Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 62.
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, είπα να κάνω λίγο δουλειά πρώτα αλλά δεν κρατιεστε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Καλημέρα παιδιά :)” Καλημέρα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, όχι απλά πρωί πρωί πλάκωσε δουλειά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Ψάξε το εκεί είμαι έξω δεν το νομίζω όμως. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θα το τσεκάρω, ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Στο en.miui.com μετα general έχει την επιλογή bug εδώ MIUI Bug Report_Xiaomi MIUI Official Forum @MichaelK” Χμμμ δεν το λες και bug, μεταφραστική ομαδούλα παίζει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΛοιπόν κράξτε με αλλά επειδή βαριέμαι να ψάχνω στο φόρουμ κάτι ατελειούλες στη μετάφραση της official global πως τις προωθούμε στους αρμοδίους; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panossar95: “Ποιο τζαμακι έχετε για οθόνη? Είχα ένα από πλαίσιο αλλά αν και.ελεγε για το redmi note 4x δε πατάει καλά και μου κάνει "νερά" ψηλά δεξιά. Έχετε βρει κάποια που να κάνει ακριβώς? Αν ναι μπορώ να έχω ένα λινκ? Ευχαριστώ” Ακολουθεί μη δημοφιλής άποψη. Προσωπικά δεν τα χωνεύω τα τζαμάκια, μόνο αν έρθει από τη μάνα του φορεμένο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Οι πιγκουίνοι ποιοί είναι;” Υποψιάζομαι εμείς οι λινουξάδες. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Achilleas1956: “Σύμφωνα με το σημερινό κατάλογο για το ποια τηλέφωνα θα πάρουν την 9.2.... το δικό μας δεν είναι μέσα. Εκτιμώ ότι θα είναι στα επόμενα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάπου παρακάτω κάτι έλεγε και για το δικό μας αλλά δεν έχω την εμπειρία να κρίνω. Πάντως απ' ό,τι κατάλαβα αυτή είναι η πρώτη παρτίδα που θα πάρει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα στους πρωινούς! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, μια μικρή ανάπαυλα και μεσα τα κεφάλια Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, να έχουμε μια χαλαρή Κυριακή και να βρούμε εύκολα τραπεζάκι στην αγαπημένη μας καφετέρια. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Νέο αίμα..... Χμμμμ καλώς ήρθες..... Δεν ξέρω τώρα πόσο θα αντέξεις.... Το νήμα είναι για γερά νεύρα.... Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Χε Χε Χε, αντέχω, είμαι παλιός στα φόρουμ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΑ, μια και το θυμήθηκα, εσείς που ξέρετε τα πολλα, το παλιό μου κινητό (Elephone P8000) θα πιάσει τίποτα να το πουλήσω ή να το κρατήσω για πχ συνδεδεμένο στον ενισχυτή για τραγούδια κλπ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@MichaelK Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Ελπίζω να έχεις αρκετή τρέλα. =============== Ιαν 20th 2018, 12:11pm =============== Παιδιά στο νήμα του Ανδρέα και μηλαρα φωτογραφίες εδώ είστε off topic. Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών” Κάτι γίνεται και σε αυτόν τον τομέα!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαCoffeetime στην εξωτική (και βροχερή) Πρέβεζα!b56871fa481701e88c4c91f762832185.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “τώρα που ήρθε το παιδί, τα χουμε σπάσει όλα τα κοντέρ..τι ενδιαφέρον να λάβει χώρα πλέον? :huh:” Ποτέ δεν ξέρεις! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “εσύ τον κουβάλησες κ αυτόν εδώ Ειρήνη?” Όχι, μόνος μου ήρθα αλλά να που ο κόσμος είναι μικρός! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Καλημέρα, καλά να περάσετε παιδιά :)” Καλημέρα fog, χαίρομαι που ξαναβρισκόμαστε διαδικτυακά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Εάν πάλι θέλεις miui θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς διότι το mi a1 έρχεται με Stock Android. Κατά τα άλλα είναι πολύ αξιόλογο κινητό.” Βασικός λόγος επιλογής του 4 αντί του a1 για μένα ήταν ότι ήθελα να δοκιμάσω την περίφημη miui. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk