Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 151.
-
Καλησπερα, επειδή θέλω να προσπαθήσω να βάλω με aroma για πρώτη φορά, μετά την αποδοχή των όρων κάνουμε εγκατάσταση (οποία από τις 4 θέλουμε) ή πρέπει να κάνουμε wipe cache πρωτα. Ειμαι στην 7.5.11 στο nikel. Επισης αν επιλέξω στην εγκατάσταση την 4 επιλογή και δεν διαλέξω πχ το messenger ενω το έχω ήδη το χάνω;
-
Παράθεση από thanostonia: “Παιδια συγχωρεστε που ειμαι λιγο ασχετος,αρχικα αναφερω οτιδεν εχω περασει την xtvr.Πως θα κανω ομως ολα αυτα που ειπε ο makis οταν δεν μου ανοιγει το τηλεφωνο?Εννοω εχει κολλησει στο αρχικο logo ” Επειδη είχα αντιμετώπισει το ίδιο προβλήμα αν κατάλαβα καλά, στην πρώτη σελίδα του νήματος στις οδηγίες, όταν φθάσεις να κάνεις τα wipes, μην το κάνεις αμέσως, διάβασε τις πιο κάτω οδηγίες γιατί γίνονται με διαφορετικη σειρά και πετυχαίνει, από εκεί που είσαι
-
Καλησπερα και συγχαρητήρια για την δουλειά σας, μια ερώτηση εγώ στο nikel που τώρα έχω την xtrv την τελευταία έχει νόημα να βαλω την aroma; Βασικά η ερώτηση μου είναι στην επόμενη αναβάθμιση αν σταλθεί μόνο aroma εγώ που ως τώρα πήγαινα πάντα στην τελευταία απλά χωρίς root κανω προσαρμοσμένη εγκατάσταση ή την τρίτη επιλογή όπως λένε οι οδηγίες.
-
Καλή επιτυχία σε όλους μπραβο για την προσφορα του μαγαζιου
-
Παράθεση από geoanto555: “Όποια xtrv dev και να βάλεις θα περάσει αυτόματα το supersu.. ” Ευχαριστώ απλά ρωτάω γιατί στην 7.4.20 που την έκανα unzip στον φάκελο root έχει μόνο την magisk σε zip αρχείο και στον φάκελο data πάλι μόνο αυτή και πουθενά δεν βλέπω την su. Και στο youtube βλέπω βιντεο για το πως απενεργοποιεις την magisk όταν αυτό το θέλεις και βλεπω αν καταλαβαίνω καλά να στηρίζεται η magisth στην super user Ευχαριστώ @geoanto555
-
Να επανέλθω πάλι στο θεμα root Μία ακόμη ερώτηση εγώ που είμαι ακόμα στην dev 7.4.14 και έχω κάνει απεγκατάσταση του super user αν τώρα πάω να βάλω την καινουργια θα έχει πρόβλημα; Και αν ναι που μπορώ να κάνω download την προηγούμενη εκδοση του super user να το βάλω και μετά να κάνω την ενημέρωση; Επίσης αν κάνω update και αντί για την 7.4.20 ξαναβάλω την 7.4.14 θα έχω θέμα ώστε να είναι root η συσκευή μου και να προχωρήσω μετά στην 7.4.20; Ευχαριστώ
-
Φίλε @osalonikios Και πολύ καλά κάνεις εγώ από την πρώτη βδομάδα που είχα λόγω μην λειτουργία του voludme down βλέποντας βίντεο για το πως ανοίγει το θεώρησα τόσο εύκολο που το τόλμησα και χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία και το μόνο που κατάφερα στην αρχή ήταν να κάνω προβληματική την οθόνη. Ακόμα και τώρα που το έχω ανοίξει 3-4 φορές το θεωρώ πολύ δύσκολο και σίγουρα του προκαλείς γρατζουνιες όσο και να προσπαθήσεις (ως ερασιτέχνης). Εύχομαι να μην χρειαστεί να το ανοίξεις ποτέ αλλά για τυχόν πληρο…
-
Παράθεση από osalonikios: “Αν φωτίζεται στο μισό τότε δεν ακουμπάει το - στο σασί ή δεν κουμπωσε η ταινία. Ξαναδες μήπως είχε κάποια διαφάνια κάπου που δεν ξεκόλησες. ” @osalonikios Επείδή όντως φωτίζεται το πάνω μισό κουμπί το αριστερό και το δεξί και μάλιστα όχι καλά σήμερα που το άνοιξα καλά δεν είδα κάτι περίεργο. Και την καλωδοταινία έβγαλα και έβαλα και τις διαφάνειες τις έχω βγάλει. Ανεβάζω μια φώτο από την παλιά οθόνη μήπως μπορείς να μου δείξεις πιιο είναι το - που πρέπει να ακουμπάει σ…