!! Μερικά ποστ ποιό πάνω ένας φίλος την πάτησε αγοράζοντας λάμπες από Ελλάδα και μετά προσπαθούσε να τις βάλει στον κινεζικό σέρβερ πράγμα που δεν έγινε ποτέ !!!

Ο/H RpMz έγραψε:

Πιαδιά κάποια κάμερα με BLE Gateway που μπορούμε να βρούμε?

Την κλασική 1080 δεν την βρισκω.

Ναι είναι εξαφανισμένες από παντού, υπάρχει μόνο αυτή αλλά είναι πανάκριβη !!! dZOr3HMz8W Προτίμησε την Bedside Lamp ή το επιτραπέζιο ρολόι της Xiaomi !!!

• Διαφήμιση
    • RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H Ikariapower έγραψε:

Ο/H strentas έγραψε:

Έχω αγοράσει από την αντιπροσωπεία εδώ
      Camera 360 και desk lamp και συνδέονται κανονικά στον κινεζικό server πού έχω και τα υπόλοιπα

Ναι αυτά τα δυο παίζουν, έχω και εγώ την Desk Lamp αλλά οι λάμπες είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και δεν συνδέονται !!! Ένα άλλο που παίζει και στους δυο server είναι το Light strip αλλά ξαναλέω την στιγμή που μιλάμε ούτε οι κινεζικές λάμπες παίζουν στον ευρωπαϊκό σέρβερ ούτε το αντίθετο !!! Μερικά ποστ ποιό πάνω ένας φίλος την πάτησε αγοράζοντας λάμπες από Ελλάδα και μετά προσπαθούσε να τις βάλει στον κινεζικό σέρβερ πράγμα που δεν έγινε ποτέ !!!

συνεχίζεις.. σου λέω ότι συνδέθηκαν κανονικά και οι κινεζικές και οι ευρωπαϊκές λάμπες δτον κινέζικο server... σου έστειλα και κουτί.. και συνεχίζεις..

• Χαλαρώστε παιδιά...με τόσες αλλαγές που κάνουν συνέχεια....δεν αποκλείεται πλέον να παίζουν όλες οι λάμπες σε όλους τους servers...

Αν κάποιος άλλος έχει ευρωπαϊκές, ας τις δοκιμάσει σε china servers :)

Ο/H NasDriver έγραψε:

Χαλαρώστε παιδιά...με τόσες αλλαγές που κάνουν συνέχεια....δεν αποκλείεται πλέον να παίζουν όλες οι λάμπες σε όλους τους servers...

Αν κάποιος άλλος έχει ευρωπαϊκές, ας τις δοκιμάσει σε china servers :)

Πως να χαλαρώσουμε όταν θέλει κάποιος χωρίς στοιχεία να αρκεστούμε στο λόγο του !!! Και αν πάμε και αγοράσουμε και δεν ισχύει τις τρώμε ;;; Άσε που είναι είρωνας και συνάμα επιθετικός !!! Εδώ όταν λέμε κάτι που μπορεί να βάλει έναν άνθρωπο σε έξοδα πρέπει να το στηρίζουμε με στοιχεία !!!

εδώ σου στέλνω φώτο το κουτί απο την λάμπα...

• Διαφήμιση

Ο/H ktlk21 έγραψε:

εδώ σου στέλνω φώτο το κουτί απο την λάμπα.. κοίτα το σηματάκι της alexa? το βλέπεις...? μπράβο.. σου στέλνω και screenshot από τους αυτοματισμούς και πάλι δεν σλυ άρεσε.. τι άλλο να σου πούνε.. μασημένη τροφή..?

Δεν συδέεται στον ευρωπαϊκό server αυτή η λάμπα, είναι κινέζικη έκδοση με αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης τι δεν καταλαβαίνεις ;;; Αυτές που συνδέονται στον ευρωπαϊκό server είναι ίδιες με την παλιά κινέζικη έκδοση σε σχήμα αλλά τελείως διαφορετικές σε κωδικό και χαρακτηριστικά και σταμάτα να είσαι επιθετικός επιτέλους !!!